-Sandero vs ... Sandero vs ...
![]() |
|
|||||||
| Înregistrare | Întrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Sandero vs ... Logan...si altele |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
| Vezi Rezultatele Sondajului: care sunt preferintele voastre? | |||
| dacia sandero |
|
13 | 33.33% |
| dacia logan |
|
4 | 10.26% |
| fiat albea |
|
0 | 0% |
| hyundai getz |
|
0 | 0% |
| fiat panda |
|
0 | 0% |
| ford fiesta [generatia actuala] |
|
2 | 5.13% |
| kia cee'd |
|
11 | 28.21% |
| fiat grande punto |
|
6 | 15.38% |
| seat ibiza [generatia actuala] |
|
2 | 5.13% |
| hyundai i10 |
|
1 | 2.56% |
| Alegatori: 39. Nu poti vota in acest sondaj | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#4 |
|
"Sandel" Avansat
![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-06-08
Motorizare : .............
Posturi: 198
|
din pacate nu au mai incaput ca numai 10 puteam pune
va rog sa votati toti cei ce intrati aici ca sunt tare curios ce rezultat va fi la final eu am votat dacia sandero Trei posturi unu dupa altu'. Omule foloseste butonu ala de EDIT ca m-ai terminat. Stefan Last edited by Stefan : 15th May 2008 at 20:41 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-28-08
Motorizare : by 1390cc
Varsta: 31
Posturi: 979
|
eu am votat Kia C'eed (dotari fenomenale la un pret mai mult decat corect)
ps. 7 ani garantie, dar asta imi miroase a ceva suspect: ganditi-va cam cat costa reviziile obligatorii in cei 7 ani (va doare deja capul ? sa stiti ca si pe mine ) |
|
|
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 05-25-08
Motorizare : 1.2
Posturi: 5
|
ce ziceti de o masina la un pret de 8700 full inclusiv Gps, computer de bord, uite ca exista ar fi interesant sa o putem compara cu sandero, mentionez ca are consum de 6,5L garantie de 150 000 km, si la vopsea 7ani http://www.geely-global.com/
![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by Stefan : 31st May 2008 at 00:01 Motiv: Foloseste Edit |
|
|
|
|
|
#9 | |||||||||
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-05-08
Motorizare : 1,4 MPI
Posturi: 820
|
Imaginile fac mai mult decat 1000 de cuvinte. Last edited by Stefan : 31st May 2008 at 00:10 |
|||||||||
|
|
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 05-15-08
Motorizare : 1,4
Posturi: 33
|
Se pare ca kia vrea sa intre tare pe piata noastra.Au o oferta cat se poate de tentanta.Din februarie o urmaresc si era cat pe ce sa-mi iau kia cee'd,dar n-am avut toti banii.Si acum ma tem ca dupa ce vor anunta preturile la sandero cei de la kia vor veni cu alta oferta tentanta.Sper ca nu dupa ce o sa-mi iau sandero.
|
|
|
|
|
|
#11 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Incepator
|
imginile astea sunt cum e faza aia cu centura de siguranta.. se duc 2 politisti sa constate un accident si gasesc pe unu imprastiat peste tot, iar pe celalalt intreg si zice unu din politisti "uite ce bine arata daca poarta centura de siguranta dar tot mort e "
Foloseste Edit Last edited by Stefan : 31st May 2008 at 00:50 |
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#12 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-05-08
Motorizare : 1,4 MPI
Posturi: 820
|
And your point is?
Eu vroiam sa scot in evidenta faptul ca un Logan/Sandero este mult mai safe decat chinezaria aia. Sa nu mai vorbim de alte chestii gen fiabilitate, service. Cate service-uri are Geely in Romania? |
|
|
|
|
|
#13 |
|
"Sandel" Incepator
|
gelly are cate unul in fiecare judet, iar piata lor de desfacere e foarte buna, am un prieten are o masina deasta in regim de taxi, omul vine dupa ce a avut un logan si e foarte multumit, cand a avut o problema cu o piesa in 3 zile a avut-o pe cand mioveniul care e de aici te tine si cate o saptamana.
Nu pune acelasi link in mai multe posturi, pentru ca-l consider reclama Last edited by Stefan : 31st May 2008 at 10:12 |
|
|
|
|
|
#16 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 12-01-07
Motorizare : 998
Varsta: 36
Posturi: 32
|
Kia Ceed si Grande Punto nu prea au ce cauta in combinatia asta. Sunt masini mai mari. Ambele intra in aceeasi clasa cu Golful si ambele au fost lansate cu scopul de a-l concura. Nu este cazul cu Sandero, nici din punctul de vedere al clasei, nici din punctul de vedere al calitatii...
I 10 e prea mic. El se incadreaza undeva in clasa mini alaturi de C1, Spark etc... Cred ca de la Hyunday mai apropiat de Sandero ar fi Getz... (nu stiu daca se mai fabrica insa). Albea este un sedan ... Intr-un cuvant comparam mere cu pere ... Last edited by sambo : 2nd July 2008 at 14:02 |
|
|
|
|
|
#19 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-28-08
Motorizare : by 1390cc
Varsta: 31
Posturi: 979
|
Azi am fost la reprezentanta Hyundai din Zalau, de unde am iesit cu capul calendar: atatea informatii, lucruri interesante, pliante...etc. un lucru e cert - oamenii astia stiu sa-si vanda marfa. Am plecat la dealer cu ideea (de perspectiva) de a-mi lua modelul Getz motor de 1.4 16V 95 CP VVT dar cei de acolo au facut ochii mari si au zis ca sunt primul care cer motorizarea asta pe Getz, ca lumea merge pe motorul de 1.1 de 69 CP. Am urcat si intr-un Getz, e ok, calitate buna a finisajelor, dar are un mare minus: scaunul fata nu se poate regla (in jos) pe inaltime, iar eu avand 1,85 inaltime, intre cap si plafon mai aveam doar 1 cm, am renuntat pe criteriul asta la Getz. Ok, initial nici nu am luat in calcul Accent-ul, o stiam prea bine, vezi multe pe strada, la un moment dat ma si gandeam ca asta e, Getz nu, Accent nu, i10 nici vorba (asta chiar nu am luat-o in calcul) i30 frumoasa dar scumpa...pana cand, dealerul ma imbie sa facem pe loc un drive test cu Accent cu motorul de pe Getz 1.4 16V 95 CP VVT ca sa testez practic motorul. Evident ca am incercat si vreau sa spun un singur lucru (i mai multe cuvinte): motorul asta e fenomenal, daca nu vrei o masina de curse, liniute, fite, e perfect acei 95 CP peronal mi se par super suficienti. La turatii de peste 3000 ture in sus, cand apesi pedala masina rupe asfaltul la propriu...ergeam intr-a 4-a la 110 la ora la 3500 ture si am dat blana, intr-o secunda era la 4000 ture. Superb motorul, foarte elastic la peste 2500 ture. Poti merge si cu a 5-a la 60 la ora (vroaim de fapt a 3-a, dar am dat a 5-a din greseala, asa am descoperit ca trage si la 60 la ora
).Pentreu ce vreau eu de la o masina, motorul asta e perfect. Masina avea vreo 4 mii km la bord, deci era rodajul facut, am luat curbe cu 90-100 la ora, curbe care cu dacia le iau la 60-70 la ora, si pe care daca le-as fi luat cu 90, mi s-ar fi zbarlit parul de frica. Motorul e silentios, se aude abia peste 3000 ture, si doar de la 4000 in sus e putin deranjant. Stabilitatea mi s-a parut excelenta (am mers spre Simleu, cei care cunosc zona) in conditii de drum cu denivelari, adica un drum judetean...amortizoarele am aflat ca sunt pe gaz, singurul moment mai neplacaut a fost cand am trecut peste o mica "bordura" din asfalt la 110 la ora, atunci am simtit lovitura data suspensiilor, in rest...se comporta excelent. Ok, nu pot sa spun ca sunt un fan al berlinelor, nu imi place extraordinar masina sub aspect vizual, dar nu e nici urata. Acum stau si ma intreb: oare cum o merge i30-ul cu motor 1.4 16V 109 CP VVT, daca asta de doar 95 m-a dat pe spate ??? Varianta cu care am fost in test era una de baza, dar dealerul mi-a oferit o versiune Accent (prin remat) la pretul de 10.936 (tva inclus...stiu, pare mult, e peste 10 mii - pragul psihologic) care are ca dotari:ABS, EBD, servo directie, airbag sofer, pasager, laterale, cortina, inchidere centralizata, radio cd cu mp3 cu 6 boxe si comenzi pe volan, volan reglabil pe inaltime, scaun reglabil pe inaltime, aer conditionat semi-automat, cotiera cu suport pahare bancheta spate, geamuri electrice fata-spate, oglinzi electrice si incalzite, bancheta spate rabatabila asimetric, centuri pretensionate si cu limitator de efort reglabile pe inaltime, computer de bord parca (nu sunt sigur)....si inca cateva mai nesemnificative....singura problema e ca pretul trece de pragul psihologic de 10 mii euro...in rest...nu mi se mai pare asa urat Accentul. ps. acum 2 zile am fost in drive test cu Skoda Fabia Combi motor de 1.2 12V 70 CP (eram 3 persoane in masina)...destul de ok motorul pentru oras, dar in depasiri la drum lung (o recunoastea si dealerul) tre sa-i dai dintr-a 4-a intr-a 3-a daca vrei sa faci o depasire in siguranta, in rest, si skoda ca tinuta de drum era ok, masina avea la bord vreo 6400 Km, si cand franam se auzea un zgomot suspect la roata stanga fata...dealerul incerca sa ma convinga ca masina nu are nimic..ehe... ps2. si nu, inca nu mi-am luat Corsa SH ![]() Last edited by bunicuta : 6th August 2008 at 23:44 |
|
|
|
|
|
#20 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 25
Posturi: 1,369
|
daca u gasesti masina asta noua cu dotarile pe care le-ai enumerat si cu pretul de 8700 eu ti-o fac cadou..
|
|
|
|