-portiera Dacia Sandero : Probleme Tehnice
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero : Probleme Tehnice Probleme tehnice Dacia Sandero.Probleme motor Sandero,probleme cutie viteze Sandero,probleme ambreiaj Sandero,probleme frana Sandero,probleme bord Sandero |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 01-23-11
Motorizare : 1.4 benzina
Posturi: 8
|
nu mi se mai deschide portiera dreapta spate din interior...iar din exterior din cand in cand si atunci doar daca apas pe butonul de la cheie
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-29-08
Motorizare : 1.4
Varsta: 30
Posturi: 743
|
verifica siguranta acea aflata pe usa unde se inchide..e o "chestie" acolo..care poate bloca deschiderea din interior...
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 11-02-10
Motorizare : 1.4 MPI
Posturi: 20
|
daca ar fi siguranta aceea de care vorbiti usa s`ar putea deschide din exterior dar la colegu` ii merge din cand in cand deci problema e de la actuator (sau una din acele tije din interior) ... am patito si eu .... asa ca am dat jos fata de usa si am strans acolo un surub ce era slabit de la o tija de langa actuator iar totul mergei ca nou
Sper ca si tu sa o rezolvi. Salut
|
|