Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Sandero

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sandero

    Ce marci de anvelope aveti pe masini ?
    Anvelope la cel mai bun pret

  • #2
    Pirelli P7 205/55 R16
    Will the Pirelli P 7 suit your car? Find the best tyre for your car read 85 reviews for the Pirelli P 7 and compare to other High performance tyres at tyre reviews



    Mi-am dorit niște anvelope cu profil mai pronunțat care să muște mai bine din terenul lipsit de asfalt: drum forestier, iarbă, pământ. Așa că am ales modelul P7 clasic (nu Cinturato) pe baza părerilor de pe net.

    Comment


    • #3
      Sandero Stepway 0.9TCe (205/55/R16 91H)
      -iarna: Nokian WR D4 (minunate pe zapada, sunt supermultumit de ele; see photo)
      -vara: Continentalurile cu care a venit (au fix 40 km ca a sosit masina in decembrie, deci nu pot sa zic nimic despre ele)

      Clio 1.4MPI (175/65/R14 82T) - masina de rezerva, pentru mers la cumparaturi in weekend, etc.
      -iarna: Pirelli winter carving edge (foarte proaste pe zapada, dar merg de 6 ani cu ele, peste 75000 km si s-au cam tocit)
      -vara: Michellin energy saver+ (economice la consum, bune pe ploaie, eu sunt multumit de ele)
      Attached Files
      Sandero Stepway 0.9
      Clio Symbol 1.4

      Comment


      • #4
        Le-am avut și eu în vedere dar am vrut mai mult decât asfaltul.


        Fiecare diferență de grad înseamnă 1 litru la 1000 km. Deci, în cazul nostru, diferența de la C la E este de 0.2 l/100 km.

        Comment


        • #5
          Originally posted by Dorin_IF View Post
          -iarna: Nokian WR D4 (minunate pe zapada, sunt supermultumit de ele; see photo)
          Dar pe zapada ai fost? Sau te iei dupa etichete?

          Comment


          • #6
            Originally posted by Barba View Post
            Dar pe zapada ai fost? Sau te iei dupa etichete?
            In zona Bucurestiului nu se numeste "zapada" ce a fost iarna aceasta, dar am prins zapada si gheata la Paltinis (jud. Sibiu), de Craciun.
            Ceea ce scriu se bazeaza pe feeling-ul care il am eu pe anvelopele mentionate, conditiile mentionate si vechimea anvelopelor. Personal am depasit milionul de km pe diverse masini, cu diferite anvelope si mi-am facut alegerile functie de ceea ce am simtit eu.
            Sandero Stepway 0.9
            Clio Symbol 1.4

            Comment


            • #7
              Originally posted by andrei65 View Post
              Ce marci de anvelope aveti pe masini ?
              Inca un papagal disperat dupa reclama.Cred e o clona..Aici are sanse cu reclama..
              NU-S IDIOT,NU dau QUOTE LA ULTIMUL MESAJ!!

              Comment


              • #8
                Nu am intrebat la misto Dorin, si eu voiam sa echipez masina exact cu aceasi marca de anvelope, de 2 luni circul pe zapada si gheata, zona de munte, nu m-a interesat consumul ci mai degraba aderenta. Putine anvelope au, si se si comporta de clasa A. Din pacate de unde am luat eu setul de roti nu aveau Nokian.

                Comment


                • #9
                  iti spun din experienta mea ( si azi am fost la schi) pe gheta orice cauciucuri ai avea este degeaba

                  doar lanturi si cuie conteaza

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Barba View Post
                    de 2 luni circul pe zapada si gheata, zona de munte
                    Am mers in Rusia cu niste hakkapellita 8 cu cuie, pe un tucson (la ei legislatia permite anvelopele studded si lumea le foloseste foarte mult) si cu niste goodyear ultragrip winter (tot cu cuie) pe o kia sportage. Conditii similare de vreme, acelasi traseu in 2 zile consecutive. Nokian wins. Daca la noi ar fi legale mi-as comanda chiar astazi nokian cu cuie. Diferenta ca de la cer la pamant, iar pe gheata nu incape niciun pic de indoiala.
                    Ca si anvelope de iarna normale (adica fara cuie) am avut/mers cu o gramada de modele, de la tiger pana la michellinuri (lucrez intr-o companie cu un parc de cca 50-60 masini si mi-au trecut prin mana multe modele de anvelope). Am mers si cu blizzark de la bridgestone si nu m-au impresionat mai mult decat nokian, ba din contra (intr-adevar pleaca mai bine de pe loc, dar franeaza mai slab, iar la tinuta sunt asemanatoare).
                    Concluzia mea este: la stilul meu de condus (nesportiv, ci de om normal care intelege ce inseamna sa nu iti asumi riscuri aiurea ci sa ajungi intreg acasa) alegerea mea va fi intotdeauna Nokian pe iarna si Michellin pe vara. Ma rog, in definitiv fiecare isi face alegerile sale.
                    In incheiere, imi cer scuze ca am inteles gresit postul tau si l-am judecat gresit. Sunt multi "destepti" pe astfel de forumuri care fac tot felul de mistouri.
                    Daca eu as fi in Austria in locul tau (unde cred ca sunt permise anvelopele cu cuie) as alege Hakkapelita ceva 8 sau 9.
                    Referitor la achizitie, intotdeauna am cautat un magazin online de unde sa rezerv pneurile si m-am dus personal sa le vad inainte de a le cumpara (am evitat livrarea prin curier) pentru a ma asigura ca este ceea ce am vrut eu.
                    Last edited by Dorin_IF; 25 January 2018, 00:51.
                    Sandero Stepway 0.9
                    Clio Symbol 1.4

                    Comment


                    • #11
                      Dorin, să știi că legea te protejează la cumpărarea online și livrarea prin curier. Ai două săptămâni în care poți să returnezi produsul fără nicio întrebare. Le pui în ambalaj și le duci personal sau prin curier. A nu se confunda cu cele 30 de zile de la unii retaileri (eMag). Mare atenție, dacă produsul se ridică personal din magazin, pa pa. Se presupune că ai avut timp să inspectezi produsul la ridicare.

                      Comment


                      • #12
                        Pacat ca la noi gasesti Nokian made in Rusia!
                        NU-S IDIOT,NU dau QUOTE LA ULTIMUL MESAJ!!

                        Comment


                        • #13
                          Nu cred ca este tara UE unde sa fie permisa anvelopele cu cuie, in cazul meu ar fi si aiurea, drumurile principale sunt curatate, numai strazile mici printre case sunt cu zapada si gheata.

                          Comment


                          • #14
                            Eeee, pe alocuri se mai permite (aparent si in Austria, am vazut la detalii ca pe-acolo esti). Am gasit pe mai multe situri cum ca s-ar permite dar tu ar trebui sa stii mai bine care sunt legile locale din zona unde te afli.


                            Which European Countries Allow The Use Of Studded Tyres?

                            If you’re travelling through Europe during the winter the use of studded tyres are permitted, depending on where you are. European countries that permit the use of these tyres include:

                            Sweden
                            Finland
                            Norway
                            Italy
                            Austria
                            Switzerland

                            Typically, these countries will set periods where the studs can be used. Some will even require the vehicle to be appropriately marked to indicate that studded tyres are in use. There will also often be a separate speed limit for cars using such tyres.

                            In most Scandinavian countries, where the use of studded tyres is permitted in winter, a charge is made for driving into many cities on this kind of tyre. This is because cities will often have better road conditions, similar to black road maintenance, and the studs will just cause damage. Furthermore, studs may fall out, which creates further danger on the road, especially when travelling at high speeds.

                            As a result, there is no need to use studded tyres when driving in the UK. However, if you are driving in other countries, you may wish to look up their regulations and the expected weather conditions. If you’re facing tough winter climates, than studded tyres can provide you with extra grip. For everything else, traditional winter tyres will provide more than enough control.

                            surse de lectura:
                            https://www.oponeo.co.uk/tyre-article/studded-tyres
                            https://autotraveler.ru/en/spravka/w...l#.WmpHLTeYPcs

                            Originally posted by Barba View Post
                            ...de 2 luni circul pe zapada si gheata, zona de munte, nu m-a interesat consumul ci mai degraba aderenta.
                            Originally posted by Barba View Post
                            in cazul meu ar fi si aiurea, drumurile principale sunt curatate, numai strazile mici printre case sunt cu zapada si gheata.
                            Pai atunci cred ca nu ai nevoie de aderenta anvelopelor cu cuie.... Tu stii cel mai bine de care tip ai nevoie mai mare.
                            Last edited by Dorin_IF; 26 January 2018, 00:18. Reason: Automerged Doublepost
                            Sandero Stepway 0.9
                            Clio Symbol 1.4

                            Comment


                            • #15
                              Find zona de munte, sunt foarte multe urcusuri si coborasuri pe zapada si gheata, strazile mici nici aici nu sunt curatate la sange. Cel mai nasol este ploaia dupa zapada, care ingheata foarte repede. Eu sincer nu am vazut nici o masina cu anvelope speciale cu cuie. Daca te prinde pe asfalt cu asa ceva nici nu vreau sa ma gandesc cat este amenda.
                              O fi ceva zone speciale in Tirol, peste 1500-2000m altitudine, unde si drumurile principale sunt inzepazite toata iarna. O sa caut detalii pe net.

                              Apropo de amenzi, am citit in presa locala despre obiceiul soferilor de a lasa motorul sa se incalzeasca cateva minute inainte de plecare. Amenda maxima este de 5k euro pentru asa ceva, nu e voie sa arzi gazul si sa stai pe loc. N-am auzit ca cineva sa fi fost amendat pentru asa ceva, dar daca legea exista, numai un ghinionist mai trebuie... si de ce n-ar fi o masina cu numere straine, atentie daca circulati pe aci.

                              Originally posted by MAK112 View Post
                              Pacat ca la noi gasesti Nokian made in Rusia!
                              Chiar nu conteaza unde sunt fabricate.
                              Eu nu cred sa fie calitate diferita pentru Europa de Vest si Est. Asta este doar politica. De pilda Dacia mea cumparata in Austria nu este cu nimic mai bun fata de cele vandute in Romania.
                              Last edited by Barba; 27 January 2018, 21:49. Reason: Automerged Doublepost

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google