-R.I.P. Apz-ul My Ride
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| My Ride Jurnal de bord, poze, laude :) |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 10-07-08
Motorizare : 16 MPI
Posturi: 83
|
Din pacate vin cu un anunt trist..... Vineri 23.10.2009 sandelul meu a plecat catre cimitir.....Last edited by alintga : 24th October 2009 at 20:38 Motiv: postare poze |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" Avansat
![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 01-05-09
Motorizare : 1.4 MPI
Varsta: 25
Posturi: 152
|
RIP ,pacat ca nu a fost vazut de cat mai multi membri ai clubului,era un motiv de inspiratie si motivatie pentru cei care ar fi vrut sa investeasca intr-un sandero. ce-a patit pana la urma ? accident ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" Avansat
![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-15-08
Motorizare : 1.4 MPI
Posturi: 162
|
Stapanul e intreg? Asta e tot ce conteaza. Si ar mai fi ceva: daca a fost accident s-au deschis toate airbagurile?
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Varsta: 33
Posturi: 947
Rep Power: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
irelevant daca s-au deshis toate. important sa se deschida cele care trebuiesc, in functie de tipul de impact. si cel mai important, da, e sa scape cei din masina. sper ca n-a plecat spre cimitrul de masini ca primul meu logan, pe acoperis si cu pragurile rasucite ca un "8"...
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" Fidel
![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 10-22-08
Motorizare : 1.6mpi
Posturi: 295
|
Ceva detalii, poze?
Imi pare rau sa aud ca s-a facut praf dar totusi ceva amanunte? Nu se recupereaza nimic?...
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-01-08
Motorizare : 1.4 mpi
Posturi: 454
|
Chiar am ramas socat cand am citit titlul. Nu imi vine sa cred. Ce s-a intamplat? Tu esti bine? Chiar imi pare rau de ce ai patit.
![]()
|
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-07-08
Posturi: 616
|
e vorba despre acel accident aratat la stiri? tin minte ca am vazut un sandero pe culoarea ta facut praf in urma unei coleziuni cu un mercedes...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-01-08
Posturi: 454
|
@need for speed, poti sa pui, te rog, link catre stirea de care vorbesti, sau sa imi trimiti pe PM? Sunt curios sa vad daca e APZ-ul. Alintga nu a mai intrat pe topicul asta, deci trebuie sa descoperim singuri ce s-a intamplat.
|
|
|
|
#9 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-07-08
Posturi: 616
|
nu stiu, eu am vazut stirea din greseala...era in timpul saptamanii, nu mai stiu exact ziua. cautati pe site-ul pro tv poate careva gaseste.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 01-17-11
Motorizare : 1600
Posturi: 1
|
si eu am patit-o cu un sandero o lovitura frontala destul de puternica la 120 km/h nu mi s-au deschis airbargurile cine ma poate ajuta cu alte detalii despre logan- sandero (poze mai detaliate,cu airbaguri nedeschise, detalii despre locul accidentului) pt a pute face o sesizare la renault franta ,pt asta imi trebuie mai multe dovezi.
astept cat mai curand un raspuns Last edited by timofte_mihaela : 18th January 2011 at 07:16 Motiv: Automerged Doublepost |
|
|
|
|
|
#11 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : LuMPI
Posturi: 865
|
Nu am inteles...tu ai avut accidentul si vrei detalii,poze de la noi?La 120,lovitura frontala, nu ti s-au deschis airbagurile? Si inca butonezi?! Esti tare norocoasa!Sincer.
|
|
|
#14 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-21-08
Motorizare : 1.4 Mpi
Posturi: 435
|
Am vazut in bucucresti mai exact in crangasi, vineri :-? park un sandero (folie jante un autocolant pe capota) si parca avea la numar APZ :-?
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 26
Posturi: 1,490
|
chitiman daca faceai si u asa cu al tau ii reglau unghiurile si nu mai toceai cauciucele aiurea
![]()
|
|
|
#17 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 10-17-10
Motorizare : 1.2 16V empei
Posturi: 111
|
Astazi din intamplare,pe alt forum am gasit APZ-ul prezentat(un fel de my ride),dar era din 2008.Oricum acolo,cineva a pus hi5-ul domnului alintga si acolo surpriza...este plin de poze cu B 04 APZ-ul,dar in alt fel fata de cum erau aici poze cu el:airbrush pe capota din fata,niste jante cam pe 17" si in rest la fel cum il stiam.
Deci oare inca exista APZ-ul ? http://alintga.hi5.com
1.2 V16 by empei Last edited by megyes raul : 15th May 2011 at 22:13 |
|
|
|
|
|
#20 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 10-07-08
Motorizare : 16 MPI
Posturi: 83
|
Scuze tuturor k nu am mai postat nimic si nu am mai dat nici un semn de viata!
Da intradevar dupa acel incident sincer nu am mai vrut sa aud de dacia ca si marca de masina ..... asta binenteles pana cand m-am apucat sa o repar k in cazul in care nu stiati nu aveam casco atunci cand a parcat tramwaiul 25 in ea... in fine usi facute praf; stalpul din mijloc un pic cam infudat si o janta indoita plus un scaun de la sofer rupt. Motiv pentru care m-am apucat de ea usor si cu rabdare; in 2 luni a fost gata si m-a costat vreo 8000 si ceva de lei.... si asa arata acum Ca si noutati: Jante R18 ; nu mai exista manere la usi ; scaune sport tip recaro ; lumini in oglinzi ; xenon pe proiectoare; bi xenon pe faruri si sincer nu mai stiu k a trecut ceva vreme... Last edited by alintga : 28th May 2011 at 16:30 |
|
|
|