-Sandelu fotografu' My Ride Jurnal de bord, poze, laude :) Sandelu fotografu' - Dacia Sandero
Dacia Sandero

Inapoi   Dacia Sandero > Forum Dacia Sandero > My Ride
Īnregistrare Forum Rules Īntrebări frecvente Lista de Membri Calendar Marcheaza Forumurile ca Citite

My Ride Jurnal de bord, poze, laude :)

Attention Visitor:
You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Sandelu fotografu'

My Ride

Raspunde

Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 13th November 2008, 01:53   #1
azzuro
"Sandel" Incepator

azzuro's Avatar

Data inscrierii: 11-13-08
Motorizare: 1.4 MPI 75 CP
Posturi: 28

Reputation Point: 10
Reputation Level:
azzuro is on a distinguished road

Smile Sandelu fotografu'

Buna ziua !

well, mi-am luat si eu Sandero, m-am gandit intens inainte de decizie si se pare ca am luat una buna, cel putin dupa mintea mea. Momentan sunt multumitm scriu asta dupa 256 km facuti cu ea, oficial am timp sa ma razgandesc dar din cate vad o sa fie ok si dupa sute de mii de km . Consumul mai intai, cu toate ca e prea devreme sa discut despre el se situeaza undeva pe la 10,9 . Tinand cont ca am condus-o numai in oras, si anume Ploiesti, eu zic ca este cat de cat ok momentan si desigur, tinand cont de agresivitatea mea de care dau dovada din cand in cand. Oricum m-am hotarat sa devin linistit macar pana face si ea cateva mii de km .

Chestia ciudata e ca am sarit dintr-un Espero de 1.8, cutie automata, pe micutul Sandellica. Probabil daia sunt momentan chiar fericit de cei 11% consum, fata de 18 cat imi lua ex-"iubita" .

Versiune : 1.4 MPI 75 CP , Laureate, culoare Rouge Passion, deci e rosh'.

Sunt chiar deschis la sfaturi pentru un consum perfect cu Sandel, chiar daca am citit cam tot ce era pe forum despre acest lucru .

Ideea e ca o sa aiba parte si de un make-up. Fiind fotograf si lucrand la o firma de care sunt foarte mandru va fi inscriptionata cu fotografii facute de mine si chiar sunt nerabdator sa o vad terminata. Am de facut machetarea si imediat cum e gata o sa va arat. momentan am machetarea de la Loganul de la firma daca sunteti curiosi

Fotografii cu Sandelul in cateva zile cand o scot la o sedinta foto. Pentru doritori,astept sa ma contactati pe mess poate facem o sedinta foto comuna.

Cam atat pentru inceput.

Last edited by Stefan : 13th November 2008 at 12:11.
azzuro e offline   Reply With Quote
Vechi 13th November 2008, 11:10   #2
yr-zbg
"Sandel" Fidel

yr-zbg's Avatar

Data inscrierii: 10-22-08
Motorizare: 1.6mpi
Varsta: 31
Posturi: 285

Reputation Point: 27
Reputation Level:
yr-zbg is on a distinguished road

Implicit

Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente. Nu e frumos sa faci reclama la studioul unde lucrezi...dar ma rog...sunt Ploiestean si chiar n-am auzit de studioul asta.
Masina e a ta sau e pe firma?...te intreb pt. ca eu unu nu mi-as lipi nimic pe masina personala...de dragul firmei unde lucrez. Sincer nici nu stiu cat de legal este....am impresia ca pe talon sau pe CI trebuie sa apara o mentiune "coalata"...parca..nu bag mana in foc.

Oricum asteptam imagini...si cand o voi lua si eu....mai vorbim despre sedinte foto.

Pentru un consum redus...motorul 1,4 e cel care este si pe Slz...si in Ploiesti daca nu esti agresiv si mai ales daca folosesti frana de motor cat mai mult posibil...vei scoate consumuri de invidiat. Schimbarea vitezelor la 2200-2400rot/min...accelerari progresive....franari usoare insotite de frana de motor...pe scurt mers ca si cum ai avea un lighean cu apa in masina si nu vrei piscina.
Cu Slz in Ploiesti eu am cam 6.5-6.8...si ma astept ca in momentul in care voi trece pe Sandel (Laureat 1.6) sa am cam 7.5-7.8 in oras...dar repet...tine muuult de stilul de condus.
yr-zbg e offline   Reply With Quote
Vechi 13th November 2008, 11:15   #3
azzuro
"Sandel" Incepator

azzuro's Avatar

Reputation Level:

Implicit

chiar nu mi-am dat seama de faza cu reclama , scot imaginea

Iar la faza cu inscriptionatul, cred ca sunt singurul nebun care vrea din tot sufletul sa faca asta fara nici o remuscare . pe bune, sunt mandru de ceea ce fac si nu ma rusinez daca o sa am pus pe masina ceva ce e facut de mine .

s-o stapanesti sanatos si tu si cand vine clar mergem la poze pentru ca momentan nu am companion pentru asa ceva

LE: nu mai pot da edit . rog un moderator daca este dragut sa scoata imagine, chiar nu voriam sa fac reclama . multumesc anticipat .
Vechi 13th November 2008, 12:36   #4
yr-zbg
"Sandel" Fidel

yr-zbg's Avatar

Reputation Level:

Implicit

Off-topic...
Din cate am fost informat (nici eu nu stiam) butonul de edit este valid doar 15min dupa postare....apoi dispare si nu il mai poti edita.

On-topic....astept sa te vad in trafic. Sandero rosu metalizat cu imagini pe el...e usor de recunoscut.
yr-zbg e offline   Reply With Quote
Vechi 17th November 2008, 00:28   #5
azzuro
"Sandel" Incepator

azzuro's Avatar

Reputation Level:

Implicit Primele fotografii

O mica fotografie facuta astazi in graba la o sedinta foto sper sa ajung intr-o zi sa ii fac ceva mai frumos Parerile sunt binevenite.
Imagini atasate (micsorate)
Click image for larger version

Name:	_8MM9607sandero.jpg
Views:	263
Size:	111.0 KB
ID:	804  
Vechi 17th November 2008, 01:09   #6
Stefan
Super Moderator

Stefan's Avatar

Data inscrierii: 02-05-08
Motorizare: 1,4 MPI
Varsta: 25
Posturi: 864

Reputation Point: 34
Reputation Level:
Stefan is on a distinguished road

Implicit

poza de poster
imi plac culorile, dar incadrarea...
Vechi 17th November 2008, 06:58   #7
Cristi_Xp
Administrator

Cristi_Xp's Avatar

Data inscrierii: 11-19-06
Motorizare: 1.6 MPI
Varsta: 23
Posturi: 161

Reputation Point: 346
Reputation Level:
Cristi_Xp is a jewel in the roughCristi_Xp is a jewel in the roughCristi_Xp is a jewel in the roughCristi_Xp is a jewel in the rough

Implicit

Citat:
Originally Posted by azzuro
Vezi Post
O mica fotografie facuta astazi in graba la o sedinta foto sper sa ajung intr-o zi sa ii fac ceva mai frumos Parerile sunt binevenite.
super tare poza !
Vechi 17th November 2008, 08:23   #8
marian66v
"Sandel" de 5 stele

marian66v's Avatar

Data inscrierii: 06-23-08
Motorizare: 1.4 mpi 75cp
Varsta: 44
Posturi: 1,067

Reputation Point: 19
Reputation Level:
marian66v is on a distinguished road

Implicit

Fotografia este ok, putin cam mult prelucrata. Pentru a iesii in evidenta partea din fata a masinii ar fi bine ca aparatul foto sa fie asezat la nivelul farurilor si nu fotografiata de sus.
marian66v e offline   Reply With Quote
Vechi 17th November 2008, 08:32   #9
azzuro
"Sandel" Incepator

azzuro's Avatar

Reputation Level:

Implicit

Multumesc tuturor

Si da, stiu cum ar fi trebuie fotografiata si iti dau deplina dreptate dar din acest motiv am specificat ca este facut ceva in graba. eram la vreo 100 metrii de ea cu tele-ul pe aparat si modelul tipa "nu mai sta cu spatele la mine ca se duce lumina " . Tristete maxima la partea cu prelucrarea pentru ca si aici iti dau totala dreptate, se pare ca eram ori beat de somn ori obosit de nu am vazut ce contrast am . eh, noi sa fim sanatosi .

O mica problema, am tot citit sfaturile pentru un consum ok, nu am turat-o extrem, am folosit frana de motor si de la 11,5 am adus-o la un consum de 10% . Sper sa fie de la faza ca am decat 500km cu ea ca altfel innebunesc sa stiu ca o sa-mi consume destul de multicel .
Vechi 17th November 2008, 10:32   #10
yr-zbg
"Sandel" Fidel

yr-zbg's Avatar

Reputation Level:

Implicit

Stai linistit...dupa cateva mii de km consumul va scade si datorita terminarii rodajului si datorita faptului ca o sa "inveti" mai bine comportarea masinii.
In alta ordine de idei "fiecare om e atat de fericit cat vrea sa fie"...deci nu te mai uita la consum, ci uita-te la partile frumoase ale masinii (si sunt destule).

Bafta si numai bine.
Vechi 17th November 2008, 10:39   #11
azzuro
"Sandel" Incepator

azzuro's Avatar

Reputation Level:

Implicit

Multumesc pentru sfaturi si cred ca ai dreptate, e aiurea sa ii tot gasesc bube . Sunt foarte multumit de ea in rest si chiar am un mare respect pentru cei de la Dacia / Renault pentru ceea ce incearca sa faca pe piata romaneasca . Astept cu interes propuneri pentru sedite foto cu masina personala ma cam plictisesc in iarna .

Salutari si succese nebanuite !
Vechi 17th November 2008, 22:27   #12
slacker
"Sandel" Incepator

slacker's Avatar

Data inscrierii: 11-11-08
Motorizare: 1.4
Posturi: 20

Reputation Level:
slacker is on a distinguished road

Smile

Sa o stapanesti sanatos si sa faci muti km fara nici un fel de evenimente.Intr-adevar culoarea asta este de exceptie.Referitor la consum va recomand urmatorul link: http://www.skoda.ro/page.php?SM_ID=264 (sunt sigur ca multi dintre voi stiu deja de asta).Sunt niste sfaturi practice si utile.Si cat despre sedinta foto poate reusim sa ne intalnim mai multi sa facemo poza de grup
P.S. Poti sa lipesti pe masina ta orice vrei atat cat este de bun gust.Mai sunt postate niste poze cu un sandero albastru cu galben Ce zici de pozele alea?Sincer...
slacker e offline   Reply With Quote
Vechi 17th November 2008, 22:33   #13
azzuro
"Sandel" Incepator

azzuro's Avatar

Reputation Level:

Implicit

Multumesc mult . da, am vazut pozele cu banduta galbena, sincer se putea multmai bine pe parte de estetica . eh, oricum e ceva care iese din comun care oricat de aiurea ar fii e totusi ceva .

Chiar vreau sa ne intalnim mai multi. am postat la intalniri si sper sa se simta lumea. poate ne comandam si stickere si o punem de niste meet-uri de invidiat .
Vechi 17th November 2008, 22:54   #14
azzuro
"Sandel" Incepator

azzuro's Avatar

Reputation Level:

Implicit

Off-Topic : Of doamne, iar nu pot da edit. eu inteleg moderatorii cu regula asta,am tinut si eu 2 ani pe picioare un forum, dar totusi putin mai mult timp alocat

On-Topic : uitati cam ce as zice pentru meet-urile noastre. eu o gandesc deja la nivel mare correct me if i'm wrong

Name:	asasa.jpg
Views:	136
Size:	80.8 KB
ID:	806  
Vechi 18th November 2008, 09:25   #15
yr-zbg
"Sandel" Fidel

yr-zbg's Avatar

Reputation Level:

Implicit

Imi place ca locatia e clara :-) ....doar sa fie si loc ca acolo se intalnesc toti.

hai ca suntem off.....si ne trage de urechi vreun moderator.
Vechi 8th January 2009, 17:09   #16
azzuro
"Sandel" Incepator

azzuro's Avatar

Reputation Level:

Implicit

Well, am disparut o perioada .

Masina inca nu a fost inscriptionata, sper ca pana in februarie sa fie gata . Consumul a scazut la 9.7 in oras iar Ploiesti-Bucuresti mi-a luat 9.1 . Deja imi fac ceva probleme . Am 2250 km cu Sandelu pana acum, tot sper sa fie de la rodaj .

Azi a dat prima zapada, desigur pe jos nu era nisip deci derapaje la greu. Trebuie sa-mi iau cauciucuri de iarna FAST .

Se pare ca in Ploiesti lumea nu are chef de intalniri .. Speranta moare ultima .
Vechi 13th January 2009, 10:43   #17
yr-zbg
"Sandel" Fidel

yr-zbg's Avatar

Reputation Level:

Implicit

Corect...speranta moare ultima....
Si eu inca mai sper sa scada euro ...dar deocamdata incep sa imi revizuiesc atitudinea fata de Solenza...
Dupa cum ai vazut n-am mai aparut de mult pe aici....pentru ca nu prea e perioada de schimbat masina veche cu una noua...poate prin aprilie...
Vechi 24th March 2009, 12:28   #18
azzuro
"Sandel" Incepator

azzuro's Avatar

Reputation Level:

Implicit

Fotografii noi !

Name:	CIP_1097.jpg
Views:	142
Size:	609.3 KB
ID:	1211  Click image for larger version

Name:	CIP_1101.jpg
Views:	129
Size:	441.3 KB
ID:	1212  
Vechi 24th March 2009, 23:41   #19
rara
"Sandel" Incepator

Data inscrierii: 02-24-09
Motorizare: 1.4
Varsta: 22
Posturi: 60

Reputation Point: 13
Reputation Level:
rara is on a distinguished road

Implicit

ai incadrat-o frumos in peisaj.
rara e offline   Reply With Quote
Vechi 25th March 2009, 21:09   #20
andrei_tm
"Sandel" Incepator

andrei_tm's Avatar

Data inscrierii: 07-22-08
Motorizare: 1.4 MPI
Varsta: 21
Posturi: 32

Reputation Level:
andrei_tm is on a distinguished road

Implicit

Super pozele, pune mai multe.
andrei_tm e offline   Reply With Quote
Old 17th October 2007, 15:18   #
BOT

BOT is offline Add to BOT's Reputation Report Bad Post IP   Edit/Delete Message Reply With Quote Quick reply to this message

Raspunde

Momentan 1 utilizator(i) vizualizeaza Thread-ul (0 membrii and 1 guests)

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare
Nu Poti incepe thread-uri noi
Nu Poti posta replici
Nu Poti posta atasamente
Nu Poti sa iti modifici posturile.

vB code e On
Smilies sunt On
[IMG] code este On
HTML code este Off
Sari la Forum

Fus orar: GMT +3. Acum este 04:08.

Rulează cu: vBulletin Versiune 3.6.8
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Zoints SEO v2.3.0 by Zoints & DxLwebs.com
| Dacia Logan | Taxa auto | | Telefoane Mobile Nokia | jocuri | avatare | bancuri | interpretare vise | retete culinare | director web | web directory | free games | curatenie | jocuri online | Horoscop | Curs Valutar | Miniclip | anunturi | Farmacie online | Nunta , Nunti , Invitatii de nunta | Transport Marfa | Jocuri Barbie | Jocuri | Gazduire web | Cono.ro | Videoclipuri | Portal Web Qoue | jocuri cu masini | Avatare | Felicitari | Jocuri cu Barbie | Jocuri Barbie | Jocuri cu masini | Jocuri pentru copii | Jocuri Copii | Horoscop | Curs Valutar | Jocuri cu masini | Mesaje | Jocuri Gratuite | Jocuri Net | Accesorii Auto Tuning | Anunturi Auto | Masini de vanzare | Concursuri | Permisul auto | PLAY GAMES | Autostrazi Romania | Jocuri copii | Piata Auto | Frumusete | Jocuri pentru copii | Felicitari | Rezultate Live | Bancuri cu Bula | Car racing games | muzica noua | jocuri | statusuri mess | mondenii | jocuri | tv online | euro 2008 | Jocuri cu masini | Avatare | Cazare Arad | Referate Felicitari Jocuri Felicitari animate tv online Miniclip Barbie games | PLAY GAMES | TOTAL GAMES | JOCURI COOL | P A K A L I C I | Diete si produse de slabit | Jocuri | Josef Fritzl | Adidasi Eastbay, Comenzi Eastbay | Service Calculatoare | Monitorizare GPS Flote | Cazare Regim Hotelier, Anunturi Imobiliare |
ShakeTheInternet | Tuning auto | Telefoane gsm | Detectoare radar | Interfoane | Auto-Dealer.RO | Tv OnlineBancuri | Aer Conditionat Service | Instalatii GPL Auto | Instalatii GPL Autogaz | Instalatii GPL | Cazare Arad | Hoteluri Arad | Pensiuni Arad | Hostess | Rezidentiale | Bucharest Apartments | Cazare Delta Dunarii | Cazare Valea Prahovei | Referate Bancuri | Program Tv | Logan
Politica de Securitate Google