-Pedala de acceleratie Dacia Sandero : Probleme Tehnice
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero : Probleme Tehnice Probleme tehnice Dacia Sandero.Probleme motor Sandero,probleme cutie viteze Sandero,probleme ambreiaj Sandero,probleme frana Sandero,probleme bord Sandero |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 08-04-08
Motorizare : 1.6 90 cp
Posturi: 33
|
Nu stiu din ce cauza imi tremura pedala de accelaratie sub picior. Si asta nu numai pe drumuri denivelate sau cu gropi ori something like this, pentru ca asta am crezut la inceput. Peste tot, oriunde, pe orice fel de drum.
Sau spre exemplu, pedala mea de acceleratie o pot ridica si "in sus" destul de mult, ca zic asa, daca bag piciorul "sub ea". E normal lucru asta si sunt eu paranoic sau... ? Asa se intampla si la voi? Eu am condus doar Logan pana acum, (de la aceleasi producator) dar nu era problema asta la pedala de acceleratie. Un alt Sandero nu am condus pana acum. Sper sa nu radeti de mine, doar intreb, pentru ca nu mi se pare foarte in regula. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 09-26-07
Motorizare : 1.6mpi
Varsta: 32
Posturi: 9
|
![]() "Normal, doar slabesti cablul de accel, nu tragi de el ca in conditiile normale de folosire (accelerare)."
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#4 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 08-25-08
Motorizare : 1.4 MPI
Varsta: 27
Posturi: 125
|
Si la mine e cam la fel cu pedala!Dar nu tot timpul!Doar la denivelari,si nu tremura,doar se lasa un pic in jos.Cred ca nu e la fel de ferma ca la alte masini.La solenza nu aveam probleme.Pe de alta parte,nici asta nu mi se pare cine stie ce,atat timp cat turatia nu se duce brusc in jos.
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 26
Posturi: 1,490
|
numai sa nu vibreze.atunci e o problema.eu la loganul lu tata imi vibreaza pedala de la ambreiaj la o anumita turatie. are un joc de 2 milimetri si se produce un zgomot infernal.
apropo motorul meu cand ajunge foarte aproape de 2000 de ture, scoate un huruit ciudat.apoi tace.ce sa fie?
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 08-04-08
Motorizare : 1.6 90 cp
Posturi: 33
|
Huruitul de la motor de care spui tu l-am vazut la un matiz. S-a dus la service, pentru ca trebuia sa-si faca si revizia si cei de acolo i-au spus ca e de la toba, era desprinsa o tablita de acolo, sau ceva de genul.. :-??
Last edited by Seba : 14th November 2008 at 10:37 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 08-25-08
Motorizare : 1.4 MPI
Varsta: 27
Posturi: 125
|
Neah,orice ar fi,nu e de la toba!Huruitul de toba e un zgomot care nu dispare.In functie de turatia motorului poate sa fie mai puternic sau nu.Dar de tacut o toba nu tace.Cat despre tobe,eu am experiente cu tobele.Dupa 60.000 de km se fisureaza in cate un punct.Am patit eu la Solenza mea si tata la Logan.eu la 62 de mii,el la 70.Si am mai auzit cazuri.Nu-i problema asa mare...dar ar trebui sa vedeti cat jeg e inauntru....te sperii la cat carbune e acolo.
|
|
|
#11 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 11-11-08
Motorizare : 1.4
Posturi: 21
|
Nu e ca un nod.Se tureaza motorul singur.De asta ai senzatia asta.Cat despre pedala ,sincer eu nu am vazut o pedala mai firava ca asta.Si intr-adevar poti ridica de ea in sus daca vrei
cand raspunzi la ultimul post, nu mai folosi "quote"! Last edited by Seba : 14th November 2008 at 10:39 |
|
|
|
|
|
#13 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 12-05-08
Motorizare : 1.4 mpi
Posturi: 57
|
pedala se regleaza - cum te uiti la filtru de aer in drepta lui este cablul de acceleratie care
are o mufa cu striuri si o siguranta care face pedala mai tare sau invers , adica acceleratia este putin limitata . la mine au uitat sa puna sigiliu cu vopsea si amers modificat , este acelasi principiu ca la dacia 1300 de functionare |
|
|
|
|
|
#14 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
si eu daca am viteza si sar un hop mi se duce piciorul pe pedala in jos.asta nu inseamna ca daca masina ruleaza, si fara sa apas pe pedala sar acelasi hop la aceeasi viteza mi se lasa pedala in jos. exclus.
veti vedea ca dupa ceva timppedalase va intari(se duce lubrifierea cablului de acceleratie) apoi la prima revizie iar ti se inmoaie=)). situatie probata pe logan.
|
|
|
#16 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
exact. rigiditatea pedalei va creste in timp...asta daca in masina mai e si niste praf care sa se depuna.
daca tu stai cu aspiratorul si nu lasi praful sa protejeze asta e.
|
|
|
#17 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 02-17-09
Motorizare : 1.6
Posturi: 38
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 02-23-09
Motorizare : 1.4l benzina
Posturi: 6
|
mie la logan daca apas prea tare si brusc acceleratia imi ramane blocata pedala si trebuie sa bag piciorul sub ea sa o ridic ... e de la inceput asa si mi-au zis la service ca n-au ce sa-i faca ca e parghia pedalei conceputa aiurea...
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
@dan: am auzit problema asta la un prieten care atunci cand vrea sa depaseasca si apasa brusc pe pedala ii ramane blocata iar motorul ramane la 6000 de turatii. si inca nu a reusit sa scape de problema asta. eu zic ca trebuie sa schimbi cam tot ce tine de pedala, cablu, chiar...
p.s. vezi sa nu fie de la pres. daca nu e original.
|