-Sandero Stepway My Ride
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| My Ride Jurnal de bord, poze, laude :) |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 08-29-09
Motorizare : 1.5 dci
Posturi: 6
|
motorizare: 1.5 dci, 90 cp, euro 5
Dotări: Aer condiţionat, mp3 şi volan īmbrăcat īn piele. Abia aştept să o testez pe arătură aka pe drumuri de munte să văd dacă are ceva potenţial de off-road... |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-25-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 1,493
|
Foarte frumoasa. Sa o stapanesti sanatos.
Am vazut ca pretul de catalog este 11550 EUR, tu nu atata ai dat pe ea, nu ? Ma refer ca ai primit ceva discounturi/rabla/reduceri etc Referitor la comportament off-road cred ca acolo un Duster era mai potrivit ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" Incepator
|
Preţul pe factură este de 12440 de euro (din cauza opţionalelor pe care mi le-am pus şi pentru că motorizarea diesel m-a costat 2000 de euro īn plus).
Maşina am luat-o prin programul rabla, deci am scutit 2700 de euro. De asemenea, dealerul mi-a făcut o reducere de 600 de euro. Dacă mai socotesc şi acontul pe care l-am dat pentru rezervarea şasiului, īn valoare de aprox. 500 de euro (2000 RON), care nu a intrat īn valoarea creditului. Cu toate aceste scăderi, creditul l-am făcut pe 8700 de euro (avans 0). Cānd am zis off-road, m-am gāndit mai mult la drumuri forestiere prin munţi unde contează cāţiva centimetri īn plus la garda la sol. Evident că Dusterul e mai tare la capitolul acesta, dar eu sunt sigur că şi Săndelul se va descurca foarte bine. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 10-25-09
Motorizare : 1.5 DCI 70 CP
Posturi: 4
|
Sa ma prezint si eu
![]() Am fost achizitionat cu 10400 Euroi, am 14.500 km, momentan sparta de bagabonti ![]() Last edited by stepway : 8th March 2011 at 14:39 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" Fidel
![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 12-20-09
Motorizare : 1,4
Varsta: 33
Posturi: 266
|
stepway... imi place masina ta, sa o stapanesti sanatos sa ai grija de ea si multi multi km
tanghel- te salut si pe tine cu mult respect si marte grija de tine si masinuta.... fara evenimente Last edited by raduiancu : 8th March 2011 at 19:49 Motiv: Automerged Doublepost |
|
|
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" Incepator
|
Sincer nu mă aşteptam să fie chiar atātea Stepway pe forum... Chiar mă bucur că modelul acesta a devenit un pic mai popular īn ultima vreme. Are, ce-i drept, un preţ piperat, dar īşi merită toţi banii. Ieri, cānd am urcat la Păltiniş a trebuit la un moment dat să mă dau la o parte că un BMW se dădea bătut la o pantă mai abruptă.
Ar fi frumos să ne īntālnim mai mulţi cu Sandero (nu neapărat Stepway) īntr-o zi şi să facem un drum gen Transalpina, cum am văzut pe youtube că s-au īntālnit mai mulţi care aveau Suzuki SX4: http://www.youtube.com/watch?v=KrWkNO0cV4c Vă mulţumesc pentru urări, la fel vă doresc şi vouă. Cel mai important e să putem să prevenim că-s mulţi care se cred Schumacher la volan pe meleagurile noastre. Mister Stepway, īmi pare rău să aud de cele īntāmplate, sper că nu a fost nimic ce nu s-a putut repara complet... Eu sincer să fiu am zgāriat-o foarte puţin īn vreo 3 locuri (asta e prima maşină pe care o conduc de cānd mi-am luat carnetul) dar nu e nimic ce nu se poate rezolva cu polish-ul sau cu şmirghelul (pe plastic). Am uitat să spun.. Maşina am achiziţionat-o pe 3 februarie şi am 2200 de km la bord .Am o intrebare: e normal să am consumul mediu de 5.5 la diesel? Am trecut de rodaj, dar īn cartea tehnică scrie că motorul nu ajunge la performanţele maxime decāt după 6000 de km. Asta se referă şi la consum? Last edited by tanghel : 10th March 2011 at 07:43 Motiv: Automerged Doublepost |
|
|
|
|
|
#9 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 10-25-09
Motorizare : 1.5 DCI 70 CP
Posturi: 4
|
Felicitari pentru alegere tanghel, sa o stapanesti sanatos si multi km de acum incolo fara evenimente. Totul a fost acoperit de casco, azi am ridicat-o de la service. La mine consumul este urmatorul: extraurban 4.0-4.1l/100 km, urban 5.3-5.5l/100km, mixt 5.0-5.1l/10
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 10-12-07
Motorizare : 1.6mpi
Varsta: 22
Posturi: 8
|
Cat timp rotile au aderenta masina te asigur ca nu se opreste.....am fost pe niste drumuri care ar speria multa lume(fost drum de cariera) si cat a fost pamant batatorit sub roti nu s-a oprit, doar cand a prins iarba sub roti pe un deal cu inclinatie considerabila s-a dat batuta, in viteza intai la relantiu ii patinau rotile
Posibil sa fi fost si gumele de vara devina. De ar fi avut 4x4 era bijuterie!P.S.: imi place mult culoarea aleasa de tine |
|
|
|
|
|
#12 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 07-09-11
Motorizare : 1.6-85 cai
Posturi: 28
|
Stepway , foarte frumoasa masina felicitari, am si eu aceeasi culoare doar ca e modelul 1.6
|