-preturi si coduri accesorii sandero Dacia Sandero
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero by Renault |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 06-26-08
Motorizare : 1.6
Posturi: 1
|
am primit de vocea clientului mail-ul cu preturile si l-am atasat, eu cautasem pretul eleronului.
"Preturile sunt exprimate in euro, sunt recomandate de catre producator dar nu contin adaosul comercial practicat de reteaua autorizata de unitati service Dacia" Last edited by mmx : 26th June 2008 at 22:20 Motiv: nu se putea incarca fisierul d tip xls :) |
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 05-02-09
Motorizare : 1.4 MPI
Posturi: 31
|
cand am comandat masina, am vazut ceva brosura cu accesorii.
si nenea dealerul mi-a zis ca n-are lista de preturi actualizata pt 2009. asa o fi? sau doar nu avea chef de mofturile mele? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 04-17-09
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 30
|
Salut,
Va transmit mai jos preturile si codurile la doua din accesoriile ce echipeaza varianta Sandero diesel: absorbant sub capota cod 8200734089 la pretul de 276,80 lei si insonorizant tablier cod 6001550337 la pretul de 315,26 lei.as vrea sa le montez pe varianta Sandero 1.6MPI sa vad daca se reduce din zgomotul motorului.Accesoriile de prindere sunt la pretul de 2,72 lei/buc si nu stiu codul dar se pot cere la comanda si trebuiesc cam 8-10 buc/reper. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 25
Posturi: 1,370
|
un face prostia sa il montezi. asa am vrut si eu sa il montez si cand m-am dus la prietenul meu de la dacia(cel care imi face reviziile) mi-a zis sa nu mi-l pun ca imi prajesc motorul. retine caldura, si la benzinar nu e ca la dizal sa poate "indura" multe. asta mi s-a spus asta va zis. alternativa ar fi o vopsea insonorizanta. am vazut un megane atunci in service insonorizat.
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 04-17-09
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 30
|
Salut,
Multumesc pentru sfaturi, o sa tin cont de ele si o sa ma interesez mai bine de problemele ce pot aparea dupa montarea acestor repere.Oricum, am primit aprobarea de la Vocea clientului cu privinta la montarea accesoriilor insonorizante de la Sandero diesel pe modelul pe benzina, o sa le cer si in scris nu doar pe e-mail ca sa nu am probleme cu garantia.Multumesc oricum, o sa ma documentez bine! |
|
|
|