-revizie 35000 km . doresc recomandare service in bucuresti Dealeri si service-uri dacia sandero
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dealeri si service-uri dacia sandero Dealeri si service-uri dacia sandero : multumiri si nemultumiri ;) |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-01-10
Motorizare : 1.6
Posturi: 514
|
Salut ,
Sunt nevoit sa fac revizia de 35000 km sau 2 ani la sandero. Va rog sa-mi recomandati un service , in Bucuresti , serios si nu neaparat ieftin dar care te lasa sa stai langa masina . Acum un am am fost la auto marcus si nu am fost multumit. Multumesc |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" Avansat
![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-21-09
Motorizare : 1.4
Posturi: 178
|
nu in bucuresti
pe bune scump si naspa. parerea mea ! formata dupa multiple experiente neplacute pe la dacoserv salaj+militari, adras...si cam atat ca n-am vrut sa le incerc pe toate. bafta!
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" Avansat
![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 01-06-09
Motorizare : 1.4 MPI
Varsta: 24
Posturi: 150
|
dacoserv militari - am fost de 2 ori acolo. o data pentru schimb de ulei si filtru la 10000 km,iar a doua oara la revizia de un an. nu mi s-au parut chiar scumpi,ce-a mai mare factura fiind de putin peste 300 de lei in care includea schimbul de ulei,filtru si schimbat filtru de aer. am putut sta langa masina pe toata durata executiei lucrarii,cu exceptia cand am fost sa platesc factura.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
accepta si alt ulei decat dacia sau texaco ? ca eu vreau sa-mi pun motul . Si cand ai fost sa platesti factura masina era inca pe rampa sau ai scos-o din service si ai incuiat-o?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" Avansat
|
sunt obligati sa accepte. doar sa nu iti treaca in carte "uleiul clientului" ci marca de ulei pusa. ca asa vor sa se scoata daca se duce masina din cauza uleiului. ;)
la militari ti-o scot in curtea interioara si mergi sa dai cash-ul. o data era inca pe rampa cand m-am dus la plata. cred ca depinde aaa. daca vrei am un mail postat pe forum cu cearta mea cu wc in care concluzia era ca pot sa ma duc unde vreau si sa pun ce ulei vreau. printeaza-l sa il arati alora daca ai probleme
"Sunt eu un maniac? Probabil ca da, pentru ca-mi place sa-mi bag banii in masina mea..." Last edited by AG25FLI : 9th June 2010 at 21:57 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" Avansat
|
la dacoserv militari am avut mari probleme cu ala de la garantii. nu voia sub nicio forma sa imi schimbe bratul stang de stergator. ma ameninta el ca daca i se intoarce mi-l pune pe factura de plata, ca e stricat de mine si de aia atige capota etc... un cretin.
a trebuit sa incep si eu cu amenintari si sa ridic tonul ca sa nu mai comenteze atata. sper sa rezolvi fara probleme. dar nu recomand sub nicio forma dacoserv
|
|
|
#10 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-29-08
Varsta: 30
Posturi: 669
|
eu cred ca depinde putin si ce noroc ai
adica daca esti norocos te poti duce si la dacoserv militari
Last edited by chitziman : 10th June 2010 at 22:45 Motiv: Automerged Doublepost |
|
|
|
|
|
#12 |
|
"Sandel" Avansat
|
daca vrei in militari, e si cobalcescu (parca) pe timisoara spre valea cascadelor. si mai ai spre iesire din buc. pe stanga - meridian. la astia nu am fost, dar... cine stie.
intreaba preturile estimative si daca sunt de acord cu ideea ta de ulei ;) p.s. nici eu (si din ce stiu nici colegu' chitziman) nu am fost norocos la dacoserv ![]()
|
|
|
#13 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
nu stiu ce dracu sa fac. ma mai gandesc . intre timp am gasit pila la rar si-mi autorizez rotile de 16' . O sa-mi scrie in cartea masinii ca pot folosi anvelope 205/55/r16 . Si daca ma opreste politia sa am o copie dupa cartea masinii cu mine. Si am aflat azi ca in germania si italia se vinde sandero cu roti de 16' din showroom direct omologate.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
"Sandel" Avansat
|
am fost azi la meridian in militari. am intrebat de curiozitate pretul. la masina mea, cca 20k km, a doua revizie e intre 260-340 ron cu ulei elf vrac sau la bidon sigilat. cica e promotie. sper sa te ajute.
bafta!
|
|
|
#17 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
dar te lasa sa stai langa masina? Cu uleiul vrac e cu dus si intors: acesta vine in butoaie mari si ei te pot pacali foarte usor , tot uleiu ars il strang in astfel de butoaie , il lasa 1 saptamana la decantat si la suprafata va ramane partea nearsa din ulei ( pentru ca nu arde complet ) , si ti-l pune pe ala. nu vreau sa dau nume de o firma foarte cunoscuta ce practica acest lucru mai ales cu firmele care au flote de masini.
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
"Sandel" Avansat
|
din ce am obs cat asteptam la receptie, nu te lasa. erau doar ei acolo. ai sala de asteptare. cu ulei vrac nu-s nici eu de acord. dar asta era oferta
![]() eu unul vreau sa mi-l aduc personal. castrol.
|