-Sandero Orange Dacia Sandero : Nivele de echipare
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#4 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 04-17-11
Motorizare : 1.2
Posturi: 3
|
Mi-am achizitionat prin programul Rabla un Sandero Orange 1.2 gri. Fata de dotarile mentionate mai inainte are (asa l-am primit) si volan reglabil pe inaltime. L-am mai dotat la dealer cu o alarma si bavete de noroi fata si spate. La pretul de catalog s-a facut un discount de 400 euro si mi s-a dat garantie extinsa 12 luni.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-28-08
Motorizare : by 1390cc
Varsta: 31
Posturi: 987
|
Seria asta Orange, daca ar fi testata de NCAP ar lua cel putin 5 stele pentru siguranta, datorita centurilor de siguranta portocalii...
Am impresia ca masina asta e PDL-ista ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-25-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 1,493
|
Mie personal nu-mi place consola lucioasa, care am vazut ca e si pe Duster si mai nou se pare si pe Sandero facelift.
In rest, arata bine asa FULL BLACK |
|
|
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 04-17-11
Motorizare : 1.2
Posturi: 3
|
Fara AC? Are AC. Si, fata de ceea ce am spus mai inainte, are si stingere progresiva lumini interioare. Cat despere abtibild, mi-a fost inmanat separat sa-l lipesc daca doresc.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 10-17-10
Motorizare : 1.2 16V empei
Posturi: 111
|
Exact!Acest "Sandero Orange" este un Preferrance cu A.C., cu mp3 si cu mici modificari la aspect(faruri pe fond negru, interiorul acela cu negru lucios si centurile portocalii.
Nu ar fi aceasta o problema, dar el costa cu 300-400euro mai putin ca un Laurete/Black Line care au si CB, oglinzi electrice si degivrante si proiectoare de ceata si chiar bancheta rabatabila si fractionabila(Sandero orange o are doar rabatabila),scaun sofer reglabil pe inaltime, volan reglabil pe inaltime si multe alte nimicuri(calandru cu bandou superior cromat,tetiera centrala de tip virgula ,bandouri laterale in culoarea caroseriei,oglinzi cu capac in culoarea caroseriei,etc) Acest "Sandero Orange" inlocuieste vechea serie limitata "Clima Plus", dar exista o diferenta de pret Edit:Acum am vazut ca LucianS a mentionat ca masina are volan reglabil pe inaltime, ceea ce pe site-ul dacia nu scrie. @LucianS:Sa ai noroc de masina! Srbatori fericite tuturor alaturi de cei dragi!!
1.2 V16 by empei Last edited by megyes raul : 24th April 2011 at 11:19 |
|
|
|