-Sandero vs Lada Kalina Sandero vs ...
![]() |
|
|||||||
| Înregistrare | Întrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Sandero vs ... Logan...si altele |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
| Vezi Rezultatele Sondajului: lada kalina sau dacia sandero? | |||
| dacia sandero |
|
25 | 96.15% |
| lada kalina |
|
1 | 3.85% |
| Alegatori: 26. Nu poti vota in acest sondaj | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Avansat
![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-06-08
Motorizare : .............
Posturi: 198
|
curios cine castiga
cred ca deja stiu cine va castiga , dar sa vedem........... am votat sandero poze cu aceste masini... Last edited by cj_03_grm : 30th May 2008 at 13:36 |
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 06-14-08
Motorizare : 1.6
Posturi: 30
|
o comparatie vizuala: http://www.ladaromania.ro/index_files/LADA.htm
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-05-08
Motorizare : 1,4 MPI
Posturi: 820
|
portbagajul loganului e pozat in asa fel incat pare minuscul pe langa cel al ladei. Nu prea vad ce vor sa demonstreze. OK sunt niste detalii pozate in care Lada arata mai bine decat Logan. Si...? Ce-mi spune asta despre performante, siguranta, consum? In cazul in care compartimentul motor e mai plin decat cel golas al Loganului, masina trage mai bine? ![]() Ca publicity stunt e buna faza. Pentru cine sta sa se gandeasca mai bine... PS: si e foarte fair play sa pozezi varianta de top a Kalinei langa varianta de intrare in gama a Loganului... NOOOT Last edited by Stefan : 15th June 2008 at 21:03 |
|
|
|
|
|
#11 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 12-01-07
Motorizare : 998
Varsta: 36
Posturi: 32
|
Pe forumul Logan Club, la rubrica "Logan vs " ,am initiat o discutie despre Logan vs Kalina. Daca vreti mai multe detalii le gasiti acolo. Personal nu cred ca Lada Kalina e o masina urata iar design-ul interior este mult peste al Loganului actual. Istoria marcii o recomanda pentru fiabilitate insa, din pacate fiabilitatea made in CCCP tinde sa devina un mit, rusii nemaiconstruind masinile nemuritoare de odinioara. Nu cred ca Lada va avea un mare succes in Romania. Ea va fi cumparata de impatimitii marcii (si credeti-ma ei chiar exista!) sau de catre cei care isi doresc o masina noua care sa nu fie Logan.
|
|
|
|
|
|
#12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-01-08
Motorizare : 1.4 mpi
Posturi: 454
|
P.S: Daca ar fi un concurs "Cea mai urata masina", Lada ar castiga. Masina mai urata ca Lada nu am mai vazut.
|
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#14 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 12-01-07
Motorizare : 998
Varsta: 36
Posturi: 32
|
Nu cred ca e vorba de a iubi sau a uri pe vreo marca. Chiar daca suntem simpatizanti ai Daciei (nu vad de ce altfel ne aflam pe aici), trebuie sa aducem argumente obiective si nu sa aruncam cu noroi in alte marci. Eu personal am condus Lada 1500 din 77 si m-a impresionat placut. E adevarat ca e o masina mai barbateasca dar tinuta de drum mi s-a parut excelenta. A aduce in favoarea Loganului argumente precum siguranta sau designul, capitole la care nici Loganul nu sta prea bine, denota o atitudine subiectiva si demna de cei care nu isi cumpara Loganul nu pentru ceea ce este ea de fapt (O MASINA IEFTINA SI FIABILA CU UN RAPORT CALITATE PRET FOARTE BUN !!!), ci pentru ce viseaza ei sa conduca.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 01-02-09
Motorizare : 1.4 MPI
Varsta: 33
Posturi: 86
|
Corect, eu nu ma pronunt pana nu le conduc pe amandoua! Dar chiar daca Lada ar fi si mai buna, si mai ieftina, tot Dacia mi-as cumpara, ce e de-a noastra fratilor!
|
|
|
#16 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Posturi: 947
Rep Power: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
da, sanatoasa gandire...ai fi printre putinii gentlemeni filantropi care tin la industria autohtona, in fapt o firma a statului francez, mai mult decat la propriul buzunar.
te-ai gandit mult pana ai postat? ![]()
|
|
|
#17 |
|
"Sandel" Avansat
![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-15-08
Motorizare : 1.4 MPI
Posturi: 158
|
O firmă franceză, desigur, care asigură locuri de muncă unor români.O firmă care plătește impozite şi c.a.s pentru angajaţii săi.O firmă, franceză, putea fi şi chineză, însă atâta timp cât işi desfăşoară activitatea în România chiar contribuie la bunăstarea ta chiar dacă în mod indirect.
|
|
|
|
#18 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 10-16-08
Motorizare : 1.6
Posturi: 125
|
Raspuns: Sandero ,daca la acelasi pret nu pot achizitiona un VW ,AUDI,BMW,PORCHE...OPEL..SAAB,VOLVO...evident noi , si cum asta intra la ,,minuni" ramane Sandero.(da altceva decat ladfa nu a-ti gasit sa bagati ..ca sincer este urata cu crengi,??!! ) |
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#19 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Posturi: 947
Rep Power: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
in cazul asta sa se dea lege, orice masina se cumpara, 100ron merg la statul francez, ca asigura locuri de munca in romania...inteleg daca era vorba de o firma privata, dar firma statului francez...a statului, accentuez "statului francez"...
![]()
|
|
|
#20 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-18-09
Motorizare : reno'
Posturi: 479
|
din cite stiu eu rusii nu au prea mers pe frumos cam niciodata. latura practica primeaza la ei. designul francez se vede insa foarte bine si incinta ochiul. poti insa cu siguranta si la lada sa descoperi cite ceva. mie de ex imi place Niva.
asa ca prima impresie din poze nu as alege Lada asta Kalina |
|
|
|