-Sandero vs Pougeot 206+ Sandero vs ...
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Sandero vs ... Logan...si altele |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 01-11-10
Motorizare : 1.6 MPI
Varsta: 35
Posturi: 26
|
Salut, in ultimul timp Peugeot a venit cu acest 206+ care este comparabil ca dotari si ca pret 9434 euro cu Sandero. La nivelul motorizarii nu sta foarte bine avand doar 2 motorizari, dar sunt totusi destul de decente. Ce parere aveti , se compara ca fiabilitate cu Sandero-ul nostru, poate reprezenta o alternativa?
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 10-27-07
Motorizare : 1.4
Posturi: 27
|
Decente? Noroc cu 1.2 16v, ca altfel radeau si curcile de noi.
Mi se pare ca pretul este mare si nejustificat in comparatie cu trendul pietei. Acum, iti poti achizitiona chiar si un citroen c4 cu 9600. Evident, cu reducerile de rigoare. Sandero mai are de crescut, Dacia mai are de crescut. Nu zic, fac masini f fiabile, dar au unele lipsuri. LE: acum am vazut ca este vb de 206+. Daca-i la pret de Sandero, as alege Sandero. Mai usor de intretinut. Last edited by Cezar : 29th January 2010 at 01:14 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 01-11-10
Motorizare : 1.6 MPI
Varsta: 35
Posturi: 26
|
Si eu aleg tot Sandero, pentru ca are cam aceleasi dotari cam pe la acelasi pret si e mult mai spatioasa ca Peugeot-ul 206. Am vorbit cu posesori de Peugeot care se plangeau de calitatea slaba a acestor masini, iar pe forumul Peugeot la nivel de consum pe la motoare de 1.4 se vorbeste de consumuri in jur de 8 l extraurban, ceea ce mi se pare foarte mult.
|
|
|
|