-Reviziile periodice: unde, cum, cat? Dacia Sandero : Intretinere
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero : Intretinere Totul despre intretinerea Daciei Sandero. Uleiuri sandero, filtre sandero, placute de frana sandero,consumabile sandero etc. |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 01-02-09
Motorizare : 1.4 MPI
Varsta: 33
Posturi: 86
|
Buna tuturor,
In curand, la unii din noi vine perioada pentru prima revizie (20000 km). Ar fi interesant sa avem un forum cu impresile despre service-urile la care ati facut reviziile. Poate ca asa vom gasi mecanici care isi fac treaba cu seriozitate si care practica niste preturi rezonabile. Va invit deci sa scriem fiecare unde am facut revizia (daca avem voie sa dam numele servicului ar fi si mai ok... ce spun moderatorii? ), cat a costat si care e gradul de satisfactie.Avertisment: Probabil ca vor exista si "smecherasi" care isi vor face putina publicitate, dar cu cat vom fi mai multi pe topicul acesta, cu atat parerea lor va conta mai putin. Scuze pentru greseala gramaticala din titlu, e din cauza vitezei lui Sandel ![]() Last edited by adgavril : 3rd April 2009 at 01:27 Motiv: Automerged Doublepost |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 04-03-09
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 2
|
Salutare!
Referitor la revizia de 20.000km ce sa va spun? Costul total in care este inclusa si manopera a fost de 596,23 RON din care 181 RON reprezinta manopera si 415,23 reprezinta piesele. S-au schimbat urmatoarele: - ulei ELF COMP 10W40 4L = 123,08 RON - garnitura buson baie = 8,31 RON - filtru ulei = 34,13 RON - placute frana (obtional, dar sunt f. scumpe....192,96 RON la care se adauga manopera...27,73 RON; Total = 220,69 RON !!!! ) - filtru aer = 56,76 RON Obiectii personale: - schimbarea placutelor de frana cred ca nu e necesara, e o shmecherie de-a dealer-ului, in cazul meu Meridian Vest Bucuresti. - au carait ca am depasit cei 20.000km cu 150 km, esti pasibil de pierderea garantiei (i-am linistit repede) - dezamagit de plata manoperei Daca aveti si alte astfel de exemple va rog sa le comunicati, sunt importante. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : LuMPI
Posturi: 820
|
Si daca nu era necesara schimbarea placutelor de frana,de ce i-ai lasat sa schimbe? Nu puteai sa refuzi? Sau nu ai fost de fata la constatarea uzurii? Cred ca tb sa mergi f sportiv ca sa fie nevoie sa schimbi la 20000km...parerea mea.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 04-03-09
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 2
|
E masina de serviciu. Eu n-am platit nik.
Eu merg cu ea de la 15.000km mai mult prin Bucuresti in cel mai nashpa trafic. Acceleratie - frana.....cred ca uzura placutelor creste, dar nu stiu cum s-au mers primii 15.000 km. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" Incepator
|
Deci daca scadem placutele la revizia lui Cepacu, restul ar costa cam 375 RON, din care vreo 160 RON manopera. Piesele mi se par ok ca pret, dar de ce tariful asta de manopera pentru schimbat ulei si 2 filtre???
Multumim pentru acest prim post, Cepacu, si mai asteptam si de la altii care au facut reviziile, poate asa gasim service-uri care nu incarca factura chiar atat de grosolan!
Last edited by adgavril : 1st May 2009 at 06:39 Motiv: greseala la nume |
|
|
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 06-30-08
Motorizare : 1,4 8V
Varsta: 42
Posturi: 69
|
Am facut revizia de 20.000 la IATSA Campina. 288lei: uleiul (Halvoline 5W30), filtru de ulei si filtru de aer (inclusiv manopera). Plus celelalte verificari. Poti sta langa masina. Programare telefonica. Culmea ca se si respecta. A durat mai putin de 2 ore, cu hartogarie cu tot. Per total, foarte multumit. Fara vreo atentie pe nicaieri.
P.S. A durat atat pentru ca au gasit o pierdere de ulei la cutia de viteze si a mai durat golirea cutiei, demontarea capacului, vazut de ce mama naibii curge, montat la loc, umplerea cutiei... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 06-30-08
Motorizare : 1,4 8V
Varsta: 42
Posturi: 69
|
Pot posta factura, daca e nevoie. Nu am nici un interes sa le fac reclama. In plus de asta, ieri dupa-amiaza, am primit un telefon de la ei si m-au intrebat daca am fost multumit de prestatie, ce nu mi-a convenit, etc. Chestia asta n-am mai patit-o pana acum.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
"Sandel" Incepator
|
Scuze, nu ziceam ca tu ai face reclama cuiva, doar ca pare incredibil de frumos si ca mi-as dori sa fie adevarat.
De altfel, noroc cu criza asta, s-au dus vremurile bune pentru cei care castigau usor bani multi si ofereau prestatii foarte slabe. A venit vremea cand firmele trebuie sa invete sa se demarce de concurenta si sa-si fidelizeze clientii, si asta se face numai oferind calitate. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-23-08
Motorizare : 1.4 mpi 75cp
Varsta: 46
Posturi: 1,081
|
Cunosc caz la IATSA Campina cu un logan. Dupa accident a mers omul la recomandarea cuiva. Au fost sub orice critica, trebuia schimbata bara fata, i-au pus un surub cu capul mai mare sa nu mai iasa prin plastic si i-au trecut bara schimbata, pana si instictorul i l-au schimbat. Dupa certuri si amenintari a plecat cu bara noua in bortbagaj. Trageti concluzia.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-31-08
Motorizare : 1,4 MPI Laureat
Varsta: 32
Posturi: 589
|
se poate intampla oricui ce zici tu marian66v pt ca inca nu ne-am schimbat mentalitatea, nu cum spune M .Badea"traim in romania si asta ne ocupa tot timpul",mentalitatea TREBUIE SCHIMBATA,scuze de off topic
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
"Sandel" Incepator
|
@ Oliseh: "Mentalitatea trebuie schimbata" - e ceva foarte vag cu care toata lumea e de acord, dar hai sa facem si noi ceva concret, haideti sa dam noi exemplu, ce ziceti?
Acum, revenind la topic, ma bucuram si eu ca exista profesionisti adevarati in Romania si a venit rautaciosul de Marian66 si mi-a stricat seara !! Serios vorbind, eu am stat foarte multa vreme in Franta si pot sa va spun ca nici acolo nu am intalnit decat foarte rar service-uri sau mecanici competenti si care sa isi faca treaba cu drag si cu pasiune. Nu e doar problema noastra. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 07-15-08
Motorizare : 1.6
Posturi: 64
|
Urmeaza sa fac revizia prin iulia, asa ca am pronit la studierea pietei pentru revizia de 1an/20000 km.
Primul telefon: Meridian Vest Bucuresti mi-a zis ca ar face in jur de 360 RON Al doilea: Cobalcescu - cca 400 RON Al treilea si cel mai bun: General Autocom Buzau - aproximativ 300 RON. Am incercat aici pt ca sunt de fel din Rm Sarat si e ok cu deplasarea. Toti mi-au zis ca poate varia un pic si ca trebuie sa ma programez cu 2-3 zile inainte. O sa revin cu impresii dupa efectuarea reviziei. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 02-04-09
Motorizare : 1.6
Posturi: 12
|
Revizie 1 an la Auto Marcus Grup Pantelimon:
- ulei 10W40 Mobil = 131,99 ron - filtru ulei = 33,50 ron - filtru aer = 50,00 ron - inlocuit filtru aer = 0.20 min x 65 = 15, 47 ron - og revizie intretineer 1 ora = 77,35 ron TOTAL 308,32(tva inclus) Se poate sta langa masina. Sunt obisnuiti sa dea din gura si sa te bage in ceata in speranta ca nu te pricepi. Dar nu le-a mers cu sotul meu. |
|
|
|
|
|
#19 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-28-08
Motorizare : by 1390cc
Varsta: 31
Posturi: 979
|
ps. deci resoftarea la dealer costa pana la urma 800 roni ? (eu ma risc si o voi face, prin toamna, sper, la un tip din Cluj pentru doar 200 roni) |
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#20 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 02-02-09
Motorizare : 1.6 90CP
Posturi: 4
|
Salut
Sambata am fost si eu la revizie ... eu am facut-o la 10000km sunt mai grijuliu...schimb de ulei, filtru ulei, filtru aer, completare antigel si schimbare buson si garnitura la vasul de expansiune... plus verificari 310 RON la IPSO bucuresti pe soseaua bucuresti ploiesti... serviciile au fost f bune ![]() |
|
|
|