-Sandelul meu My Ride
![]() |
|
|||||||
| Înregistrare | Întrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| My Ride Jurnal de bord, poze, laude :) |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-31-08
Motorizare : 1,4 MPI Laureat
Varsta: 32
Posturi: 589
|
sa ma ajute cineva,cum pot sa pun cateva poze cu sandelul meu(nu ma prea pricep cu calculatorulsunt foarte multumit de sandel din toate punctele de vedere(confort,stabilitate,consum,protectie)doar un singur lucru este deranjant toata lumea unde ma vede cu sandelul se aduna ca la ozneuri si urmeaza intrebarile,in acele momente ma simt de parca as fi un dealer,dar spere sa mai treaca din curiozitatea aceasta poate dupa ce vor fi mai multe pe strada. Last edited by Stefan : 29th August 2008 at 14:55 |
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
servodirectia e destul de moale atat pe loc cat si la viteza mare(100 km)comparativ cu alte masini pe care le-am condus,de ex.
audi 80 (butoias) skoda fabia,opel astra. la masinile enumerate simteam o usoara intarire a volanului(adica nu era asa de moale si la viteza mai mare) |
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-21-08
Motorizare : 1.4 Mpi
Posturi: 432
|
E mai bine sa se intareasca. ![]() |
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
sandelul meu a fost provocat de un opel combo.
de dimineata in drum spre servici mergeam linistit(in tr. a-3-a) pe banda 1 ascultand kiss fm,la un moment dat dau semnalizare sa trec pe banda 2 pt. ca in fata mergea sau dormea unu cu un opel combo,in acel moment domnul respectiv o calca eu la fel sa pot schimba in a 4 a el si mai tare,atunci am inteles ca vrea o provocare...si i-am dat la sandel talpa si am calcat-o pana aproape de a ajunge de giratoriu,bineinteles opelul era in spatele meu(mentionez ca nu erau masini in fata noastra pe ambele benzi,a fost prima provocare dar alta nu mai accept pt.ca asa au uni chef dimineata cand se trezesc) |
|
|
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Azi sandelul meu implineste varsta de 7 luni,iar cadoul pt sandel e o spalare:interior,exterior si ceara
![]() Last edited by Oliseh : 1st March 2009 at 11:14 |
|
|
|
|
|
#9 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-23-08
Motorizare : 1.4 mpi 75cp
Varsta: 46
Posturi: 1,081
|
. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-21-08
Motorizare : 1.4 Mpi
Posturi: 432
|
Asta fac eu dar am un fas fas dinala care speli geamurile. e mai practic, dar trebuie un cola mai bun o data am trimis pe cineva sa cumpere cola si a laut americ** Cola si au iesit foarte urate
![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-28-08
Motorizare : by 1390cc
Varsta: 31
Posturi: 979
|
Bre, da nu pui si tu pe forum foaia aia pe care ti-au scris-o aia de la Unicarm ?
Aia pe care scrie: "va rugam nu mai parcati intre 8-18" sau ceva de genu ? ![]() ![]() ![]() ps. ti-am zis eu ca se prind astia ca le ocupi un loc de parcare, si asta si pe gratis |
|
|
|
|
|
#16 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
merge ,cum sa nu mearga dar eram la tara
bunicuta nu are rost sa o mai pun acea foiae ca de azi mi-am facut abonament pt parcare in oras Last edited by Oliseh : 12th May 2009 at 22:18 Motiv: Automerged Doublepost |
|
|
|
|
|
#17 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
bunicuta felicitari pentru alegerea facuta,AMR 3 zile .
ps.daca tot am pierdut locul 1 poate chiar si 2 ne consolam cu cele doua sandeluri aliniate unul langa altul ca deh e ALB-ROSU![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
http://www.youtube.com/watch?v=eGSOoXLmWK4
http://www.youtube.com/watch?v=vzMWlM1rYog aici eram in treapta a 4 a dar nu am mai apucat sa-i dau a 5 a ca intram in localitate Last edited by Oliseh : 27th June 2009 at 23:35 Motiv: Automerged Doublepost |
|
|
|
|
|
#19 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Azi (01.08.2009) sandelul meu implineste frumoasa varsta de 1 an avand la bord doar 11501 km si dupa un an cateva zgarieturi pe ambele parti de la binevoitori si de la copii din curtea blocului care nu-si gasesc sa se dea cu bitiglu numai printre masini.O impresie minunata dupa acesti km chiar fara probleme.Singurul cadou facut sandelului a fost facut de dimineata 40 de L benzina 95 iar eu ma cinstesc cu o sticla de vin.
ps.numai de bine tuturor posesorilor de sandero si fratilor mai in varsta loganistii. |
|
|
|