-Oglinda laterala se blocheaza Dacia Sandero : Probleme Tehnice Probleme tehnice Dacia Sandero.Probleme motor Sandero,probleme cutie viteze Sandero,probleme ambreiaj Sandero,probleme frana Sandero,probleme bord Sandero Oglinda laterala se blocheaza - Dacia Sandero
Dacia Sandero

Inapoi   Dacia Sandero > Forum Dacia Sandero > Dacia Sandero : Probleme Tehnice
Īnregistrare Īntrebări frecvente Lista de Membri Calendar Marcheaza Forumurile ca Citite

Dacia Sandero : Probleme Tehnice Probleme tehnice Dacia Sandero.Probleme motor Sandero,probleme cutie viteze Sandero,probleme ambreiaj Sandero,probleme frana Sandero,probleme bord Sandero

Attention Visitor:
You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Oglinda laterala se blocheaza

Dacia Sandero : Probleme Tehnice

Raspunde

Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 8th May 2011, 21:08   #1
Winnie
"Sandel" Incepator

Data inscrierii: 03-29-10
Motorizare : 1.4
Varsta: 47
Posturi: 91
Winnie is on a distinguished road
:
["Sandel" Incepator]
Implicit Oglinda laterala se blocheaza

Salutare,

Am modelul Laureate, oglinzile fata sunt electrice. La cea dreapta am o problema. Sus - jos functioneaza in regula. Stanga - dreapta merge, numai ca atunci cand duc oglinda la maxim catre exterior ramane acolo.

Ma duc apas putin pe ea catre partea opusa, se aude un clanc, apoi o pot regla catre interior. Si daca incerc catre exterior iar ramane blocata.

Daca pun degetele mare si mijlociu pe diagonala oglinzi si apas pe rand, oglinda are un joc neobisnuit, prea mare. Am senzatia ca o sa cada oglinda, desi daca trag de ea se tine destul de bine.

Voi care credeti ca este problema? Eu cred a motorasul este in regula, s-a intamplat ceva la prinderea oglinzii in soclu, am inteles ca sunt niste braduti o tin fixata. Gasesc undeva o poza cum arata oglinda electrica de Logan/Sandero in interior?

Mersi.
Winnie e offline   Reply With Quote
Vechi 8th May 2011, 22:25   #2
nicu_rcn
"Sandel" Incepator

nicu_rcn's Avatar

Data inscrierii: 05-07-11
Motorizare : 1.4 MPI
Posturi: 20
nicu_rcn is on a distinguished road
:
["Sandel" Incepator]
Implicit

oglinda e prinsa de motoras in niste cleme, daca o reglezi spre interior la maxim si bagi ceva lat, fortezi si se declipseaza, uite aici ceva mai explicit
ps: filmarea e facuta pe logan, dar cam acelasi lucru se face si la sandero
Vechi 8th May 2011, 22:36   #3
Winnie
"Sandel" Incepator

Data inscrierii: 03-29-10
Motorizare : 1.4
Varsta: 47
Posturi: 91
Winnie is on a distinguished road
:
["Sandel" Incepator]
Implicit

ma duc intai la service, ca mai am o luna de garantie. stau langa meserias cand baga levierul la oglinda, sa puna naibii o carpa pe el sa nu zgarie/rupa plasticul oglinzii.

daca nu rezolv nimic cu ei o fac de unul singur. probabil un prost mi-a fortat oglinda si a rupt un bradut de prindere. comand una noua.

a inceput sa-mi fie frica de service-uri ca se fura la greu chiar si maruntisuri, si lucreaza ca niste cizmari. vorbesc aici de reprezentanta autorizata dacia. rusine.
Winnie e offline   Reply With Quote
Raspunde

Sari la Forum

Momentan 1 utilizator(i) vizualizeaza Thread-ul (0 membrii and 1 guests)

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare
Nu Poti incepe thread-uri noi
Nu Poti posta replici
Nu Poti posta atasamente
Nu Poti sa iti modifici posturile.

vB code e On
Smilies sunt On
[IMG] code este On
HTML code este Off

Fus orar: GMT +3. Acum este 06:26.

Rulează cu: vBulletin Versiune 3.6.8
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Zoints SEO v2.3.0 by Zoints & DxLwebs.com
| Dacia Logan | Logan
Politica de Securitate Google