-Sandero vs Logan KissFM Sandero vs ...
![]() |
|
|||||||
| Înregistrare | Întrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Sandero vs ... Logan...si altele |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() |
- Va salut pe tot !
Sunt nou pe aici si din cate se vede multi dintre voi sunteti si pe logan club. Pe 15 mar. aveam in program sa ma prezint la DACIA pentru a achizitiona un LOGAN 85cp dar iata-ma in situatia de a fii nehotarat in aceasta problema. Se merita sa mai astept inca 3-4 luni pana la aparitia lui SANDERO diesel 85cp. cu in interior diferit (cele doua culori de pe bord) sau sa fac pasul spre LOGAN KISS 85cp. Ma gandesc ca totusi KISS-ul este 10250 euro,,, oare un SANDERO 85cp va fii mai mult de 10500 full. Voi ce parere aveti ? |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 01-17-08
Motorizare : 1.4 MPI
Varsta: 29
Posturi: 20
|
Si eu acum stau sa ma gandesc daca era mai bine sa fi asteptat acest Sandero care toata lumea il lauda, dar totusi am dat 8300 E (1.4 MPI ) si nu cred ca Sandero va fi mai ieftin la aceeiasi echipare . Mie sincer mi se pare mult aproape 2000 E in plus pentru diesel (depinde de nivelu de exploatare al fiecaruia) . Deci , pana la urma in afara de design si de gustul fiecaruia este alegerea ta + ca eu cred ca va fi mai scump, ca altfel Loganul va rugini in showroomuri si vor face paianjeni in parcarile dealerilor. Sincer eu sunt foarte multumit de alegerea facuta ! BAFTA !
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-05-08
Motorizare : 1,4 MPI
Posturi: 820
|
@johnny: in aceeasi situatie ma aflu si eu. intentionam sa-mi iau un logan laureate plus sau kiss fm de 1,4 (motivul pt care prefer benzina dieselului este diferenta prea mare, dupa mine, de pret, si faptul ca amortizarea se face abia dupa 50 000 km; distanta asta cred o eu o fac in vreo 3 ani; in 3 ani sper sa mi iau alta
).dintotdeauna am preferat modelele hatchback celor in 3 volume si sandero a picat la tanc. luam loganul numai pentru raportul calitate/pret. acum astept preturile finale. am cam 8500 euro - daca sandero va avea o echipare decenta in banii astia, chiar daca nu chiar ca loganul 1,4 alegerea mea se va duce spre primul. daca nu.. ramane logan. (abs si a/c sunt obligatorii, restul nu ma intereseaza) |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Super Moderator
|
dar E2 va fi scump. asa ca sunt dispus sa cumpar un sandero chiar la dotari mai mici ca ale unui logan de acelasi pret. conditia am spus-o: sa aiba abs si a/c. deci ce zici: crezi ca la 8500 va fi sandero cu motor de 1,4, abs si a/c?
|
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Incepator
![]() |
Last edited by Stefan : 30th April 2008 at 16:59 |
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#7 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 11-19-06
Motorizare : MPI
Posturi: 144
Rep Power: 15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ["Sandel" Junior]
|
@dbcooper: Posibil la 8500 sa iei doar unul cu AC, ABS-ul sa lipseasca. La 9000 sigur iei un E2.
Acum sa vedem, eu n-am aflat inca daca se pune ABS optional pe orice versiune. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" Incepator
![]() |
Nu stui ce sa zic,, am auzit tot felul de variante de echipare si de preturi.
Eu cred ca poate intradevar masina va coste intre 5000 si 9500,,, dar tinand cont de lansarea ei,,,, 2008,,, aspect,,, volum,,,etc. cred da cei de la DACIA vor diversifica (separa_ nu stiu cum sa-i spun) optionalele si astfel la 9500 euro sa pui mai multe chestii pe ia sa o faci full - de aceea cred ca aceasta masina va costa mai mult decat pretil vehiculat,,, cred ca se va oprii undeva la 10.500euro (doar cred). Si un LOGAN diesel 85cp. PRESTIGE este 10950 dar daca-i adaugi culoarea, airbaguri si garantia ajungi la 11.670 euro,,,, bani care nu se justifica> """ NU VREAU SA SUPAR POSESORI DE PRESTIGE""" |
|
|
|
|
|
#11 |
|
"Sandel" Junior
|
La raportul dotari/pret va castiga Sandero, va avea mai multe dotari comparativ cu Logan cam la acelasi pret.
Pacat ca nu va avea si climatizare automata... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Super Moderator
|
daca vorbim dpdv tehnic sandero are cateva mici imbunatatiri la puntea spate si asistenta la franarea de urgenta. atat. apoi vine finisarea interiorului si aspectul exterior, care tine de subiectivitatea fiecaruia. mie imi place. daca ma uit la cele doua masini, rational as alege sandero, este masina mai buna. subiectiv tot sandero pentru ca este un hatchback, adica se preteaza mai bine la ceea ce as vrea eu.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Super Moderator
|
Andrei, tin sa te contrazic: Logan nu are ABS cu AFU.
"Dacia Sandero poate fi echipata cu sistemul ABS Bosch 8.1 de ultima generatie. Acesta dispune de un repartitor electronic al fortei de franare (EBV) si – in premiera pentru gama Dacia – de asistenta la franarea de urgenta (AFU)." sursa - comunicat de presa Dacia. "În versiunea vârf de gamă, Logan este echipată cu sistemul ABS Bosch 8.0, de aceeaşi generaţie cu cel al modelului Megane II, cu repartitor electronic al forţei de frânare EBV." sursa - dacia.ro Loganul are numai EBV. Cat despre modificarile de la puntea spate. Cred ca tot prin comunicatul ala scrie si de ele. Cum se manifesta ele in condus, se poate citi in testul tradus de mine din AutoPlus si pus aici pe forum. Nu stiu sa-ti spun exact ce piese au fost modificate, pentru ca habar nu am. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
"Sandel" Junior
|
Tu ii asculti pe ei sau pe mine?
Daca tu crezi ce zic ei in comunicatul ala de presa, e treaba ta, dar eu iti zic ca si Loganul are AFU si ei zic asa, doar ca sa para mai dotat Sandero. Bine, Sandero are alta versiune de ABS, asta e normal, dar odata cu versiunea noua de ABS nu vine si AFU, el era prezent si pe 8.0.
|
|