-Sandelu' CNA My Ride
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| My Ride Jurnal de bord, poze, laude :) |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 03-10-09
Motorizare : 1.4 MPI
Posturi: 35
|
Sunt bucuros sa-mi prezint putin masina mea scumpa si draga pe care o iubesc ca pe ochii din cap si dak as putea mi-as mai lua inca una....in fine...pe 23 ian 2008 a intrat in proprietatea mea si de atunci am parcurs fix 11400 km.Tra sa recunosc ca la capitolu consum desi la inceput am fost destul de multumit acum nu mai prea sunt...papa intre 8,5-10 in oras iar afara am scos 6-6,5.Am incercat sa pun cate ceva pe ea am pus niste jante,niste folii si ii schima imediat aspectu.Din pacate inca poze cu foliile puse nu am dar promit ca am sa ii fac cat de curand inca un rand de poze.....
Last edited by Totti : 3rd December 2009 at 21:59 |
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-23-08
Motorizare : 1.4 mpi 75cp
Varsta: 46
Posturi: 1,081
|
Ce sa zic, bine ai venit pe forum, felicitari pentru alegerea facuta, bravo pentru ca esti mandru de masina ta, de fapt ai si cu ce
si multi km fara incidente. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 25
Posturi: 1,369
|
sa o stapanesti sanatos. si multi km fara probleme. cum ai ajuns pe forum? eu mor ca am stikere pe masina si nu ajunge niciunu pe forum sa zica am vazut stikerul pe un sandero de olt.
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" Incepator
|
multumesc tuturor pt urari si referitor la cum am ajuns pe forum sa nu radeti de mine dar cautam niste preturi pt accesorii si google mi-a dat linku de forum.....
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 05-12-09
Motorizare : 1.6 16v & 1.4
Varsta: 21
Posturi: 128
|
Sunt bucuros cand vad o dacie noua pe strazile patriei. Dupa cum se vede in poze este preferance sau ambiance. Frumoase jantele si vorba aia: "pune-o la pamant" cu niste arcuri.
off-topic: danm079 vedem ce poate sandelu` tau, dar cred ca traiesti in alta tara deoarece noi nu avem decat 2 autostrazi mari si late: A1 Bucuresti-Pitesti si A2 Bucuresti Constanta si restul in constructie....A3 A4 ....An...=)) |
|
|
|
|
|
#13 |
|
"Sandel" Incepator
|
fratioare zi-mi pls pleapele le-ai luat de mmagazin sau de la reprezentata firmei de unde sunt produse sau mai stiu eu ce....ca la me in tg-ms jur ca inca nu am vazut in nici un magazin de piese auto si sincer asa vreau sa imi pun asa ceva...app iti mai lipsesc niste jante si masina ta e superba...bafta si tine-o tot asa....
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 25
Posturi: 1,369
|
pleoapele le-am luat de la alfaromtrans din pitesti . cauta pe site la ei da-le tel, comanda-le. 15 lei setul, 85 lei vopsit si montat.
cauta in threadul pleoape si gasesti mai multe detalii acolo.
|
|
|
#15 |
|
"Sandel" Incepator
|
Ceva tristi mi s-a intamplat azi...mi s-a suspendat permisu pt o luna pt neacordare de prioritate a pietonilor,eu zic ca nu am fost chiar vinovat dar asta e nu am ce-ai face d-lui agent...asa un lucru goaznic nu mi s-a mai intamplat niciodata...asa ca din 27 dec am sa fiu pieton si am sa circul cu faimosu autobuz....
:-< |
|
|
|
|
|
#17 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 05-12-09
Motorizare : 1.6 16v & 1.4
Varsta: 21
Posturi: 128
|
este trist ce t-i s-a intamplat, mai ales acum in prag de sarbatori, nu poti sa mai vizitezi o ruda, sa faci cumparaturi...adica poti dar cu autobuzul cum spuneai si tu. imi pare rau pentru si sper sa-ti fie invatare de minte in viitor. dar...am omis ceva, are si o parte buna, poti sa bei un sprit linistit stiind ca oricum nu poti sa pleci cu masina
![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
"Sandel" Incepator
|
Si iata ca mi-am mai adaugat cateva poze dupa cum v-am promis cu foliile si sper sa va placa
...apar si eu intr-o poza ca sa vedeti cine se mandreste cu masinutza lui....va salut,numa bine...;)) |
|
|
|
|
|
#20 |
|
"Sandel" Incepator
|
17614]Si iata ca mi-am mai adaugat cateva poze dupa cum v-am promis cu foliile si sper sa va placa
...apar si eu intr-o poza ca sa vedeti cine se mandreste cu masinutza lui....va salut,numa bine...;)) |
|
|
|