-Problema aer rece Dacia Sandero : Probleme Tehnice
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero : Probleme Tehnice Probleme tehnice Dacia Sandero.Probleme motor Sandero,probleme cutie viteze Sandero,probleme ambreiaj Sandero,probleme frana Sandero,probleme bord Sandero |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 12-19-10
Motorizare : 1,6 MPI
Posturi: 6
|
Salutare.
Citesc de mult acest forum insa de abia astazi mi-am facut curaj sa scriu primul meu post. Si vin cu o problema sau mai bine zis cu o nelamurire. Am un Sandero 1,6 de aproximativ un an si jumatate insa de 5 luni am inceput sa-l conduc. Ieri am condus pe A1 pentru prima data folosind sistemul de incalzire al masinii setat la nivelul 2. Desi in masina era cald, la viteze de peste 100 km/h simteam la picioare cum intra un aer foarte rece, aproape ca mi-au inghetat picioarele. Inclusiv in parte de jos era cald insa in zona pedalelor simteam acel aer foarte rece extrem de suparator. As vrea sa va intreb daca e normal, daca cineva s-a mai confruntat cu situatia asta. Nu stiu daca are legatura dar in aceeasi zi am montat si o alarma si ma gandeam ca au rupt vreun plastic care impiedica aerul de afara sa intre in masina. Multumesc anticipat pentru raspunsuri. |
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" Incepator
|
Multumesc pentru reply. Am uitat sa mentionez ca am incercat sa schimb directia aerului cald dar rezultatul era in linii mari acelasi: distributia aerului cald se modifica insa acel jet de aer rece ramanea.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-25-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 1,493
|
Atunci vezi ca cel din dreapta sa fie spre maximum rosu...
E destul de ciudata situatia descrisa. Cel putin la mine dupa ce ajunge motorul la 4 liniute se simte jetul de caldura si inca foarte bine. Tot la fel de bine se simte si daca merge tot pe geam sau tot la picioare Last edited by Goan : 19th December 2010 at 22:17 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" Incepator
|
Corect, este la maxim si pus pe aer exterior. Problema nu este ca nu da aer cald. O face si la picioare insa undeva mai jos se simte, oarecum paralel, jetul de aer rece. Asta se intampla la viteze mari, ma gandesc sa nu vina de afara. Recunosc ca nu am cercetat de aproape masina insa acum m-am uitat cu atentie si am obervat ca in partea soferului langa pedala de acceleratie, in dreapta, plasticul de pe consola centrala nu merge pana jos si se pot observa anumite piese sau angrenaje mecanice. Acelasi lucru este valabil si in stanga pasagerului din fata. La fel este si la voi? Este normal sa nu fie acoperite?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-28-08
Motorizare : by 1390cc
Varsta: 31
Posturi: 986
|
La toate e la fel, adica plasticul nu merge pana jos....langa pedala de acceleratie e mocheta, sub mocheta e un fel de material fonoabsorbant.
Aerul cald ar trebui sa vina la picioare din drepta soferului, daca duci mana pe acolo o sa simti aerul cald...dar atentie !!! nu pune mana exact pe gura aia de ventilatie, daca ai pusa temperatura la maxim, o sa te arda - dupa un timp incepe sa se incinga galeria aia. ps. e posibil ca aerul rece sa vina din afara, trebuie doar sa descoperi pe unde... ps2. daca circuli cu viteza, si ventilatia e oprita, mai simti aerul rece la picioare ? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 08-03-10
Motorizare : 1.4
Posturi: 39
|
Daca bagi aer de afara, cu cat viteza este mai mare, cu atat aerul care iese din aeroterma este mai rece.
La peste 130km/h da incalzirea la maximum. La 90-100 merge pe undeva pe la mijloc. Chiar daca ai ventilatia oprita, la viteze mari (dar nu pe recirculare) intra aer de afara. Cel mai bine se simte in zonele cu "parfumuri" mai deosebite (Budesti la trecerea peste Dambovita) cand ajungi sa te intrebi... "cine e de vina"? |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Varsta: 33
Posturi: 947
Rep Power: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
aer rece intra pe la usa, in fanta dintre aripa si usa, de acolo pe la fata de usa, apoi pe la boxe...
|