-Performante 1.6 MPI 90 CP
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 07-15-08
Motorizare : 1.6
Posturi: 64
|
O intrebare care poate parea stupida sau de pusti teribilist. Am trecut de faza aia, dar sunt curios.
Care este viteza maxima cu care ati mers cu un 1.6? Dar cu 1.4? Eu cam cu 160, dar singur in masina. Cu 2-3 pasageri nu depasesc 130-140. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-15-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 637
|
Motor 1.6 MPI, 160 km/h, 2 persoane, pe autostradă. La 160 km/h mai aveam īncă "pedală".
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 02-10-08
Motorizare : 1.4/85Cp
Varsta: 42
Posturi: 86
|
Macar precizati si numarul de kilometri si ce alte bagaje si pasageri ati avut.
|
|
|
#5 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" de 5 stele
|
Apropo, AR-18-MOS, tu i-ai răspuns la īntrebare?
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#6 |
|
"Sandel" Incepator
|
Eu am propus cum sa se postesze pentru a fii cat mai relevant.
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 10-06-08
Posturi: 52
|
2 persoane----160km/h de la iesirea din ploiesti pana la breaza----fara bagaje,cred k se duce undeva la 170-175.
Cu loganul tot de 1.6,acelasi drum,160 km/h,aceleasi conditii. zgomotoase ambele. Km la bord----1500 sandero 5500 logan |
|
|
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 11-19-08
Posturi: 22
|
Am mers cu 150 cel mai mult. Masina dadea semne ca mai poate, mai aveam destula pedala iar in momentul in care apasam reactia era una prompta fara sa dea semne ca se apropie de limita. Sa fiu cinstit nu ma asteptam....am avut o Solenza inainte si am trecut-o prin toate focurile si pe la 150 nu mai era asa "fasneata" se chinuia (bine intels a putut mult mai mult dar....).
Impresia pe care am avut-o e ca dupa 150 devine usor instabila dar nu are comportament de "barca", asa cum are Solenza sau Loganul. in viraje a stat destul de bine la viteze mari (normal ca nu la 150). Personal cred ca daca ai putin curaj/nebunie atingi 200 fara probleme. Drumul a fost facut cu 2 persoane fara bagaje Masina are 2800km parcursi benzina de 95 Oricum aviz pentru toti care vor sa depasesca viteza sunetului cu Sandero......MASINA ASTA NU E AVION......personal nu recomand mai mult de 150-160 cel mult. |
|
|
|
|
|
#9 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-28-08
Motorizare : by 1390cc
Varsta: 31
Posturi: 979
|
![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Maşina asta a noastră este totuşi prin proiecţie şi motorizare o maşină a secolului XXI. Trebuie să respectăm doar legea şi să avem putința de a percepe lipsa bunului simţ al partenerilor de trafic. Uneori, asta cu bunul simţ, este greu de perceput, pentru că īn traficul mioritic nesimţirea şi inconştienţa sunt la putere.
|
|
|
#12 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-23-08
Motorizare : 1.4 mpi 75cp
Varsta: 46
Posturi: 1,081
|
Vad ca sunteti din Bucuresti, sa respecti legea rutiera in acest oras este o utopie, dar sunt cu totul de acord in ceea ce priveste bunul simt.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
"Sandel" Fidel
![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 10-22-08
Motorizare : 1.6mpi
Varsta: 33
Posturi: 295
|
Bai frate...suntem in Romania si avem strazi ca in romania....160?!!??...
Mai baieti...lasati-o mai moale...ca va vedem la stiri si e pacat. Personal am mers cu viteze peste 160 pe autostrada soarelui...dar eu faceam naveta saptamanal........ dar dupa ce am avut ocazia sa intalnesc pe autostrada caini, cai...si cel mai grav...sarma ghimpata (cazuta de la un tir cu fier vechi) am realizat ca totusi in Romania e bine sa sufli si in iaurt.
|
|
|
#15 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 10-19-08
Posturi: 38
|
Salutare! Laureate 1.6, 3 persoane, rezervor plin, 40 kg bagaj, 2000 km la bord, drum E85 (Bucuresti-Bacau), viteza maxima atinsa: 170 km/h,timp efectiv de rulare la viteza maxima 5 min, benzina 99+ de la PetromV. Eu am tinut pedala apasata, nu am reusit sa depasesc 170..., poate si de la covorasul de cauciuc care era sub pedala.....Nu recomand si nu incurajez viteza excesiva!!!!
|
|
|
#16 |
|
"Sandel" Incepator
|
Nu era de la covoras. ;)
|
|
|
#19 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 11-19-08
Posturi: 22
|
Persoanl nu recomand nimanui mai mult de 100 pe drumurile noastre poate pe autostrada 130 dar....desi suntem o tara europeana nu avem inca infrastructura necesara.
Cand am spus 160 m-am referit la eventualele incercari pe care le facem majoritatea. O masina care ruleaza constant cu viteze de 150+ are alte frane (discuri pe spate), cauciucuri mai groase si cu indice de viteza mai mare, directia este mai precisa garda la sol e mai mica si amortizoarele sunt mai tari. Nu vreau sa spun ca sandero e o masina proasta (chiar sunt placut surprins) dar nici o masina numai de autostrada nemteasca nu e. E o masina pentru drumurile noastre si nevoile noastre. Ar fi de preferat sa fie si pentru buzunarele noastre cand vine vorba de piese de schimb (am auzit ca sunt extrem de scumpe). |
|
|
|
|
|
#20 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 10-19-08
Posturi: 38
|
...Nu recomand si nu incurajez viteza excesiva!!!!
|
|