-Petrol Booster: cunoaste/foloseste cineva? Intrebari frecvente
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Intrebari frecvente Dacia Sandero : Cum fac sa ....? Cat costa sa ....? Unde gasesc ....? si alte asemenea intrebari |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : LuMPI
Varsta: 33
Posturi: 865
|
Cine nu stie despre ce este vorba, uite link:
http://www.econetworld.ro/index.php/...l-booster.html
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-01-08
Motorizare : 1.4 mpi
Posturi: 454
|
Stai cuminte. Nu te arunca la tot felu de lucruri de pe net, ca poate motorul nu e compatibil si il belesti.
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Nu exista asa ceva ca nu e compatibil...singurul risc ar fi,daca l-ai instala langa o sursa electrica/electronica,deoarece vorbim de un magnet care nu prea se impaca cu asa ceva
![]() Pe mine m-ar interesa daca foloseste cineva si daca chiar ajuta la ceva,sau e doar efectul placebo...ca doar se vinde orice si botanisti sunt destui ![]()
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Posturi: 947
Rep Power: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
parca a cumparat cineva pe dacia club sau pe loganclub (nu mai retin exact) acum cativa ani asa ceva. ma rog, stiu ca s-a mai discutat subiectul si efectul ala superb, mult laudat, lipseste cu desavarsire...
n-am cunoastinta de magneti care magnetizeaza altceva decat fier. hidrocarburile, in principiu, sunt izolatoare de camp magnetic. m-as mira ca astea lichide folosite pe post de combustibil sa se comporte altfel.
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
@Seba: suna logic ce spui tu,cu o singura precizare: nu vorbim de un lichid,e vorba de un inel cu magnet,care se pune PE conducta de combustibil si arata cam asa.
Cica ar fi fost folosit deja si de nazisti la avioane - spun tot producatorii...amu...eu sunt cam booster-sceptic.
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-23-08
Motorizare : 1.4 mpi 75cp
Varsta: 46
Posturi: 1,084
|
Asa ceva am cumparat pentru tratarea apei, este de dimensiuni mult mai mici si impiedica formarea calcarului, este foarte eficient. Am cautat ce efect are campul magnetic asupra apei si am gasit ,,Acesta acţionează asupra nivelelor energetice ale moleculelor mineralelor dizolvate īn apă, distrugānd coeziunea intermoleculară şi sincronismul vibraţiilor electronilor,,. Am dat cautare ,,camp magnetic combustibil,, si intr-adevar se foloseste si pentru combustibil ,,acţionează asupra nivelelor energetice şi a structurii moleculelor de combustibil lichid, distrugānd ceoziunea intermoleculară şi sincronismul vibraţiilor electronilor,,. Daca in ceea ce priveste apa am vazut efectul, adica calcarul nu se mai depune ramanand sub forma de pasta, la combustibil habar nu am ce efect are, asupra a ce anume din combustibil care sa mareasca eficienta arderii. Asa ca, daca avem vreun chimist care poate sa ne lumineze ar fi binevenita o explicatie.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Adevarul este ca eu am unul,a fost mai demult montat la Nova mea,dar cum masina era foarte naspa
, mai tot timpul cu probleme,nu am putut stabili daca chiar face ceva....in schimb,inainte de Nova am avut o dacie 1310 (mai fiabila - culmea) la care mi s-a parut ca face diferenta. La sandel nu vreau sa montez inainte de activarea CBului,tocmai ca sa pot sa masor diferenta - daca exista.De asta m-a interesat daca are cineva ceva relevant de spus despre asta. Deci astept in continuare ![]()
|
|
|
#8 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Posturi: 947
Rep Power: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
eu am inteles ca e vorba de un magnet, dar se presupune ca actioneaza asupra unui lichid, nu?
stiu cazuri care tot asa, au pus in rezervor magntei, tot cumparati pt reducerea consumului, cresterea puterii cu 7% si alte bazaconii. sa fim seriosi...7%? nu-i cam mult? atat castigi dupa chiptuning, nu dupa magneti in benzina. raman la ideea ca daca intr-adevar era asa spectaculos magnetul, toate masinile tuturor producatorilor veneau cu magneti montati deja din fabrica pe furtunul de benzina...interesant cum apare cate un site cu o descoperire de-asta simpla si miraculoasa la care sunt sigur ca producatorii nici nu s-au gandit de 100 de ani cum sa rezolve anumite probleme si vine 'nea gogu inventatoru anonim si rezolva el problemele la cateva sute de milioane de masini din lume cu un artificiu de clasa a 4-a. pe care, normal, tre' sa-l platesti ![]()
|