-Puncte de zmoala Intrebari frecvente
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Intrebari frecvente Dacia Sandero : Cum fac sa ....? Cat costa sa ....? Unde gasesc ....? si alte asemenea intrebari |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-21-08
Motorizare : 1.4 Mpi
Posturi: 435
|
Am o problemaa
Cand am spalat masina am observat mai multe puncte pe ea, la inceput am crezut ca sunt de la musculite... etc ... dar am vazut ca se curata f greu. si se intind... deci e zmoala sigur, pt ca am avut masina parcata undeva si am observat un tractor incarcat cu bitum trecand printre masini la inceput mi` a fost frica sa nu o atinga..Totusi am noroc ca sunt destul de mici dar suparatoare la vedere mai ales pe far si parbriz.Intrebarea este cu ce le curat fara sa afectez vopseaua. A mai avut cineva problema asta ? Ms. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-23-08
Motorizare : 1.4 mpi 75cp
Varsta: 46
Posturi: 1,084
|
Si eu am asa ceva numai ca sunt de culoare deschisa. Unii spun ca sunt de la albine altii ca sunt din pomi (plopi). Daca de pe geamuri au iesit in schimb pe caroserie inca persista cu toate ca au trecut cam 7 luni de la aparitia acestora. Am inteles ca exista o solutie lichida pentru asa ceva dar am renuntat gandindu-ma sa nu afecteze vopseaua, am patit asa ceva la vechea masina cu un polish pe care scria ca este bun pentru vopsea metalizata si daca nu aveam inspiratia sa il incerc intr-un loc mai putin vizibil as fi fost nevoit sa vopsesc toata masina. Am inteles ca aceasta solutie se gaseste in Carrefour dar imi pare nu-i mai stiu denumirea.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-21-08
Motorizare : 1.4 Mpi
Posturi: 435
|
Se pare ca benzina, motorina sunt bune, dar daca tot au aparut produse speciale pentru asa ceva la un pret destul de ieftin
, ar fi mai indicate dar ce a patit marian66v m`a pus pe ganduri. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 11-02-10
Motorizare : 1.4 MPI
Posturi: 20
|
am si eu pe portiera din partea stanga asa ceva negru si m`am dus la k....land si am cumparat o solutie pentru degresat motoare si din intamplare am citit ca e buna si la curatarea petelor de smoala de pe caroserie... acum nu am incercato dar sper intr`o zi si o sa va tin la curent
Bafta |
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||||||||
|
"Sandel" Fidel
![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 08-18-09
Motorizare : 1.4
Posturi: 254
|
Petele de smoala ies cu motorina.Eu am folosit GS27 Nettoyant Goudron,cca 30 RON.Foarte eficient,miros oribil... |
|||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||
|
|
#8 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 03-29-10
Motorizare : 1.4
Varsta: 47
Posturi: 91
|
pentru rasina, curatat fara deteriorari puncte care nu au iesit cu solutii sofisticate TurtleWax, folosesc o solutie americana. daca ma uit la compozitie ar fi o acetona, probabil mai indoita sa nu fie prea nociva. ii spune cotol 240 solutiei si vine cu un fel de pensulica, in cantitate mica. mi-a scos totul brici si m-a ajutat la o zgarietura sa curat siliconul de pe masina. vopseaua a prins bine din stilourile dacia dupa ce am curatat cu asta.
|
|
|
|