-Sanderica platinată My Ride
![]() |
|
|||||||
| Înregistrare | Întrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| My Ride Jurnal de bord, poze, laude :) |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-15-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 637
|
Imi doream să deschid acest thread cu veşti frumoase. Nu a fost să fie.
Întorcându-mă de la Bâlea Lac, după un week-end minunat, pe A1, la Km 20, în jurul orei 18:30 am fost lovit din spate de un văr Logan. Împrejurările: autostradă foarte aglomerată pe ambele benzi, eram pe banda a II-a, viteza 120-125 km/h, frână violentă a celui din faţă, frâna mea pe măsură, m-am oprit cam la 5 m de cel din faţă, dar cel din spate, un Logan (fără ABS) m-a lovit. A fost o ciocnire în lanţ, circa 10 maşini implicate şi a durat 2 ore până am obţinut autorizaţia de reparaţie şi copia după procesul-verbal al vinovatului de la Poliţia Autostrăzii. Bagube: spoiler spate spart, suport număr spart, număr înmatriculare îndoit şi cu vopseaua sărită în unele locuri, apărătore noroi dreapta sărită în 2 puncte, 2 senzori de parcare (cei din dreapta) afişează aiurea. Ajuns acasă, am ridicat mocheta şi covorul din portbagaj şi nu am constatat deformări (la prima vedere). Voi face mâine o analiză mai atentă. [LE] Afirmam într-un post mai vechi că sunt impresionat de sistemul de frânare al maşinii. Astăzi Sanderica a dovedit că nu m-am înşelat, m-a ajutat la greu. [/LE]
Mama proştilor este mereu gravidă! Last edited by manic_user : 2nd November 2008 at 23:42 |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-05-08
Motorizare : 1,4 MPI
Posturi: 820
|
![]() Imi pare rau. Stiu ce nasol e sentimentul, dar gandeste-te ca e doar un obiect, important e ca nu s-a intamplat ceva mai grav, toata lumea e sanatoasa. Se repara. Sa inteleg ca celelalte 8 masini implicate, au fost in spatele Loganului? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" Fidel
![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 10-22-08
Motorizare : 1.6mpi
Varsta: 33
Posturi: 295
|
Din pacate fac parte din cei care nu se pot gandi la masina ca la un simplu obiect....dar ca om trecut prin asa ceva ii dau dreptate lui Stefan. Bine ca toata lumea e sanatoasa...in rest vorba tiganului " ce se rupe se sudeaza, ce se stramba se-ndrepteaza"...
Din ceea ce spui sa inteleg ca contactul a avut loc doar pe bara fara a fi atins hayonul stopurile etc. SUS MORALUL.... |
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||||||||||||||||||||
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-05-08
Motorizare : 1,4 MPI
Posturi: 820
|
Dar una e sa ai un Mustang din '67 sau un Citroen DS pe care le-as venera si la cea mai mica zgarietura as face infarct, si alta e Sandero-ulul, masina pe care am luat-o pentru day-to-day use, si cu care am plecat de la inceput cu gandul ca va fi zgariata, lovita, maltratata. Asta e traficul in care merg, nu am ce sa-i fac. Poate sa ma mut. Last edited by Stefan : 3rd November 2008 at 11:51 |
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" Fidel
![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 10-22-08
Motorizare : 1.6mpi
Varsta: 33
Posturi: 295
|
Esti pe aproape...
Eu am avut o skodita S100...cu care am trecut prin multe si pe care nu a pus mana nici un mecanic timp de 8 ani cat a stat la mine. O stiam pana la ultima piulita....eu am vopsit-o eu am reparat-o absolut totul eu cu manuta mea...si rau am facut. Apoi a venit Solenza...pe care o bibileam si inca o mai bibilesc mai mult decat pe nevasta. Dar intr-o zi de 1 martie 2005 un copac mi-a amintit ca totusi e o bucata de fier. Desi eu m-am ales doar cu sperietura si o buza sparta....accidentul m-a marcat atat de mult incat am slabit 8kg in 2 saptamani....pt. mine era un dezastru....masinuta mea !!!.... Din fericire timpul a trecut si desi inca pun f mult suflet incerc sa fiu constient ca e o bucata de fier. De aceea recomand tuturor sa gandeasca exact cum ai spus tu...pt. ca stiu cum e altfel. Sunt convins ca prima zgarietura pe Sandero va fi motiv de crima pt. mine...dar cel putin la sfaturi stau bine..... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
De fapt nu a fost o lovire în lanţ, ci un lanţ întrerupt. Unii au lovit şi au fost loviţi, alţii au lovit sau au fost loviţi, iar alţii au „scăpat”. De parcă aş fi cobit, în momentul în care am frânat violent, m-am uitat în oglinda retrovizoare. Când am auzit scârţâitul roţilor am apucat să-i spun soţiei: „ăsta ne loveşte”.
De regulă eu nu mă deplasez pe banda a II-a, dar ieri după ce am făcut o depăşire, practic nu am mai putut să întru pe banda I în siguranţă şi am rămas pe banda a II-a, suficient de mult ca să dau de belea. Sanderica, împreună cu Mati (Matiz-ul) sunt membri ai familiei noastre, de vreme ce suntem împreună la bine şi la rău. Pagubele sunt minore, dar îmi pare rău de ceea ce s-a întâmplat, de parcă eu aş fi fost vinovatul. Sfat: nu circulaţi pe autostrada A1 între orele 17:00 şi 19:00, este full. La ora 20:30, când am reuşit să plec, după ce Garcea a făcut constatarea, deja pe A1 se circula omeneşte. Mai jos, 3 imagini cu Sanderica cea bolnavă şi alte 3 imagini dinainte de necaz (eu le-am privit "Live" şi mi s-a părut ceva de vis).
|
|
|
#9 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-21-08
Motorizare : 1.4 Mpi
Posturi: 435
|
Peisajele no comment!!
Si eu am fost pupat de un passat din 98 park... in spate, bara nu a fost sparta nici vopseaua sarita, dar a avut chit pe ea de la bara passatlui si a iesit din cleme exact cum se vede in poza 3 postata de tine. Mie nu prea-mi parea rau, k nu era masina mea (masina lu tata) el da bani pe ea si nu ii intelegeam supararea care a durat toata ziua... dar dupa ce a aduso din service am inteles, nu mai e luftul ca cel din fabrica, observi doar dak te uiti atent, dar observi!! Sa ne ajute Dumnezeu sa fie primul si singurul incident, dar cu traficul din ziua de azi este km greu. ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Astăzi am făcut o evaluare mai atentă a pagubelor. Am scos inclusiv roata de rezervă şi cu o lampă electrică am privit podeaua de jos în sus. Tabla nu este deformată de loc. Suportul roţii de rezervă l-am desprins şi l-am reprins uşor, dar am întâmpinat dificultăţi în scoaterea/reintroducerea roţii de rezervă din/în locaşul ei. Cum până astăzi nu am mai efectuat această operaţie, vă rog să-mi spuneţi dacă şi voi aţi scos şi reintrodus roata cu o oarecare dificultate sau este o problemă a mea, urmare a impactului suferit. Mulţumec anticipat... şi fără incidente!
|
|
|
#12 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-23-08
Motorizare : 1.4 mpi 75cp
Varsta: 46
Posturi: 1,084
|
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Nici nu-mi doresc să facă cineva pană.
![]() Mă gândeam doar că poate cineva a avut curiozitatea să vadă cum se scoate roata de rezervă.
|
|
|
#14 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Mâine, Sanderica platinată intră în Service. Sper să fie numai de bine. Pe lângă reparaţiile necesare ca urmare a accidentului, vreau să mai adaug câteva accesorii. După spitalizare voi reveni cu amănunte.
|
|
|
#15 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 10-07-08
Motorizare : 16 MPI
Posturi: 83
|
Din pacate nu am avut curiozitatea de a incerca sa scot roata. Spet sa scape sandalica cat mai repede si sa arate ca nou. ps. vin si eu cu o mare rugamine daca se poate poti sa-i intrebi pe cei din service daca mai au nevoie de bara lovita si eventual daca se gaseste pe la iei si una de fata tot lovita? Fac cinste binenteles
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Cât mai pe scurt posibil. Am scos maşina din Service săptămâna trecută, după 21 de zile, nepermis de mult pentru ce aveau de înlocuit/reparat/verificat. Şi asta după telefoane la Meridian Vest, e-mail la Vocea Clientului, deplasare personală la asigurator (pe acte mi-au dovedit că nu ei nu au avut nicio vină - şi-au dat acceptul în 3 zile) şi reclamaţie la ANPC pentru întârzierea finalizării reparaţiei.
Calitatea reparaţiei: îndoielnică, un avizat sesiza incorectitudinea manoperei, dar mi-a fost prea multă scârbă să-i reclam din nou la ANPC şi am rezolvat problemele în particular, prin amabilitatea unui amic. Concluzia: feriţi-vă ca de dracu' de serviciul caroserii ale Meridian Vest-ului Bucureşti. P.S. Scuze, alingta, dar după ce scandal am avut, nu aveam cum să mai întreb.
|