-Pozitii pe leduri? Dacia Sandero : Piese auto
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero : Piese auto Piese Dacia Sandero : placa si disc ambreiaj Sandero , curea si role distributie Sandero , radiator apa Sandero , compresor ac Sandero , condensor ac Sandero , disc frana Sandero , caseta directie Sandero , pompa inject Sandero ,pompa apa Sandero , geam oglinda logan brat bascula fata Sandero , bieleta directie Sandero , bieleta antiruliu Sandero , electro ventilator Sandero , far Sandero , lampa stop Sandero , bara protectie Sandero |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : LuMPI
Varsta: 33
Posturi: 820
|
M-ar interesa daca se poate demonta - fara riscuri - blocul optic,in vederea instalarii unor benzi de leduri. Ar arata ff bine (cred eu). Cine are aptitudinile necesare cu photoshopul,rog sa faca o incercare.
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" de 5 stele
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 25
Posturi: 1,369
|
eu duminica nu am gasit deschis(am alergat ca nebunul pe strazi din sibiu pana in pitesti) la firma alfaromtrans. acolo gasesti niste leduri care se potrivesc in locul becului de pozitie. alte trucuri cool: becuri de semnalizare si stop pe frana pe leduri.
becuri pentru plafoniera in diverse culori. daca joi ajung in pitesti o sa imi cumpar o gramada de becuri, pleoape, si tot ce gasesc si cu care sa imi infrumusetez masina.vineri sau sambata seara revin cu poze.
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" de 5 stele
Motorizare : LuMPI
Varsta: 33
Posturi: 820
|
Cum nu a mai scris nimeni,mai dau eu un post aici.Poate se va gasi cineva totusi,sa zica daca se poate ce am vrut eu in postul 1.Pun si o poza cu banda de leduri,sa se stie despre ce aiurez aici...
@Spanu: led pe pozitie am gasit si am si pus.Are un alb rece,cum imi place,soclu care se potriveste si capul concav,sa disperseze lumina. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" de 5 stele
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 25
Posturi: 1,369
|
daaa...banda de leduri merge perfect deasupra farului. numai ca trebuie demontata sticla.au mai scos pe piata un bixenon cu lupa.uitati-va pe bluexenon. se demonteaza farul si se pune lupa(ai putea sa pui si banda in acelasi timp)
|