-pacaleala Black Line Dacia Sandero : Probleme Tehnice Probleme tehnice Dacia Sandero.Probleme motor Sandero,probleme cutie viteze Sandero,probleme ambreiaj Sandero,probleme frana Sandero,probleme bord Sandero pacaleala Black Line - Dacia Sandero
Dacia Sandero

Inapoi   Dacia Sandero > Forum Dacia Sandero > Dacia Sandero : Probleme Tehnice
Īnregistrare Īntrebări frecvente Lista de Membri Calendar Marcheaza Forumurile ca Citite

Dacia Sandero : Probleme Tehnice Probleme tehnice Dacia Sandero.Probleme motor Sandero,probleme cutie viteze Sandero,probleme ambreiaj Sandero,probleme frana Sandero,probleme bord Sandero

Attention Visitor:
You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

pacaleala Black Line

Dacia Sandero : Probleme Tehnice

Raspunde

Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 17th June 2010, 22:23   #1
catalin 1000
"Sandel" Incepator

Data inscrierii: 06-17-10
Motorizare : 1.2 16v
Posturi: 12
catalin 1000 is on a distinguished road
:
["Sandel" Incepator]
Implicit pacaleala Black Line

Dragi colegi de forum,
la inceputul acestei luni, am luat decizia de a mai achizitiona un autoturism in familie, vremurile de criza indreptandu-ma spre Dacia. Am mers la dealerul local SERUS Ploiesti, unde am vazut, mi-a placut si am achitat un Sandero Black Line 1.2 16v. Trebuie sa recunosc ca decizia majora de a alege aceasta echipare a fost luata pe baza optionalelor incluse in pret.
Ieri, in data de 16.06.2010, am fost chemat de dealer sa ridic masina. In timpul procedurii de predare - primire, surpriza, unul din echipamentele standard, respectiv, 'Panouri usi cu insertie material textil si bagheta decor' lipsea cu desavarsire, in locul insertiilor textile din usi fiind prezent plastic negru. Am cerut explicit si s-a realizat mentionarea in procesul verbal de predare-primire a lipsei acestui echipament. Intorcandu-ma la dealer, acestia au ridicat din umeri si au sunat la fabrica. Azi, dealerul m-a chemat si mi-a inmanat o Nota Interna a Dacia, in care o tipa, Daniela Copaciu, recunoaste lipsa echipamentului de pe Sandero si mentioneaza ca este o greseala a prezentarii comerciale, sens in care avertizeaza toti dealerii (scrie sus, in antetul mailului intern, am copie tiparita!!!) sa comunice clientilor ca acest echipament nu se afla in dotarea masinii.
ce sa mai zic de atitudinea dealerului,orice negociere cu SERUS PLoiesti a esuat, nedorind in niciun fel sa repare prejudiciul creat.

CONCLUZIA: lucrul romanesc e tot romanesc, degeaba au venit francezii peste noi. La Dacia, platesti un lucru si primesti ridicari din umeri.
Va dati seama ca maine sunt la OPC Ploiesti, am printat deja reclamatia si am facut copii ale actelor.

Ce sa mai zic de atitudinea celor de la Vocea Clientului. Pana sa cumpar masina, le-am trimis vreo 3 emailuri cu diverse intrebari despre Sandero. Primeam raspuns la ele in cateva ore, maxim o jumatate de zi. Acum, cand le-am semnalat problema, n-au binevoit sa-mi raspunda de deja 24 de ore. Tipic romanesc.

Acum imi pare rau ca am ales Dacia. Pana in ultima clipa mi-a spus un prieten: fugi de Dacia, au schimbat sigla, dar nu si mentalitatea. Acum ii dau dreptate. Oameni buni, fugiti de Dacia!!!!
catalin 1000 e offline   Reply With Quote
Vechi 17th June 2010, 23:14   #2
Goan
"Sandel" de 5 stele

Goan's Avatar

Data inscrierii: 11-25-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 1,439
Goan is on a distinguished road
:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

Pacat ca s-a intamplat asta...
Dar pana la urma tu ai semnat si ai ridicat masina ?
Nu stiu daca in situatia ta mai poti refuza.
Cred ca se poate dar este foarte greu sa-ti recuperezi banii
Goan e offline   Reply With Quote
Vechi 17th June 2010, 23:19   #3
catalin 1000
"Sandel" Incepator

:
["Sandel" Incepator]
Implicit

nu, nu vreau sa returnez masina, eu vreau echipamentul in cauza pe masina. echiparea black line chiar asta presupune, un aspect mai elegant, asa cum e prezentata in reclama. inca mai astept un raspuns de la VC, desi...prevad ca nu va veni.
Vechi 17th June 2010, 23:31   #4
Goan
"Sandel" de 5 stele

Goan's Avatar

:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

Nu vreau sa te supar dar SINCER eu nu as mai astepta sa mi le schimbe.
Adica nah, fiecare cum crede. Eu sincer as fi optat pt un discount. Nu are nu are, nu-i capat de lume.
Ii foarte adevarat ca lipseste si nu ii ce scrie in oferta dar la o masina noua sa mergi tu acuma sa-ti ia fetele de usi jos, sa-ti puna cu plastic....nu stiu daca m-ar lasa inima .
Cel mai bine ii sa rezolvi pe cale amiabila (zic eu). Nene, are ? NU ! Bun, imi dati un KIT SUV sau 4 Cauciucuri de Iarna sau mai stiu eu ce valoare au, si gata.
Dar bine, daca tu vrei neaparat sa le ai...atunci da, poti merge pana in panzele albe
Vechi 18th June 2010, 00:08   #5
ciomp
"Sandel" de 5 stele

Data inscrierii: 06-18-09
Motorizare : reno'
Posturi: 479
ciomp is on a distinguished road
:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

poate ca, pina la urma vei reusi totusi sa rezolvi problema. ce e drept va fi putina bataie de cap si nervi. daca nu te lasi, poate ti se va rezolva. important e sa nu ai probleme tehnice cu masina, caci mai suntem citiva care am platit si am platit si pentru defecte tehnice, unii chiar numai pentru defecte si alea, unele serioase pentru o masina noua.

oricum e aiurea situatia in care te afli si nu e tipic romaneasca; asta e atitutinea companiei Dacia patronata de Renou'. francezii sunt mai comunisti si mai rai ca noi si urmaresc numai sa scoata bani...si au gasit cu cine! ceea ce ti s-a spus tie de Dacia mi s-a, spus si mie dar am "facut-o" si eu si m-am incapatinat sa cred ca e un pas inainte modelul nou scos pe piata si mi-am cumparat masina.
acuma ma "bucur" din plin si imi pare rau ca am aruncat cca 8000 euro pe geam, dar asta este. m-am convins pe pielea mea ca nu merita banii. are mult prea multe chestii enervante, asa cum e construita.

in rest! ce sa spun! e o alegere si Dacia si are si parti bune masina. Eu iti doresc sa te bucuri totusi cit mai mult de masinutza si sa ai drumuri cit mai bune, fara incidente.

multa bafta!

ps iti dau eu panourile mele de usi cu material!...ma dispera, sincer!

Last edited by ciomp : 18th June 2010 at 00:15
ciomp e offline   Reply With Quote
Vechi 18th June 2010, 00:11   #6
Goan
"Sandel" de 5 stele

Goan's Avatar

:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

Lasa Ciomp, nu mai fi suparat

Last edited by Goan : 18th June 2010 at 00:15
Vechi 18th June 2010, 00:11   #7
catalin 1000
"Sandel" Incepator

:
["Sandel" Incepator]
Implicit

nu, Goan, poate nu am fost eu prea explicit. SERUS a refuzat orice negociere, nu doar remedierea neconformitatii. le-am propus o cotiera si aparatori de noroi, iar ei mi-au ras in fata...OPC e calea cea dreapta, vreau sa vad cum vor pune ei produsul in parametri normali de functionare....asa e exprimarea legala...e unica solutie. deja rad..

@ ciomp
sper sa nu am probleme cu ea. imi place motorul de 1.2, e destul de vioi, desi nu pot, inca, sa ma dau la el. eu o folosesc pentru oras, mai am ceva nemtesc de baza, diesel, sandero l-am luat pentru distante scurte.

Last edited by catalin 1000 : 18th June 2010 at 00:16 Motiv: Automerged Doublepost
Vechi 18th June 2010, 00:18   #8
Goan
"Sandel" de 5 stele

Goan's Avatar

:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

Ei atunci ii nasol.
Daca nu au vrut partea cu Cotiera+Aparatorile, atunci cam asta cu OPC-ul ramane
Vechi 18th June 2010, 00:22   #9
ciomp
"Sandel" de 5 stele

:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

si eu inclinam sa iau 1,2, dar nu aparuse. asa am luat unupatru, cam tot al drac cu unusase ca si perfoarmante, caci cei 12 cai diferenta..nu se prea simt.
sa ne tii al curent cum se comporta motorasul, tau

ps eu am inteles ca panourile de usi trebuia sa vina cu insertie de material si bagheta si nu au venit...nu?
Vechi 18th June 2010, 00:26   #10
catalin 1000
"Sandel" Incepator

:
["Sandel" Incepator]
Implicit

@ciopm
da, nu au venit, au venit ca la echiparea cheala, fara nimic.
la inceput, au vrut sa ma abureasca, sa-mi spuna ca asa trebuie,dar tipul de la livrari apucase sa treaca in procesul verbal de predare-primire neconformitatea cu configuratia ceruta.
intamplarea face ca mai am un sandero in familie si stiam cum trebuie sa vina ei au crezut ca ma pacalesc..
Vechi 18th June 2010, 00:34   #11
ciomp
"Sandel" de 5 stele

:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

@ Goan , pe masina nu is suparat atita de tare cit is suparat pe atitudinea astora de la Dacia. acum, cu noile reguli poate gasesc alternativa si implicit rezolvarea. sa vedem si cind se implementeaza insa noile reglementari.
Vechi 18th June 2010, 00:40   #12
catalin 1000
"Sandel" Incepator

:
["Sandel" Incepator]
Implicit

@ ciomp
despre ce noi reguli este vorba?
Vechi 18th June 2010, 00:43   #13
Goan
"Sandel" de 5 stele

Goan's Avatar

:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

Regulamentul de Exceptare pe Categorii
Vechi 18th June 2010, 00:50   #14
ciomp
"Sandel" de 5 stele

:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

se vor fi putut face reviziile/reparatiile pe perioada de garantie si la alte service-uri acreditate RAR, nemaifiind obligatoriu sa te prezinti la unitatile din reteaua Dacia (in cazul nostru), ca si pina acuma. adica vei putea merge unde vrei sa faci revizia fara sa pierzi garantia, respectiv la orice service certificat RAR.
eu insa astept ceva concret in legislatia romaneasca. trebuie sa apara ca sa fie clar cum se vor aplica regulamentele astea. de regula asa se intimpla.

Last edited by ciomp : 18th June 2010 at 00:51 Motiv: adaugire+corectare
Vechi 18th June 2010, 10:49   #15
chitziman
Super Moderator

chitziman's Avatar

Data inscrierii: 11-29-08
Motorizare : 1.4
Varsta: 30
Posturi: 666
chitziman is on a distinguished road
:
[Super Moderator]
Implicit

Foarte bine, nu-i las fa scandal OPC si tot ce trebuie, si inca ceva foarte insipiart ai fost ca ai verificat.
Si eu am patit-o dar am vazut dupa 1 an.
Cand am dat comanda in 2008 pe oferta de la dealer scria ca am reglaj lombar, nu am verificat atunci..si prin toamna lui 2009 cand m-am intalnit cu mister Spanu am observat ..
Vechi 22nd June 2010, 18:28   #16
catalin 1000
"Sandel" Incepator

:
["Sandel" Incepator]
Implicit

am mai avansat putin cu demersurile si m-am gandit sa va spun si voua. dupa ce am depus reclamatia la opc, determinat de atitudinea de sictir a dealerului, am mai facut o incercare la VC cu un mail, la care, bineinteles, nu am primit niciun raspuns nici in ziua de azi. Dupa asta, navigand pe siteul lor, am vazut numarul de telefon de la VC si am zis sa stric un ultim impuls sunandu-i, poate se rezolva ceva. Aici, surpriza, am dat de cea mai amabila reprezentanta din tot lantul de oameni intalniti la dacia, care a dat dovada ca imi cunostea bine problema. M-a ascultat cu atentie, mi-a dat dreptate, iar, in final, mi-a spus ca problema a fost trimisa la un departament din companie, urmand ca eu sa primesc un raspuns. I-am spus foarte clar ca sunt deschis la mediere, lucru pe care l-a notat si il va transmite mai sus. Nu a putut sa-mi spuna o perioada in care voi primi raspuns, dar asta nu e o problema mare, pe mine m-a ambitionat atitudinea dealerului local. Asteptam si va tin la curent.
Vechi 22nd June 2010, 21:04   #17
sanderizer
"Sandel" de 5 stele

sanderizer's Avatar

Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : LuMPI
Varsta: 33
Posturi: 820
sanderizer is on a distinguished road
:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

Succes! E interesant cum difera lucrurile in retea,din zona in zona. Eu am cumparat masina cand a aparut,se vindea ca painea calda,si cu toate astea,am reusit sa obtin de la dealer covorase moca.Asta fara sa am ceva de obiectat/negociat la luarea in primire a masinii.
Oricum,sa ne tii la curent. Si multi km fara probleme!
sanderizer e offline   Reply With Quote
Vechi 22nd June 2010, 22:22   #18
Winnie
"Sandel" Incepator

Data inscrierii: 03-29-10
Varsta: 47
Posturi: 89
Winnie is on a distinguished road
:
["Sandel" Incepator]
Implicit

Sandero are o echipare standard, Black Line poate avea in plus sau in minus ceva. Nu am studiat oferta. Daca tu ai luat la cunostinta ca nu are acel accesoriu atunci ANPC nu rezolva nimic. Altfel mergi pe site-ul ANPC si citeste un pic OG 21/1992 cu completarile ei. O petitie bine intemeiata pe lege o sa-i puna pe ganduri pe domnii de la Serus. Foarte multi nu stiu legile si sunt pacaliti de comercianti. Sa stiti ca legi exista doar sa le cunoasteti si sa le valorificati.
Winnie e offline   Reply With Quote
Vechi 24th June 2010, 15:36   #19
catalin 1000
"Sandel" Incepator

:
["Sandel" Incepator]
Implicit

@WInnie
se pare ca nu ai citit atent postul meu. sandero meu a venit, din fabrica, fara una din echiparile standard, cu care e prevazut in oferta. nu e un echipament comandat de mine si au uitat sa-l monteze. e un echipament din configurarea black line, prezent in oferta lor comerciala, nu eu le-am cerut sa-l monteze.
e similar cu lipsa oricarei dotari de pe o masina. e ca si cum ti-ar lipsi o oglinda sau un far, nu eu l-am cerut, e in echiparea de serie.
Vechi 24th June 2010, 21:27   #20
Winnie
"Sandel" Incepator

Data inscrierii: 03-29-10
Varsta: 47
Posturi: 89
Winnie is on a distinguished road
:
["Sandel" Incepator]
Implicit

mai citeste odata postul meu. ce sfat iti dau?
Winnie e offline   Reply With Quote
Raspunde

Sari la Forum

Momentan 1 utilizator(i) vizualizeaza Thread-ul (0 membrii and 1 guests)

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare
Nu Poti incepe thread-uri noi
Nu Poti posta replici
Nu Poti posta atasamente
Nu Poti sa iti modifici posturile.

vB code e On
Smilies sunt On
[IMG] code este On
HTML code este Off

Fus orar: GMT +3. Acum este 07:07.

Rulează cu: vBulletin Versiune 3.6.8
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Zoints SEO v2.3.0 by Zoints & DxLwebs.com
| Dacia Logan | Logan
Politica de Securitate Google