-Reducerea nu e 3800 lei, cica Auto financiar
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Auto financiar Leasing, rate, discutii generale legate de partea financiara. |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 07-07-09
Motorizare : xxx
Posturi: 3
|
Am fost la dealer sa intreb de sandero. Mi-a facut o oferta pt prestige 1.6 mpi . 9800 minus ~890 rabla minus 600 reducerea.
I-am zis ca am vazut ca e 3800 lei reducerea (900 euro) nu 600 . Si mi-a zis ca e aprox 285 euro garantia aia de 1 an extinsa, ca sa fie 4 ani. Chiar asa e sau incerca sa bage in buzunar 300 euro ? |
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-23-08
Motorizare : 1.4 mpi 75cp
Varsta: 46
Posturi: 1,081
|
Nu are cum sa bage in buzunar niciun ban, plata o faci prin banca direct catre uzina, indiferent daca iei masina cu banii jos sau in rate.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-28-08
Motorizare : by 1390cc
Varsta: 31
Posturi: 979
|
E corect ce zice dealerul, desi e o marlanie...adica ei zic ca-ti dau 3800 roni "cadou" dar de fapt te forteaza practic sa "cumperi" garantia axtinsa. Asa am luat-o si eu: Sandero 1.4 Laureate +airbag-uri laterale = 9150 euro - 885 euro rabla - 600 euro avantaj dacia
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 07-07-09
Motorizare : xxx
Posturi: 3
|
Referitor la marlani...sambata fusei la chevrolet, si i-am zis la tip de oferta lacetti pusa pe site, si scria clar 9000 cu tva inclus fara sa dai rabla, si ma tot invarte el prin preturi si ajunge sa zica 9500 cu tva si cu rabla data.
Imi zice el ca e reducere de 20% . Pe urma imi da foaia cu oferta, scrie clar si mare pe foaie reducere 25 %. Si mai jos pe foaie, "oferta valabila pana la 20.03.2009" ![]() Chiar asa mare e foamea ? Last edited by nick666 : 12th July 2009 at 17:06 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 25
Posturi: 1,370
|
eu m-am saturat de minciunile lor. cand mi-am luat masina dispuneam de 9000 de euroi si m-am perindat pe la toti dealerii si nu am gasit nicio masina cu dotarile laureat sub 9000 de euro.(nici c1 sau 107) Asta se intampla acum 1 an.
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" Fidel
![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 10-22-08
Motorizare : 1.6mpi
Varsta: 33
Posturi: 295
|
Mai interesant e acum...cand iti "ofera" ac gratuit. Am intrebat de curiozitate si de fapt nu se poate pune ac optional la nici o versiune de sandero (exceptie stepway)....dar iti face reducere din pret contravaloarea ac-ului.
Ideea e ca denumirea promotiei sa atraga clienti....faptul ca de fapt tot cam banii aia ti da e cu totul altceva.
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-25-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 1,441
|
Si lista cu reclamele care nu-s chiar cum se citeste la prima vedere poate continua...
Vezi companiile de telefonie mobila, bancile, etc etc etc |
|
|
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" Fidel
![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 10-22-08
Motorizare : 1.6mpi
Varsta: 33
Posturi: 295
|
Traim in Romania si trebe sa fim atenti mai ales la stelutele si notele scrise marunt in subsolul paginilor. Pe de alta parte "reclama sufletul comertului"....
Fluturas fluturas ptiu molia dr**u. Idee e ca trebuie mers la dealer inainte de a lua orice decizie...si clarificat cat de oferta este o "oferta".
|