-Sandero 1.5 dci vs Polo 1.4 tdi 70 cp vs Clio 3 1.5 dci 85 cp Sandero vs ...
![]() |
|
|||||||
| Înregistrare | Întrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Sandero vs ... Logan...si altele |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 04-16-08
Motorizare : 1.5 dci
Posturi: 7
|
Am o mare dilema . Dispun de aprox 11. 500 E si am de ales intre un sandero nou pe motorina ce va aparea toamna (sau nu se stie exact) de 85 cp dci , intre un VW polo de 70 cp din 2007 second varianta de echipare atractive (11.000E) si intre un clio 3 de 85 cp DCI din 2007 varianta de echipare prestige de (11.500 E).
Ce ma sfatuiti sa fac? 1. astept sandero 2. polo 3. clio 3 |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 05-07-08
Posturi: 58
|
eu zic sa astepti sandero macar pana la lansare- surse din cadrul dacia spun ca ar fi disp.toate motorizarile ramane de vazut,nu ii rau nici polo, clio nu merita.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-05-08
Motorizare : 1,4 MPI
Posturi: 820
|
Ce surse? N-auzi ca e oficial? Numai benzina acum in iunie, restul la toamna.
Ai putea astepta pana la toamna. Asta daca nu ai nevoie acum neaparat de masina. Achizitia unei masini presupune si ceva rabdare, din pacate... Last edited by Stefan : 14th May 2008 at 12:42 |
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 11-19-06
Motorizare : MPI
Posturi: 144
Rep Power: 15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ["Sandel" Junior]
|
Dintre cele 3 as alege Sandero sau Clio III, nicidecum Polo SH. Nu merita asa ceva.
dCi-urile vor fi disponibile de prin septembrie, deci mai ai ceva de asteptat.
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#9 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 08-21-07
Motorizare : 1.4 M P I
Varsta: 22
Posturi: 27
|
si eu zic sa astepti sandero .....s-ar putea sa fie reusita masina . Cat despre polo ....urasc motoru ala de 1.4 tdi ( huruie ca un tractor adevarat )
![]()
|
|
|
|
#12 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 10-20-07
Varsta: 26
Posturi: 2
|
ar trebui sa astepti macar sa iasa Sandero sa faci un test cu el, si niste pareri despre el concrete ... bafta indiferent de alegere.
PS: Polo ala SH nu l-as recomanda cand tu ai banii de masina noua... ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 12-01-07
Motorizare : 998
Varsta: 36
Posturi: 32
|
Chiar daca poate am sa supar pe unii (fapt pentru care imi cer scuze de pe acum), cred ca ar trebui initiata o rubrica (daca ea nu este deja) care sa se intituleze "Sandero vs. masini la mana a doua", iar threadurile gen Sandero vs X, Y ,Z sa contina comparatii doar cu masini noi. Asa evitam sa comparam mere cu pere. Personal cred ca Sandero este mult sub Polo sau Clio 3 care, desi sunt masini de clasa mica, sunt departe de a fi low-cost. Dimpotriva, in ciuda dimensiunilor Clio este foarte importanta pentru Renault si de aceea are dotari demne de o clasa superioara. Si inca ceva... exista echipare "Prestige" pe Clio ?
|
|
|
|