-Sandero de Cluj My Ride
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| My Ride Jurnal de bord, poze, laude :) |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#4 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : LuMPI
Varsta: 33
Posturi: 865
|
@maceos: bine ai venit pe forum!Ma bucur sa vad ca inca mai apar sanderisti noi pe aici.Imi place masina,in special jantele.Dar in loc de "etc." pe post de prezentare,ofera si tu ceva detalii legate de ea,ai luat-o noua?km la bord? modificari in interior? impresii,esti multumit? Nu fi zgarcit...
|
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 10-12-10
Motorizare : 1.4
Posturi: 5
|
deci detali , masina am cumparat-o second hand , adusa din Germania acum are 38000 km (la cumparare aveam 20000km) , i-am pus folii, jantele de aliaj le-am cumparat pt cauciucurile de vara , am montat alarma , schimbat cdplayerul cu un mp3 Clarion + boxe din usile din fata (urmeaza cele din spate) masina are dotarile standard pt laureat(AC , geamuri electrice fata, oglinzi electrice etc) plus airbaguri laterale in general sunt multumit de ea , o masina buna zic ce ma enerveaza am o bataie nu puternica roata stanga fata , cred ca e de la caseta de directie , am vazut ca si alti au probleme cu caseta deocamdata e ok masina vedem in timp |
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||