-Prestige Dacia Sandero : Nivele de echipare
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 11-19-06
Motorizare : MPI
Posturi: 144
Rep Power: 15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ["Sandel" Junior]
|
Echiparea E2+ va fi cea mai scumpa si mai dotata din gama Sandero, ea avand ABS, AC, jante de aliaj, volan reglabil in inaltime si optional, interior bi-color.
Pretul va fi de 9500 euro, cu TVA inclus.
|
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 02-28-08
Motorizare : 1.5 dci
Posturi: 6
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" Incepator
|
In mare mi se pare ok pretul. astept cu nerabdare sa vad pretul la dci-ul de 85 de cai full. Nu am avut timp si rabdare sa ma uit zilele astea cat costa un clio ca sa fac o comparatie, insa cred ca e binevenita.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" Incepator
|
Omul a zis de nivelul de echipare E2, nu E2+.
Oricum, sper sa aflam cat mai curand care sunt preturile pentru Sandel. Dupa cum ziceam si mai sus, ma mananca in palma sa-mi iau cea mai dotata varianta diesel. see ya.Last edited by Stefan : 30th April 2008 at 17:58 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" Incepator
![]() |
Eu cred ca E2 dci 85cp. sa ajunga undeva la 10.000 iar E2+ sa fie in jur de 11.000,,, si nu stiu de ce am presimtirea dar aceasta masina in versiunea full va fii mai scumpa decat un LOGAN.
- Sa ma insel oare ,,, mi-as dori lucrul acesta ! dar nu cred,,, masina arata mai bine,,, are si unele imbunatatiri,,,dimensiunile sunt lam fel (mai putin portbagajul),,, este o masina prezentata in 2007,,, si pusa in vanzare in 2008,,, NU-NU!!! NU CRED CA FRANCEZI VOR INGROPA LOGANUL DE UNII SINGURI. ( sau foarte repede loganul va suferii o schimbare). |
|
|
|
|
|
#9 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Incepator
|
Cat despre pret, garantez ca o sa fie mai mare. Masina e proaspata, are dotari mai bune, e oarecum normal sa fie mai scumpa. Poate o sa scada pretul la Logan. As vrea si Loganul sa aiba parte de imbunatatirile pe care le are Sandero, si cine stie, poate asta va fi solutia pentru a improspata loganul pentru inca doi ani. Sper ca pretul sa nu depaseasca suma trecuta de tine acolo. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-05-08
Motorizare : 1,4 MPI
Posturi: 820
|
dap, desi credeam ca logan facelift o sa adopte linia de design a lui sandero se pare ca dacia a ales alta cale. probabil e mai ieftin asa. modificarile la linia de productie sunt mai mici. iar pozitionarea celor doua modele va fi diferita.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
"Sandel" Incepator
|
Cat despre facelift, eu credeam sincer ca Dacia se va folosi de noutatile aduse la Sandero, si le va implementa Loganului. Asa mi s-ar parea normal... Multumim pentru poze! dar nu as vrea sa se opreasca aici cu modificarile la Logan. Mai e o chestie blestemata: ridicarea pretului. Daca va amintiti, la ultimul "facelift" a crescut pretul... |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-05-08
Motorizare : 1,4 MPI
Posturi: 820
|
totusi nu-ti imagina ca alea sunt singurele modificari: stopurile si farurile. interiorul va fi cel de pe sandero, spoilere noi, capac portbagaj nou, deci totusi modificari substantiale. ma astept si la introducerea clantelor noi de la sandero. iar pe partea tehnica: abs 8.1 cu afu si ebd, si suspensia spate usor modificata ca la sandero. pun pariu ca am mai uitat eu ceva, completez mai tarziu cand imi aduc aminte.
LE: cineva mi-a furat avataru'... nu zic cine (Piiticu) ![]() Last edited by Stefan : 21st March 2008 at 20:51 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
"Sandel" Junior
|
Sandero E2+ va fi cam la acelasi pret cu Logan Prestige.
Ca optionale vor fi airbagurile laterale, deja clasica garantie extinsa si eventual o climatizare automata, de prin 2009... |
|
|
|
|
|
#17 |
|
"Sandel" Junior
|
Garantia Renault-ului Sandero in Brazilia e de 3 ani standard, ramane de vazut daca Uzinele din Pitesti vor oferi aceeasi garantie pentru modelul produs in tara, eu tind sa cred ca nu va fi asa.
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 06-23-07
Motorizare : 1,5 DCI
Varsta: 24
Posturi: 28
|
nu prea cred ca si la noi o sa fie la fel ca in Brazilia deoarece la noi pt orice optiune trebuie sa platesti
![]() ![]()
|
|