-O intrebare? Intrebari frecvente
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Intrebari frecvente Dacia Sandero : Cum fac sa ....? Cat costa sa ....? Unde gasesc ....? si alte asemenea intrebari |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 11-02-08
Motorizare : 1,4
Posturi: 113
|
Am observat ca planetara de pe partea stanga este un pic unsuroasa ( la atingere) langa burduful de la cutie, cea de pe partea dreapta in schimb e perfect uscata. Poate sa fie semeringul de la cutie defect si sa se preliga ulei pe acolo? In dreptul burdufului se vede ca este uleios dar pe scut nu este ulei si nici pe langa cutie. A mai pati cineva acest lucru.
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" Junior
|
Da, am fost in servis si intradevar e de la planetara, acel burduf care este intre cutie si planetara se scurge foarte putin ulei. Scurgerea e foarte mica se observa doar daca atingi burduful de la planetara. Ca sa rezolve problema trebuie sa schimbe intreaga planetara ( asa mi-au spus ) pentru mine e cam ciudat acest lucru dar cu cine sa te certi. Ca sa schimbe planetara trebuie sa imi curga ulei jos (asa au primit de la DACIA) cea ce nu se intampla, asa ca trebuie sa verific periodic si sa astept inevitabilul.
Sambata o sa fac cateva poze . Ps. nivelul uleiului in cutie este normal, am vazut cand il verifica chiar mi-a aratat ca alfel nu il credeam. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Varsta: 33
Posturi: 947
Rep Power: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
foarte probabil doar simeringul trebuie inlocuit, dar daca e pe garantie, lasa-i sa-ti schimbe jumatate de masina, daca asta vor.
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" Junior
|
Momentan mai astept un pic sa vedem cu decurg lucrurile si la prima verificare la sfarsitul lui mai le cer sa imi rezolve problema. trebuie sa existe o rezolvare.
|
|
|
|