-Puzzle Sandero Dacia Sandero
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero by Renault |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 09-26-07
Motorizare : 1.6mpi
Varsta: 32
Posturi: 9
|
Pentru a produce modelul Sandero, Dacia are nevoie de peste 50 de furnizori. Jumatate dintre acestia au fabrici in Romania, unele fiind amplasate chiar pe platforma industriala Mioveni. Tara de origine predominanta a furnizorilor Dacia este Germania. Pe langa producatorii germani, Dacia primeste piese de la fabrici din Franta, Spania, Turcia si Statele Unite ale Americii. Sursa: http://www.automarket.ro/stiri/puzzl...ero-21416.html
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-25-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 1,493
|
Multe din lista aceea sunt defapt tot romanesti.
Daca pe tabla stergatorului scrie "Snitzel" deja zicem ca-s nemtesti dar defapt numa bucatitca de 2/2cm este POATE din Germania iar restul pieselor sunt de la noi. Dar, este drept, asa cum sunt sunt ieftine si bune de predat la client. De acolo incolo, piata de stergatoare grafitate asteapta. Nu am vazut nimic scris nici despre pinionul marca autohtona... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 26
Posturi: 1,490
|
bun! si ce intelegeti prin panouri din otel?? e vorba de tabla din care e facuta masina? ca vad ca nu e din romania.
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 26
Posturi: 1,490
|
cand am avut de ales intre logan si sandero, m-a interesat tabla. mi s-a spus ca e galvanizata,ca e mult mai buna ca cea de la sidex galati si ca vine din slovacia.
si exista posturi care ma contraziceau. acum se pare ca am avut dreptate!.
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 09-26-07
Motorizare : 1.6mpi
Varsta: 32
Posturi: 9
|
Galvanizata sau nu, la sudura tot se "inmoaie". Se arde galvanul cand sudezi si ramane fier mort...
|