-sandero vs corsa d Sandero vs ...
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Sandero vs ... Logan...si altele |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 03-19-11
Motorizare : -
Posturi: 1
|
Salut!
Ma intereseaza o comparatie Sandero benzina 1.2 vs Opel Corsa D benzina 1.2. Deocamdata m-am documentat despre Corsa si pare o masina fiabila, manevrabila si destul de economica. As fi zis si ca e "calitate germana" dar se pare ca e bazata pe Fiat Grande Punto.... Ce ma pune pe ganduri e ca se pare ca service-ul este destul de scump, sasiul nu este destul de rigid si de asta pot aparea scartzaituri sau chiar se poate crapa parbrizul. Mai pot aparea probleme la stergatoare, o uzura prematura a placutelor de frana iar vizibilitatea la volan e un pic incomodata de stalpii mari din fata. Despre Sandero nu stiu foarte multe decat ca motorul de 1.2 este fiabil si economic si ca s-a vandut f bine in Europa. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" Avansat
![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-21-09
Motorizare : 1.4
Posturi: 178
|
daca si la 1.2 sandero e consumul ca la 1.4 (e motor mic la aceeasi greutate!) sau apropiat, mai pui si restul de surprize ca scartaieli peste tot prin habitaclu, mucegai pe tavan, apa prin portiere spate... nu stiu. mie totusi imi place masina mea.intretinerea e cat de cat ieftina. doar cu multi nervi in service (ca si la alte marci in RO). si corsa e ok. mie imi plac masinile in stilul asta. fiesta, corsa, i20, grande punto etc. fiatul grande punto e o masina foarte reusita. ca si panda.
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 01-02-11
Motorizare : 1.6 16v
Posturi: 15
|
un sfat prietenesc: fugi cat mai departe de masinile produse de grupul renault - dacia - nissan. o sa-mi multumesti mai tarziu ;)
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : LuMPI
Varsta: 33
Posturi: 865
|
Corsa.Daca ti-e frica de sasiul nu prea rigid,alege varianta in 3 usi.Daca arunci un ochi aici pe forum,o sa vezi o groaza de sandelisti nemultumiti de masinile lor.E cert,ca daca acum ar trebui sa iau masina,nu as mai lua nici eu sandel nou.Folosit poate.
|