-Problema mocheta Dacia Sandero : Intretinere
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero : Intretinere Totul despre intretinerea Daciei Sandero. Uleiuri sandero, filtre sandero, placute de frana sandero,consumabile sandero etc. |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 04-28-09
Motorizare : 1.6MPI
Posturi: 3
|
Salutare tuturor,
Am fost si am cumparat 1 galeata de vinarom (lavabila) si am pus-o pe bancheta din spate...intr-o curba mi-a cazut jos si galeata s-a desfacut... Am scos tot vinaromul din masina dar mocheta a ramas alba...am incercat sa o spal cu Venish, dero si tot nu iese...ce sfaturi imi dati sa curat mocheta ? |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 11-22-08
Motorizare : 1.6
Varsta: 32
Posturi: 56
|
mergi la o spalatorie profesionala ....se vor descurca cei de acolo ....la supernova am varsat o cutie de lac ..au rezolvat fara probleme ma costat cam 100 de lei acum 3 ani
|
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 03-29-10
Motorizare : 1.4
Varsta: 47
Posturi: 89
|
scoti mocheta si torni apa calda, lavabilul se dilueaza usor. cauta sa nu freci cu perie sau bureti pentru ca mocheta nu este de buna calitate si se va scamosa usor.
|
|
|
|