-Sandero vs Espero Sandero vs ...
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Sandero vs ... Logan...si altele |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 07-10-08
Motorizare : 1.4
Posturi: 148
|
Salut...
La o discutie, un cunoscut care are un Espero din 96' (cam alergat, dar nu asta conteaza) mi-a spus mai in gluma mai in serios ca nu ar da Esperoul lui pe un Sandero nou (fie el full options). Acuma lasand la o parte diferenta imensa de pret, care spune ceva, voi credeti ca are acoperire cand afirma asa ceva ??? ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Varsta: 33
Posturi: 947
Rep Power: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
puneti-le frumos in balanta: pret espero: < sandero; calitate interior espero...cam tot ca la sandero, daca tinem cont ca masina aia are 13 ani deja. consumul, daca e la fel, avantaj espero. tinuta de drum nu vreau s-o comentez, se stie cat de "stabile" sunt daciile. revizii, pret piese, avantaj sandero. spatiu interior, avantaj espero. tehnologie, egalitate. dotari, avantaj sandero. performante, avantaj espero. acum ce mai ramane de facut e sa evaluezi foarte bine starea lui espero. ma indoiesc ca se mai gasesc multe espero-uri care sa fie calumea, deci avantaj sandero. in oras, la inghesuiala, avantaj sandero. taxe, avantaj sandero. din auzite, fiabilitatea espero-ului nu e vreo referinta in domeniu, ceea ce ne duce la capitolul piese de schimb, unde...avantaj sandero
pana la urma, sandero e masina noua, cealalta, desi la jumatate de pret, e numai bune de programul "rabla" ca sa-ti iei un sandero/logan nou ![]() una peste alta, sandero cred ca iese putin in fata, dar mai mult prin prisma pretului pieselor si a faptului ca-i noua.
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 25
Posturi: 1,369
|
ma lasi!!! ieri am avut o propunere sandero al meu la schimb cu opel vectra C(a lu nasu) e la vanzare pe toate site-urile cu 12 500. numai eu stiu ce masina super e aia. dar nu o dau pe a mea si gata. ma rupe revizia la vectra. asa s-o fi gandind si ala. plus ca daca mai bag in ea 20 de milioane pe linie audio, ii mai pun si jante nu o dau nici pe 2 vectra.
|
|
|
#7 |
|
Super Moderator
|
poti sa-i pui jante de 50 de milioane, ca tot nu faci sandelul vectra. trebuie musai sa-i faci reviziile la reprezentanta opel? plus ca noi comparam cu o masina ce nu se mai fabrica de ani buni.
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 11-18-09
Motorizare : 1.5 16v
Posturi: 1
|
Am un Espero din 97`, full electric si onglinzile si tot... plus incalzire oglinzi, AC, motor 1.5 16v... nu-l dau pe sandero.... parerea mea... ia ganditi-va ce model avea dacia in 97... 1310..
a avut vreodata 1310 oglinzi electrice, incalzile, geamuri electrice... AC? nu cred... daca ar scoate daewoo un espero acum in 2009... eu zic ca nu l-ati da nici pe 100 de sandero deale voastre 97 vs 09 ... si poate ca mutle sandero nu au acum ce avea espero in 97 pe el ;) .... plus ca la viteza ii dau praf unui sandero... il fac la orice ora ;)...In concluzie: Care dai un Sandero pe un Espero? (glumeam) ;)) nu mai scrie "mirc"! Last edited by Seba : 19th November 2009 at 02:20 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-23-08
Motorizare : 1.4 mpi 75cp
Varsta: 46
Posturi: 1,081
|
Cum colegul EsperoRulz a gresit site-ul il ajut cu urmatoarea informatie, ,,Īn Programul Rabla 2009 vor putea intra maşinile mai vechi de 10 ani,,, glumeam
. Au fost masini bune dar cam sugative. Sa te bucuri in continuare de ea. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Super Moderator
|
- s-au facut prin 80 si ceva dacii cu geamuri electrice, clima, deci vax albina crema puca espero cu super dotari; au fost altii inaintea lui. e ca si cum compari espero cu bmw din 72 care avea de 3 ori mai multe dotari decat orice daewoo actual;
- cum cu loganul 1.6mpi cielo a fost "depasibil", nu vad cum espero, care e mai greu, ar sta in fata aceluiasi motor, dar pus pe sandero. de logan 16v nu mai zic ce fum ii da la espero 1.5... - pretul unui espero de-ala full a fost cumva 15000 de marci? cam atat era un cielo, cu dotari mai slabe, deci probabil espero costa mai mult - la capitolul siguranta, ii da sandero un for destul de serios pe de alta parte, la modul serios, acum, la vremea ei, espero a fost o masina buna. chit ca era mai "betiva" si mai scumpa decat cielo, a fost incomparabil mai buna. dotari, este. stabilitate, este. fiabilitate, din cate stiu, este. dar sa n-o dai pe altceva mai nou doar ca a avut dotari mai bune acum 10 ani, nu stiu. eu as da loganul meu peste 10 ani daca ar aparea altceva cu aceleasi dotari, la fel de fiabil si la o treime' de pret. daca si-a trait viata, care-i problema?
|
|
|
#13 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 08-17-09
Motorizare : 1,2 16v
Posturi: 132
|
Si peste 10 ani o sa zici la fel, ca Espero e cea mai tare?
Sau o sa o tii in fata blocului in parcare ca aia e masina mea si nu o dau pe una noua nici mort. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 07-10-08
Motorizare : 1.4
Posturi: 148
|
eh.... la toti le pute dacia... neam de catarati in copaci..... intreba basescu acu ceva timp de ce unii nu isi iubesc tara si spun ca ar pleca oricand. de-asta.... ca nemtii cumpara sandero in draci dar la taranoii autohtoni le arde de comparatii cu 1310...
P.S. - pt cei care mi-ar ura "pleaca sanatos daca nu iti place aici".... nu va obositi... pastrati-va energia sa comentati tot ce prindeti P.S.2 - sunt muuuult prea numerosi cei ce cred ca tot ce au e rupt din soare si restul sunt retardati. numai destepti au ramas in tara asta, nu mai gasesti un prost domnule..... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 12-24-08
Motorizare : 1.6
Varsta: 21
Posturi: 19
|
EsperoRulz - nu imi pare rau sa zic asta si nici nu exista alt mod de a o spune , dar esti teribil de "ingust" .
Last edited by Seba : 6th January 2010 at 11:41 |
|
|
|