-Oglinda Retrovizoare Stanga Dacia Sandero : Piese auto
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero : Piese auto Piese Dacia Sandero : placa si disc ambreiaj Sandero , curea si role distributie Sandero , radiator apa Sandero , compresor ac Sandero , condensor ac Sandero , disc frana Sandero , caseta directie Sandero , pompa inject Sandero ,pompa apa Sandero , geam oglinda logan brat bascula fata Sandero , bieleta directie Sandero , bieleta antiruliu Sandero , electro ventilator Sandero , far Sandero , lampa stop Sandero , bara protectie Sandero |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Avansat
![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-21-09
Motorizare : 1.4
Posturi: 178
|
mi s-a defectat sistemul de reglare al oglinzii retrovizoare de pe partea stanga. oglinda e cu reglare manuala.
mai exact nu pot sa orientez oglinda in sus. e blocata pe maximum in jos, catre asfalt. din ce am vz sunt niste arculete care s-au facut varza acolo. ![]() ce-i drept am gasit-o mai demult in parcare cu oglinda data peste cap catre capota motorului, si de atunci (vreo 2-3 luni se regla corect numai cu "tumburusul" ridicat ma max. acum a crapat definitiv ![]() cam care e pretul unei oglizi? e necesar sa schimbe tot, sau se poate repara? ce stiti? ca la urma urmei e vb doar de cativa scripeti...cred |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-18-09
Motorizare : reno'
Posturi: 479
|
undeva pe forum am citit ca nu se poate repara. era cineva la care se daduse "peste cap" oglinda de la butonat daca nu ma insala memoria. da un telefon scurt la service, la receptie, sigur te lamuresc ei! bafta
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-18-09
Motorizare : reno'
Posturi: 479
|
pt putin, desi nu stiu daca a fost de un real ajutor
. eu unul ma intreb cit o sa reziste ca le pliez zilnic de citeva ori. prima senzatie avuta a fost ca imi ramine plasticu' ala in mina si se rupe oglinda de la "cotor". deocamdata nu am probleme. materialul e destul de prost acolo ..acum sa vedem. de uzat le-am uzat bine si acum merg mai usor, fara sa faca urit la pliere. salut. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 11-02-08
Motorizare : 1,4
Posturi: 112
|
Aceasi problema o am si eu, referitor la pretul oglinzi la iatas campina cerea 360 ron.
Poti sa pui o bucatica de carton intre geamul de la oglinda si carcasa de plastic, eu unul asta am facut, si poate peste cateva luni gasesc alta la dezmembrari, daca nu trag de ea pana se strica de tot. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-21-08
Motorizare : 1.4 Mpi
Posturi: 432
|
Totusi nu merge sa o reglezi cu degetu`l ?
Loganul de la scoala avea aceeasi problema si asa il reglam. Oglinzi de vanzare gasesti si in alte magazine si pe net am gasit pe undeva daca nu ma insel era in jur de 150 lei una. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" Avansat
|
@ciomp - cred ca din cauza plierii a cedat la mine combinata cu "plierea inversa" a idiotului care mi-a lovit-o. aceeasi senzatie de "dezintegrare" o am si eu cand le pliez, dar asta e.
@ gabya99 - asa am facut am indesat un sevetel@ shoot - nu mere cu degetu' . sare inapoi in jos. e ca un arc ce o blocheaza in pozitia asta. si am incercat destul de tare sa o infig in pozitia in care vreau.am gasit oglinda de mcv (ca e aceeasi din cate am inteles si am vazut) la 165 ron pe net. o sa intreb si la dealer cand o sa ajung, la dezmembrari nu am gasit de mcv si sandero. doar logan ![]() mai incerc. va anunt cand si cu cat gasesc si de ce s-a defectat. ca sa nu aveti problema mea. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" Avansat
|
gata. s-a rezolvat. am mers la dealer si mi-au schimbat-o pe garantie
![]() pretul era 308 ron (fantastic de scumpa!) si manopera (15 minute) ![]() a fost mai bine mocca desigur ciudat e ca aia electrica cica e mai ieftina???? |
|
|
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" Avansat
|
merci.
la faza cu vanzarea pe bucati sa stii ca ai dreptate. nu stiu pe unde am citit ca celebrul brat stang al stergatorului e cca 200 ron. cand ajung sa il schimb(evident - tot pe garantie) intreb si cand vand masina o sa scriu bratul ca dotari suplimentare alaturi de covorasele de 160 ron originale ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 07-15-08
Motorizare : 1.6
Posturi: 64
|
Am avut aceeasi problema cu oglinda stanga si la fel am procedat la inceput. Am pus un bat de chibrit ca sa stea cum trebuie.
Avand un amic la un service (nu Dacia), l-am rugat sa se uite. Dupa ce mi-a desfacut toata partea interioara a usii, a gasit problema. Un arc nu mai statea cum trebuie si a trebuit sa-i puna o saiba ca sa se potriveasca. M-a costat cam 50 RON. Pe de alta parte: Cam cat ma costa doar sticla de la o oglinda laterala (stanga, de data asta )? Nu stiu cauza, dar jumatate din ea e ciobita. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 25
Posturi: 1,370
|
nu stiu daca am voie sa va comunic dar am gasit un site de piese auto care e genial din punctul de vedere al identificarii masinii si apoi al pretului piesei. ii cam stie toata lumea. pentru detalii pm sau sa-mi dea voie adminu!
p.s. sa va cumparati oglinzi de duster sa vedeti ce cool sunt. se potrivesc pe sandero
|
|
|
#15 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 08-17-09
Motorizare : 1,2 16v
Posturi: 132
|
Multumesc! |
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#16 |
|
"Sandel" Fidel
![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-21-09
Motorizare : 0.0
Posturi: 284
|
Am inceput sa ma intreb din ce in ce mai des ...a avea masina = a avea stress si probleme ?
de la inceputul anului, in fiecare luna cate un stress....de data asta e oglinda laterala stanga...ieri nu avea nici o problema ...in dimineata asta am studiat nervos calitatea asfaltului cu ea... nu mai poate fi reglata de la ţāful din interior ..e chiar incapatanata... ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
"Sandel" Avansat
|
asta era si pb mea. studiam asfaltu'
. faza e ca si acum am aceeasi pb. de 3 saptamani s-a stricat iar. dar e in garantie. am vb la service si mi-o aduc. dar e aiurea sa se strice din 7 in 7 luni. dupa ce iese din garantie, ce faci? ca sa stea, i-am bagat si eu un pliant impaturit in partea de jos... ![]()
|
|
|
#19 |
|
"Sandel" Fidel
![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-21-09
Motorizare : 0.0
Posturi: 284
|
Ieri s-a rezolvat problema. Fost la Apan GL, schimbata pe garantie. Verificat si şatozele (acum folosesc termenul, ca deh, am mai invatat ceva
), asezat ceva buretei pe acolo ca sa mai inlatur din zdranganeala. Ma gandesc chiar ca daca mai incepe sa zdrangane ceva prin portiere , le transform in instrumente muzicale ...rad eu...dar nu prea e rasul meu .... |
|
|
|
|
|
#20 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 09-02-08
Motorizare : 1.6 Mpi
Posturi: 62
|
Mai fratilor! La ce producator mai gasiti voi la pretul asta si muzicute prin usi, tobe in viraje si o intreaga fanfara cand accelerezi mai tare? vedeti ce de ne mai ofera Dacia? Asa ca "apa, paie si bataie" si multa vata in urechi.
![]() |
|
|
|