-noul sandero Cafenea
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#2 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-25-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 1,493
|
Da, am vazut si eu proiectul cu facelift-ul.
E dragutel, numai ca eu ma asteptam la mai mult decat o grila "a la Audi". E inca devreme ce-i drept. De exemplu cand au facut facelift la Logan mi se pare ca au modificat destul de multe: Fata, interior, spate... Last edited by Goan : 16th December 2010 at 13:56 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : LuMPI
Varsta: 33
Posturi: 865
|
Arata binisor...farurile imi plac.Parca mai mult m-ar interesa interiorul...dar e devreme inca.
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-25-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 1,493
|
Eu totusi zic ca e prea devreme sa ne pronuntam
Amintesc din nou faceliftul la Logan care a fost unul de success si cu multe modificari |
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : LuMPI
Posturi: 865
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#8 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-28-08
Motorizare : by 1390cc
Varsta: 31
Posturi: 985
|
@sanderizer
Pai nemultumit sunt evident nu atat de masina, cat mai ales de politica dacia in perioada de garantie. Evident ca si masina are multe minusuri. Ideea e ca nu am cum sa scap de ea, poate peste 6-7 ani...chiar nu am bani sa o dau si sa iau alta masina (stiam ce cumpar cand am dat banii pe ea, din pacate la drive-test si la o inspectie in showroom nu ai cum sa ii vezi toate defectele, mai ales ca in vremea aia aveam un 1310...orice alta masina parea Mercedes in comparatie cu 1310-le) Pana la urma eu o sa continui sa spun ce cred despre cum e cu astia de fac masini dacia, in speranta ca cei care vor veni pe forum in ideea de a-si cumpara o dacie, sa se gandeasca de 10 ori inainte sa o faca. Din punctul meu de vedere, raportul pret/performanta pentru o dacie lasa mult de dorit, si la banii astia, sunt alternative mult mai viabile. ps. repet inca odata...tehnic, masina merge impecabil, finisajele sunt execrabile la tot ce inseamna marca asta de low costuri. M-am cam saturat de politica francezilor de a dezvolta masini sub bradul dacia. Last edited by bunicuta : 17th December 2010 at 19:00 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-29-08
Motorizare : 1.4
Varsta: 30
Posturi: 743
|
eu la loganul facelisft as fi pastrat acele bandouri negre... te mai loveste cate un fraier iti sare vopseaua imediat, ce sa mai zic ca la sandel e la fel, dar cine stie poate o avea si ceva in plus in interior, mie unul imi place
|
|
|
#11 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-18-09
Motorizare : reno'
Posturi: 479
|
adevarul e ca factorul calitate a scazut mult la dacia. si eu sunt foarte nemultumit de masina si nu mi-as mai lua niciodata un c***t de asta la 8-9000 euro. vad ca unii dau chiar 12 mii pe ele.
masina are foarte multe minusuri atit la capitolul mecanic cit si la cel la care se refera bunicuta, adica cel al finisajelor.nu mai vorbim de vopsea si caroserie. mecanic vorbind, eu am ajuns sa imi vad masina bucati si m-am crucit de calitatea materialelor si cum au putut astia sa asambleze/proiecteze asemenea porcarii. uitati-va si voi sub masina dupa 1 an si o sa va cruciti de cum arata anumite sub-ansamble . pe mine m-a afectat cel mai mult partea mecanica si vad masina ca un esec total in acest sens. sincer, parerea mea e ca masina e supra-evaluata si nu prezinta minimum de decenta la capitolul confort (aici ma refer in principal la ergonomie si izonorizare). nu mai vorbim de consumurile fabuloase. deci nu raportul pret/performanta lasa e dorit, ci raportul pret/decenta/calitate, sau mai exact ce iti ofera masina la cit ai dat pe ea lasa foarte foarte mult de dorit. la capitolul performanta vad ca baietii au luat-o serios la vale. caii si aia putini s-au facut catiri. referitor la perioada de garantie si post service, ceea ce ofera reteaua Dacia este practic inexistent, iar mecanicii din service "stiu cit am uitat io"...nu va doresc sa ajungeti sa constatati ce le poate mintea si ce decizii pot lua. asa ca fratilor un NU mare pt dacia!!..si nu va luati dupa cacaturi de astea restizizate. Last edited by ciomp : 17th December 2010 at 23:53 |
|
|
|
|
|
#12 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-01-10
Motorizare : 1.6
Posturi: 542
|
Va rog, luminati-ma si pe mine cu variantele alternative in aceeasi bani! Si o alta nedumerire de a mea este: cum naiba se face ca sunt 95% Loganuri pe TAXI? Or fi taximetristi atat de masochisti in cat sa lucreze cu o masina asa de proasta cum reiese din descrieri? Care ar mai fi castigul lor? Am gasit pe un nene pe taxi care avea un logan(1.4mpi) cu 280000 de km la bord si a zis ca e foarte multumit de ea. O fi vreun idiot omul ala?
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
mie imi plac taximetristii aia care isi iau logan si dupa aia se pling ce mult consuma. mai mereu in spalatorii ma intilnesc cu cite unul care ma intreaba a mea cit ia..tot asa mult?
mai era studiul ala cu romanii care urasc dacia, dar nu au ce face si iau loganu'. pe aia chiar ii poti numi masochisti. de asta profita si francezu' care e smecher. oricum piata dicteaza si un factor important sunt taxele mici pe care le platesti la stat. la noi in oras 80% din masini pe taxi erau mercedes "cobra" pina sa creasca impozitele. masini adevarate cu milioane de km si zeci de ani nu foite de astea de logan. adevarul e ca de dacie "tragi" si marea majoritate nu le tin mai mult de 2-3 ani. motoarele sunt destul de robuste. referitor la cistig si eu il intrebam pe vecinul meu taximetrist cum de si-a luat sandero 1.4 si cind l-am intrebat de consum a bagat capul intre umeri si mi-a bolborosit ceva, apoi a plecat. socoteala si-o face fiecare singur. ca si alternative sunt destule... iata ca am devenit off topic. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
1. multe taxiuri sunt dacii pentru ca put a ieftin, ele fiind cumparate de patroni, nu de angajati (investitie mica, amortizarea rapida)
2. benzinarele de la dacia sunt fiabile (ma refer la motoare) dar nu dau 2 lei pe fiabilitatea motorului de anii '98 cand tabla, materiile prime(plastice, table, tapiterie) sunt praf la calitate. 3. sa fiu clar: din "portofelul meu de vedere" nici o dacie nu-si merita banii. decat sa dau pe un Sandero Laureat 9500 euro + 200 euro airbag-uri laterale - deci un total de 9700 euro tva inclus...ca vezi doamne are 0 Km la bord...e noua si are garantie (in care iti bagi apoi picioarele cand vezi cum e politica dacia - si ce preturi au la revizii, consumabile...etc) mai bine iau o masina SH (de dupa 2007) La ce folos ca masina e noua, daca garantia e de forma ? Ai probleme cu caseta de directie ? Ti-o schimba pe garantie pana iese masina din garantie...ce-ai rezolvat ? La 9700 de euro, spre deosebire de acum 2 ani (a mi se citi posturile), nu mai vreau masina noua (daca doar de dacie noua am bani)...prefer o masina cu mult mai multe dotari, finisaje exemplare, care sa aiba mai mult de 75 Cp la care sa nu-mi scartaie centurile de siguranta, bordul, scaunul, usile, hayonul...la care sa nu vad fiecare scama pe tapiterie si care sa nu consume stupid de mult pentru cei 75 de cai amarati de sub capota.....etcLast edited by bunicuta : 18th December 2010 at 15:54 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-01-10
Motorizare : 1.6
Posturi: 542
|
Pai de ce v-ati mai luat sandero? Si nu vreau raspunsul ala: "ca domne nu credeam ca este chiar asa" pentru ca sunt sigur ca inainte sa-ti iei o masina te documentezi un pic , nu te arunci ca berbecul. Eu mi-am luat-o din simplul fapt ca este ieftina , a fost noua , cu garantia nu am avut nici o problema pana acum ( chiar mi-au schimbat volanul pe garantie), iar piesele de schimb au preturi normale zic eu. De exemplu o revizie normala la POLO cu care merg eu la servici este 800 roni. La sandero am dat 500 cu schimbat de placute de frana. La Skoda Octavia revizia in timpul garantiei este 1300 roni. La Fabia 1100 roni si crede-ma ca garantia nu este mai breaza nici la celelalte.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Ti-am dat raspunsul mai sus, la intrebarea de ce mi-am luat Sandero.
Lasa povestile cu reviziile si cat costa ele, stim cu totii ca sunt scumpe la reprezentante... ps. nici eu nu am nici o problema de natura tehnica cu masina, dar asta nu inseamna ca nu e o mizerie. ps2. evident ca nu am cumparat Sandero ca berbecul, eu unul m-am interesat de masina asta (si de multe altele - Fiat, Hyundai, Ford, Kia) mai bine de 1 an...dar ti-am zis...nu poti sa-ti dai seama cum e masina decat dupa ce o folosesti, si ajungi sa-i cunosti si sa-i vezi defectele (ca punctele tari i le stim cu totii: ieftina ca o curva de pe centura, casco mic si rate mici in caz de imprumut/leasing - altele eu nu mai stiu) |
|
|
|
|
|
#17 |
|
"Sandel" Fidel
![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 12-20-09
Motorizare : 1,4
Posturi: 266
|
cand mi am luat Sandero, am facut un studiu de piata calitate pret, stiam de vechiul logan care deja trecuse multi ani si a fost un succes pe locul 5 la fiabilitate in lume... deci Sandero avea ca tinta cel putin cat Loganul... nu pot spune ca este ieftina am dat 9 000 pe ea.. o carutza de bani(merita, nu am avut nici o clipa de regret) am 2 ani si 4luni nu am avut nici cea mai mica problema la ea.. pt mine este ce a mai buna masina (doar e a mea).
arata prea bine, numai ca este prea inalta.... fiecare cu gusturile lui , de aceea exista mai multe genuri si tipuri de masini. cumperi un tricou si tot in faci proba si te uiti sa nu fie descusut, rupt si materialul cat de cat de buna calitate, dar la o masina?.... sunt multe chesti de care tzii cont. sunt doua categorii de oameni, cei care cumpara masini la SH, si cei care o vor nou-noutza. amandoua categorii au dreptate dak ii asculti. Last edited by raduiancu : 18th December 2010 at 19:42 Motiv: Automerged Doublepost |
|
|
|
|
|
#18 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 10-13-10
Motorizare : 1.6 MPI 90 CP
Posturi: 121
|
Domnilor "Bunicuta" si "Ciomp", de ce v-ati luat fratilor Sandero daca "este o mizerie" de masina?? Mor cand aud oameni ca voi, ca am mai auzit cativa, ca "dom'ne am Sandero da' nu e masina buna, nu are finisaje de calitate, nu are dotari," bla-bla-bla....Da' pana una alta isi fac treaba cu ea! Ipocrizie! Fratilor daca vreti dotari de calitate, piele, climatronic si alte fitze, luati-va nene Audi, Marcedes, Bentley, s.a. Dacia este o masina LOW COST, voi intelegeti asta?? Vreti piele, televizor, climatronic si eventual o sticla de "Dom Perignon" in frapiera la 9000 de euro?? Dacia este o masina fara pretentii care te duce din punctul A in punctul B in mod onest. V-a intrebat "geoalexus" ce alte variante ar fi la gabaritul asta, la dotarile astea si la 0 km la bord. Ati dat-o dupa cires, ptr ca nu ati stiut sa numiti alternativa, si asta ptr ca nu exista va spun eu (la acelasi pret).
Posed un Sandero Laureate 1,6 MPI 90 CP de care sunt mai mult decat multumit, am luat-o ptr ca e ieftina (comparativ cu variantele din clasa ei), a fost noua, am garantie 4 ani, reviziile costa mai putin ca la alte marci straine, la fel si asigurarile si piesele. Si m-am gandit ca decat o masina folosita, chiar "de firma", mai bine una noua. Iar consumul este putin mare, am 10 in oras, da, insa motoarele pe benzina de la Dacia sunt fiabile. In concluzie, daca nu sunteti multumiti de Sandero, nu va obliga nimeni sa le tineti, vindeti-le fratilor! Se vor gasi destui doritori chiar si asa la SH. Si luati-va Bentley si Ferrari, poate de astea veti fi multumiti. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
fratiuc! daca citeai mai bine posturile mele ai fi vazut la ce ma refer...adica, lasind la o parte calitatile masinii (ca are si ea citeva atuuri), consider ca masina NU merita cit cer astia de la dacia pe ea.asta e iddea. lasa-ma cu ridicarile in slavi si cu comparatiile nelalocul lor pe care la faci. nu si-a luat nimeni sandero ca sa aiba pretentii de mertzan. Nu fii stupid.
eu am luat-o ca a venit criza si ca a fost ieftina, dar un lucru ieftin nu e intotdeauna si bun si asta s-a dovedit clar in cazul meu. ca te duce din pct A in pct B e corect, dar eu consider ca nu ma duce de 9000 euro ci de mult mai putin. sa fii matale sanatos si sa folosesti caruta si 10 ani de acuma inainte, eu unul m-am lamurit ce poate. dracu' isi mai ia vreodata! |
|
|
|
|
|
#20 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-31-08
Motorizare : 1,4 MPI Laureat
Posturi: 594
|
cu siguranta as fi multumit si eu de ferari si bentley dar nu ne incadram in pretul de 9000 euro la aceste doua masini.
ps.domnule nmariuscalin probabil nu ai citit cu atentie posturile anterioare a lui bunicuta si ciomp. ps.la scorul de 9000 se poate lua accent,clio,fabia,c3,opel astra clasic II cu oarecare marja de +/- |
|
|
|