-Pret Sandero Dacia Sandero by Renault Pret Sandero - Dacia Sandero
Dacia Sandero

Inapoi   Dacia Sandero > Forum Dacia Sandero > Dacia Sandero
Înregistrare Întrebări frecvente Lista de Membri Calendar Marcheaza Forumurile ca Citite

Dacia Sandero by Renault

Attention Visitor:
You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Pret Sandero

Dacia Sandero

Raspunde

Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 31st July 2009, 00:22   #1
mizi29
"Sandel" Incepator

Data inscrierii: 07-31-09
Motorizare : 1.4
Posturi: 2
mizi29 is on a distinguished road
:
["Sandel" Incepator]
Implicit Pret Sandero

Salut!
Stie cineva sa ma lamureasca daca din pretul afisat pe site-ul Dacia in Lista de preturi pentru Sandero e deja scazuta prima de casare sau din acest pret se mai scad cei 3800 ron pentru rabla si inca 3800 ron pentru Avantaj client?
Merci
mizi29 e offline   Reply With Quote
Vechi 31st July 2009, 00:48   #2
manic_user
"Sandel" de 5 stele

manic_user's Avatar

Data inscrierii: 09-15-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 637
manic_user is on a distinguished road
:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

Răspunsul cel mai bun îl poţi găsi aici:
Vocea clientului:
- număr de telefon: 0248 500 000
- e-mail: vocea.clientului@daciagroup.com
E drept că şi aici poţi fi "aburit", dar asta depinde de cum vei ştii să negociezi conversaţia!
Succes maxim!
Vechi 31st July 2009, 07:53   #3
marian66v
"Sandel" de 5 stele

marian66v's Avatar

Data inscrierii: 06-23-08
Motorizare : 1.4 mpi 75cp
Varsta: 46
Posturi: 1,081
marian66v is on a distinguished road
:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

Eu inteleg ca sunt doua lucruri diferite pt ca in reclama se face referire la o scadere a pretului de 7600. Atentie la stelute, adica in ce conditii sunt aceste reduceri si pentru ce tipuri de auto. Daca mai punem si AC eu cred ca este o reducere importanta, in urma cu un an nu primeau nici rabla la sandero.

Last edited by marian66v : 31st July 2009 at 07:56
marian66v e offline   Reply With Quote
Vechi 31st July 2009, 11:18   #4
adrian 75
"Sandel" Incepator

Data inscrierii: 06-17-08
Posturi: 26
adrian 75 is on a distinguished road
:
["Sandel" Incepator]
Implicit

Pe site sunt preturile fara a se scadea nimic din ele. Atentie la Avantaj client care e PANA la 3800 de lei(900 Euro). Eu am primit la Laureate avantaj client de doar 400 de euro deci am luat masina cu o reducere de 1300 de euro( Rabla+Avantaj client). Avantaj client nu se cumuleaza cu AC gratis iar optiunea asta e valabila doar la modelele care nu au AC in standard. Daca comanzi o masina fara aer conditionat beneficiezi doar de rabla( daca ai) si de faptul ca iti monteaza gratuit AC.
adrian 75 e offline   Reply With Quote
Vechi 31st July 2009, 13:58   #5
Seba
Super Moderator

Seba's Avatar

Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Varsta: 33
Posturi: 947
Seba is a splendid one to beholdSeba is a splendid one to beholdSeba is a splendid one to beholdSeba is a splendid one to beholdSeba is a splendid one to beholdSeba is a splendid one to beholdSeba is a splendid one to behold
:
[Super Moderator]
Implicit

asa zic toti dealerii, dar e un mare bullshit, ca pe site la dacia nu scrie ca a/c gratis se refera exclusiv la masinile fara a/c in standard. acolo scrie "sau optional", deci din nou nesimtire a-la-gitanes-de-roumanie, condusi de gitanes-de-france...
Vechi 31st July 2009, 14:54   #6
mizi29
"Sandel" Incepator

Data inscrierii: 07-31-09
Posturi: 2
mizi29 is on a distinguished road
:
["Sandel" Incepator]
Implicit

Pe site-ul Dacia scrie asa: "Pentru un Sandero comandat în perioada 1 – 31 august, Dacia îţi oferă un Avantaj client de până la 3800 RON. Astfel, beneficiezi de preturi începând de la 5970 euro cu TVA (avantaj client şi primă de casare incluse)".

Eu de aici inteleg ca daca am o rabla, primesc reducere 3800 ron pentru rabla plus inca 3800 ron avantaj client.

Dupa un mail la Vocea clientului pentru a cere lamuriri, primesc urmatorul raspuns:

In perioada 30.06.-31.08.2009, producatorul Dacia pune la dispozitia clientilor Oferta DACIA AVANTAJ –avantaj client de pana la 3 800 RON oferit de Dacia pentru clientii care achizitioneaza un vehicul (Logan Berlina, Dacia Sandero, Logan MCV, Logan Pick-Up, Logan VAN) prin programul Remat:

-600 euro TVA inclus pentru versiunile Prestige + Garantie extinsa 12 luni sau 120.000 km.
-400 euro TVA inclus pentru versiunile Stepway+ Garantie extinsa 12 luni sau 120.000 km.
-350 euro TVA inclus pentru versiunile Laureate+ Garantie extinsa 12 luni sau 120.000 km.
-200 euro TVA inclus pentru versiunile Ambiance si Preference+Garantie extinsa 12 luni sau 120.000 km.
-20 euro TVA inclus pentru versiunea Logan E0+ Garantie extinsa 12 luni sau 120.000 km.

De aici reiese ca prima de casare+avantaj client este egal in total 3800 ron?
Atunci unde e Avantaj client?
Sunt complet in ceata.
mizi29 e offline   Reply With Quote
Vechi 31st July 2009, 15:02   #7
Oliseh
"Sandel" de 5 stele

Oliseh's Avatar

Data inscrierii: 07-31-08
Motorizare : 1,4 MPI Laureat
Varsta: 32
Posturi: 589
Oliseh is on a distinguished road
:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

probabil avantajul client se regaseste in garantia extinsa
Oliseh e offline   Reply With Quote
Vechi 3rd August 2009, 14:03   #8
Seba
Super Moderator

Seba's Avatar

Seba is a splendid one to beholdSeba is a splendid one to beholdSeba is a splendid one to beholdSeba is a splendid one to beholdSeba is a splendid one to beholdSeba is a splendid one to beholdSeba is a splendid one to behold
:
[Super Moderator]
Implicit

normal, iti baga ceva pe gat ce probabil nu te intereseaza. ca n-or fi prosti sa lase din pret...
Vechi 3rd September 2009, 22:04   #9
angelblack
"Sandel" de 5 stele

angelblack's Avatar

Data inscrierii: 07-04-08
Posturi: 432
angelblack is on a distinguished road
:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

Avantaj client se refera la garantia extinsa si dicount-ul oferit de ei
- 600 euro TVA inclus pentru versiunile Prestige + Garantie extinsa 12 luni sau 120.000 km.
- 400 euro TVA inclus pentru versiunile Laureate si Stepway + Garantie extinsa 12 luni sau 120.000 km.
- 200 euro TVA inclus pentru versiunile Ambiance si Preference + Garantie extinsa 12 luni sau 120.000 km.
- 20 euro TVA inclus pentru versiunea Sandero + Garantie extinsa 12 luni sau 120.000 km.
la care se mai adauga prima de casare de 3800 Lei.
Avantajul clinet nu re legatura cu prima de casare, este oferit oricui cumpara un autoturism nou indiferent daca il cumpara prin programul rabla sau nu.

Last edited by angelblack : 3rd September 2009 at 22:10
angelblack e offline   Reply With Quote
Vechi 4th September 2009, 01:45   #10
Seba
Super Moderator

Seba's Avatar

:
[Super Moderator]
Implicit

deci daca ma hotarasc la o masina cu pret de 9000 de euro, pot s-o iau cu 7700 (890-rabla si 400 reducere a/c)? nu e rau...
Vechi 4th September 2009, 07:49   #11
marian66v
"Sandel" de 5 stele

marian66v's Avatar

Data inscrierii: 06-23-08
Motorizare : 1.4 mpi 75cp
Varsta: 46
Posturi: 1,081
marian66v is on a distinguished road
:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

S-ai ia ..... cand am cumparat masina nu luau nici rabla
marian66v e offline   Reply With Quote
Vechi 4th September 2009, 09:23   #12
bunicuta
"Sandel" de 5 stele

bunicuta's Avatar

Data inscrierii: 04-28-08
Motorizare : by 1390cc
Varsta: 31
Posturi: 979
bunicuta is on a distinguished road
:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

Citat:
Originally Posted by Seba
Vezi Post
deci daca ma hotarasc la o masina cu pret de 9000 de euro, pot s-o iau cu 7700 (890-rabla si 400 reducere a/c)? nu e rau...
Asa am luat-o eu, doar ca atunci era 600 euro reducerea de la dacia, si am dat 7704 euro dar am pus si airbag-uri laterale. Oricum, daca se voteaza propunerea ministrului mediului, prin care poti sa-ti cumperi masina noua ducand la remat 3 rable...atunci reducerea e enorma...pana la 2700 euro (cele 3 rable). Plus ce mai ofera reducere Dacia.
Faza tare e ca poti cumpara 3 rable (la pret de nimic) si nici nu mai esti nevoit sa le transcrii, pe poti duce la remat cu vechiul prorpietar, nici nu trebuie sa aiba itp-ul la zi, trebuie doar sa fie inmatriculate in romania din 2006.
bunicuta e offline   Reply With Quote
Vechi 4th September 2009, 10:26   #13
angelblack
"Sandel" de 5 stele

angelblack's Avatar

Data inscrierii: 07-04-08
Posturi: 432
angelblack is on a distinguished road
:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

Eu cred ca o sa se voteze modificarea la programul rabla, pentru ca se doreste innoirea parcului auto.
Tot DACIA are de castigat si de aici pentru ca importatorii nu or sa mai ofere discount-uri asa de mari ca pana acum, pentru ca si-au cam epuizat stocul.
angelblack e offline   Reply With Quote
Vechi 4th September 2009, 10:27   #14
Seba
Super Moderator

Seba's Avatar

:
[Super Moderator]
Implicit

daca se aproba, daca gasesti 3 rable (iti dai seama cum subit vor creste preturile la daciile 1300 si la oltcituri? ...), daca il convingi pe ala sa mearga la remat ca sa nu va mai complicati cu actele, prea multe...daca pana la anul vine sfarsitul lumii si nu-ti iei masina ca poate se schimba ceva? eu zic ca cine are posibilitatea sa-si ia masina acum, sa nu astepte pana la anul. oricum o sa-i para rau in cateva luni ca vor veni oferte mai bune si decat aia cu 3 rable. asa ca...spor la shopping
Vechi 11th November 2009, 18:07   #15
gabone77
"Sandel" Incepator

gabone77's Avatar

Data inscrierii: 10-22-09
Posturi: 14
gabone77 is on a distinguished road
:
["Sandel" Incepator]
Implicit

sandero 1/6 mpi laureat a fost pret de lista 9350 eur minus 350 eur reducerea de la ei minus 800 eur rabla la care am primit bonus inca 12 luni de garantie pe langa cele 36 luni cu care vine standard. Oferta se bate oarecum cu Hyundai I30, e cam pe la aceeasi bani, pret de lista la Hyundai fara rabla 9500 eur. Dotari cam la fel, Nu fac reclama la alte marci dar ca idee...
gabone77 e offline   Reply With Quote
Raspunde

Sari la Forum

Momentan 1 utilizator(i) vizualizeaza Thread-ul (0 membrii and 1 guests)

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare
Nu Poti incepe thread-uri noi
Nu Poti posta replici
Nu Poti posta atasamente
Nu Poti sa iti modifici posturile.

vB code e On
Smilies sunt On
[IMG] code este On
HTML code este Off

Fus orar: GMT +3. Acum este 05:40.

Rulează cu: vBulletin Versiune 3.6.8
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Zoints SEO v2.3.0 by Zoints & DxLwebs.com
| Dacia Logan | Logan
Politica de Securitate Google