-Proiectoare de ceata Dacia Sandero : Piese auto
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero : Piese auto Piese Dacia Sandero : placa si disc ambreiaj Sandero , curea si role distributie Sandero , radiator apa Sandero , compresor ac Sandero , condensor ac Sandero , disc frana Sandero , caseta directie Sandero , pompa inject Sandero ,pompa apa Sandero , geam oglinda logan brat bascula fata Sandero , bieleta directie Sandero , bieleta antiruliu Sandero , electro ventilator Sandero , far Sandero , lampa stop Sandero , bara protectie Sandero |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 07-15-08
Motorizare : 1.6
Posturi: 64
|
Salut.
Sper ca am ales bine categoria in care sa deschid threadul. Am versiunea Preference si sunt curios cam cat ar costa sa-mi montez proiectoare de ceata la Sandel si cat dureaza? Merci |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-01-08
Motorizare : 1.4 mpi
Posturi: 454
|
Pai nu cred ca te costa mult. Montajul se face usor, asa ca nu ar trebui sa dureze mult.
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Varsta: 33
Posturi: 947
Rep Power: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
incearca sa te uiti pe loganclub, este un topic despre chestia asta cu montajul proiectoarelor de ceata, padrefloryn cred ca e initiatorul topicului...
|
|
|
#5 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 05-31-09
Motorizare : 1.4
Posturi: 20
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#6 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 25
Posturi: 1,369
|
pe mine ma intereseaza sa schmb becul proiectorului. numai ca vreau sa fie albe. trebuie xenoane? sau se potrivesc si alte becuri led.
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 05-31-09
Motorizare : 1.4
Posturi: 20
|
cred ca in 4 suruburi se prinde nik eu nu m-am uitat la spoiler sa vad dar din poza proiectorului cred ca in 4 se prinde.a si proiectoru costa 130 ron fara bec det pe www.autoschrott.ro
nu mai da "quote" cand raspunzi ultimului post de pe topic! se subantelege ca la el faci referire Last edited by Seba : 3rd June 2009 at 10:07 |
|
|
|