-Probleme Au Bord Dacia Sandero : Probleme Tehnice Probleme tehnice Dacia Sandero.Probleme motor Sandero,probleme cutie viteze Sandero,probleme ambreiaj Sandero,probleme frana Sandero,probleme bord Sandero Probleme Au Bord - Dacia Sandero
Dacia Sandero

Inapoi   Dacia Sandero > Forum Dacia Sandero > Dacia Sandero : Probleme Tehnice
Īnregistrare Īntrebări frecvente Lista de Membri Calendar Marcheaza Forumurile ca Citite

Dacia Sandero : Probleme Tehnice Probleme tehnice Dacia Sandero.Probleme motor Sandero,probleme cutie viteze Sandero,probleme ambreiaj Sandero,probleme frana Sandero,probleme bord Sandero

Attention Visitor:
You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Probleme Au Bord

Dacia Sandero : Probleme Tehnice

Raspunde

Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 11th May 2009, 19:54   #1
diabolick_superior
"Sandel" Incepator

Data inscrierii: 10-06-08
Motorizare : 1.6
Posturi: 20
diabolick_superior is on a distinguished road
:
["Sandel" Incepator]
Implicit Probleme Au Bord

Poi ce sa zic..asa cum am anticipat calitatea buna a plasticului si Holsuruburile cu care acesta a fost imbinat au facut ca bordul de la Minunatul meu Sandel sa trepideze constanta pe drumurile din Tara mea...Problema e ca joaca doar in partea dreapta ..banuiesc ca un surub s-a slabit in partea de sus...jos m-am uitat sub capacelul ala de plastic de sub airbagsi e bine strans.Odata cu jocul acestuia mi s-a desprins si izolatia stalpului fata din partea drepata de deaupra bordului si a chederelor de la portiere...eu nu inteleg cum dupa 15000Km se intampla asa ceva...oare cum v-a arata la 100000KM....AM sa fac o poza acum si una peste 80000 sa va arat!

Ce as putea face....adica stiu ca trebuie sa merg la Dacia insa...Parca m-am saturat sa tot trec pe la ei si sa isi dea cu parerea asa aiurea!Daca mi-ar da acum cineva 5000 pe ea cred ca as da-o fara sa ma gandesc si mias lua o pisica de 2.5 sau 3.2 de la M..ca tot imi place mie puterea..
diabolick_superior e offline   Reply With Quote
Raspunde

Sari la Forum

Momentan 1 utilizator(i) vizualizeaza Thread-ul (0 membrii and 1 guests)

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare
Nu Poti incepe thread-uri noi
Nu Poti posta replici
Nu Poti posta atasamente
Nu Poti sa iti modifici posturile.

vB code e On
Smilies sunt On
[IMG] code este On
HTML code este Off

Fus orar: GMT +3. Acum este 06:57.

Rulează cu: vBulletin Versiune 3.6.8
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Zoints SEO v2.3.0 by Zoints & DxLwebs.com
| Dacia Logan | Logan
Politica de Securitate Google