-Sanderico al meu My Ride
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| My Ride Jurnal de bord, poze, laude :) |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 07-27-10
Motorizare : Laureate 1.4 MPi
Varsta: 30
Posturi: 54
|
Iata-l si pe Sanderico al meu, intr-o poza mai veche, cand avea doar cateva zile, acum a implinit varsta de 1 an. Nu i-am facut modificari (desi as vrea), din lipsa de bani (deh, sunt bugetar). Sunt foarte multumit de el.
|
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 07-29-10
Motorizare : Benzina
Posturi: 7
|
zici ca a implinit un an, nu ai mai inmatriculat`o? .. Bafta |
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#8 |
|
"Sandel" Incepator
|
Eveniment !
Mi-a busit unu masina intro dimineata de duminica la ora 4 in fata blocului. De fapt a lovit 3 masini, dar a mea a iesit cea mai sifonata. Cred ca dobitocul venea de la discoteca, si era putin "afumat", ca a venit tocmai seara cu RCA la mine la usa. Aici vedeti cam cum arata sanderico al meu si cam cat de avariat este. Treaba este ca mi-a indoit si puntea. Acum masina este la "doctor" si saptamana viitoare ar trebui sa fie gata. Oricum, sunt foarte suparat, nu am dormit bine deloc. Am mai gasit 2 poze pe telefonul meu : 1. 10.07.2010 2. 11.10.2010 Last edited by bruckner : 16th November 2010 at 21:54 Motiv: Automerged Doublepost |
|
|
|
|
|
#9 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-25-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 1,439
|
Nasoala situatie, imi pare rau pt tine.
Bine ca a fost corect si a venit cu RCA-ul la usa. Acuma nu noile reglementari de Bonus Malus se cam fofileaza lumea cu RCA-ul. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" Incepator
|
Da, a venit baiatul. Oricum il gasea politia, ca o chemasem de dimineata sa constate. Si bagam casco daca nu venea.
Am fost la service azi si era puntea schimbata, aripa indreptata, mai are de vopsit aripa, de schimbat bara spate, vopsit bara fata si sa o testeze daca calca bine rotile. Acum pozele care nu apar in postul de mai sus sunt aici. Last edited by bruckner : 18th November 2010 at 20:37 Motiv: link poze |
|
|
|
|
|
#14 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Incepator