-Preferati un Sandero nou sau o masina second? Sandero vs ...
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Sandero vs ... Logan...si altele |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#2 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 06-17-08
Motorizare : 1.4
Posturi: 26
|
Clar un Sandero! Cand iei un second-hand esti ca la ruletaruseasca...nu stii cand te lovesc problemele. Sandero e o masina ok, cea mai buna oferta de pe piata pana in 10.000 de Euro cu dotarile pe care le ofera!
|
|
|
|
|
|
#3 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-21-08
Motorizare : 1.4 Mpi
Posturi: 432
|
Prefer Sandero, chiar dak acum 2,3 luni nu eram foarte convins. Cunosc pe cineva care a cumparat un golf din afara si dupa 1 luna a inceput sa bage bani in el, pentru inceput a bagat 500 Ron.(placute + ...) |
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#4 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 10-24-08
Motorizare : 1.6 MPI
Varsta: 24
Posturi: 11
|
A fost o decizie foarte grea pentru mn
... la inceput ma gandeam foarte serios la o skoda octavia second-hand, dar nu imi dadeau pace gandurile rele (km multi, nu aveam de unde sa stiu ce "bube" ascunse are, daca a fost implicata in accidente, etc.). Oricum, pana la urma am ales Sandero 1.6 Laureat, si sunt foarte multumit de alegere. P.S.: macar stiu ca este noua si nu are "bube" ascunse ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-15-08
Posturi: 637
|
O maşină nouă (mai rar), cāt şi una SH (mai des) te poate lăsa cānd ţi-e lumea mai dragă. Deosebirea īntre ele este că pe cea nouă o repari pe garanţie, iar pe cea SH o repari pe bani. Cum nu-mi permiteam mai mult de 10500 de euroi, am ales Sandero. Şi nu regret.
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-23-08
Motorizare : 1.4 mpi 75cp
Varsta: 46
Posturi: 1,081
|
Indiscutabil masina noua cu toate ca, pana sa-mi iau Sandero m-am gandit destul de bine, la avantaje si dezavantaje. Aici este vorba si de bani, la pretul unui Sandero cumperi o masina second hand mai de fite numai ca odata cu inaintarea in varsta se mai diminueaza si fitele si devii mai practic.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 10-16-08
Motorizare : 1.6
Posturi: 125
|
Decat sa cumpar o masina ,,aruncata" de cineva mai bine dau banii pe una noua (chiar si din segmentul low cost).M-am saturat sa ,,preiau" ce arunca altii.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 05-04-09
Motorizare : 1.4
Posturi: 7
|
Nu toate masinile SH sunt "aruncate de cineva" . Daca ai cap si te pricepi poti sa gasesti o masina buna la un pret pe masura.. Eu as alege una SH decat un sandero..
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : LuMPI
Varsta: 33
Posturi: 820
|
Prin pietele de masini SH...poti sa stii ca ai dat lovitura,cand iti spune dealerul: masina asta a fost a unei doctorite (eventual pensionata deja),care o folosea numai pt. cumparaturi si picnicuri,dar numai in weekend! pretul la un bmw 316i de numa' 2000 euroi,cu numa' 25000 km la bord din 2000...bling-bling, jackpot!!! Restul...se stie,confirma baietii de la service.
Last edited by sanderizer : 4th May 2009 at 23:12 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-31-08
Motorizare : 1,4 MPI Laureat
Varsta: 32
Posturi: 589
|
pai mi-a zis si mie un vecin cand mi-am luat sandero"vecine la pretu asta de 9000 euroi iti aduce-am un audi din 2001 de state mta-n coada"
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 05-26-08
Posturi: 100
|
Sandero sau logan sunt masini cat de cat fiabile (costuri relativ mici de intretinere ) , la un sh beneficiezi la bani astia de o "clasa in plus" dar costuri mai mari de intretinere.Totul tine de gust unii prefera ceva second pentru ca ii intereseaza mult brandul ( Bmw, Audi , Vw etc) si altii cazul nostru nu vor sa riste si prefera o masina noua cu garantie .
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Pai mi-ar cam lua toata seara sa socotesc cati m-au luat cu textul asta: de banii astia un SH...le-am spus tuturor ca nu ma intereseaza,macar stiu ca am bune sanse sa fiu PRIMUL care s-a basit in ea!
![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-07-08
Motorizare : 1.4 mpi
Posturi: 616
|
La o masina SH nu ai garantie, dar nu sunt de acord cu cei care spun ca de 9000 de euro nu gasesti un SH bun. Sa nu exageram cu inferiorizarea fata de daciile noi.Eu nu spun ca as prefera un Sh in detrimentul unui Sandero, dar multi din cei care si-au luat Sandero umbla prin service-uri cu probleme...desi sunt noi. Unele SH nici nu am vazut service timp de 5,6,7 ani. Evident ca exista acea vorba care spune ca " masina cea mai buna este cea noua"..dar nu stiu daca anumite firme intra in expresia asta.
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Sunt de acord cu tine,nfs! Dar sa nu uitam ca foarte mult depinde starea masinii de cum o ingrijesti,daca ai reviziile la zi,daca i-ai dat talpa in nestire,daca ai facut cumva accident cu ea,daca a trecut prin 'nspe maini - fiecare cu stilul propriu de a conduce - cati km are la bord samd. Tocmai in asta consta loteria la SH,poti sa faci afacerea vietii,sau sa iei o teapa de nu te vezi...cam asta ar fi riscurile.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Posturi: 947
Rep Power: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
din ce vad pe loganclub zilnic, dar si aici, deja incep sa am indoieli ca mai merita o dacie noua in detrimentul unui sh. primele modele de logan, pana in 2007, au fost reusite. diferenta de lucratura se vede cand schimbi un bord sau un scaun, sau...
majoritatea sh-urilor mai ieftine (desi masina e 3 clase peste sandero) sunt tepe in urmatorii 2 ani de la achizitie. dar cand ploua intr-o masina noua sau ia rugina in 6 luni, pai nu-ti vine sa-i bagi in 3,14... mamelor lor? ca in principiu, de aia iti iei masina noua, sa te tina, nu?
|