-My car My Ride
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| My Ride Jurnal de bord, poze, laude :) |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 06-25-08
Motorizare : 1.4
Posturi: 24
|
Salutare la toata lumea ! A venit si sandero al meu ,laureat 1.4 gri platine,nu am mai condus de cam 1 an,atunci am luat carnetul si acum incerc sa ma obisnuiesc putin cate putin!! azi m-am plimbat prin poligon la ilioara si prin fata blocului cate un pic |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-19-06
Motorizare : 1.6 MPI
Varsta: 25
Posturi: 158
|
faina culoarea.Ce echipare e ?
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-21-08
Motorizare : 1.4 Mpi
Posturi: 435
|
Frumoasa !
Eu am achizitionat un preference sunt multumit de ea dar.. mi pare rau ca nu am luat laureat pentru 900 euro (diferenta de la preference la , laureat) are multe optionale ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" Incepator
|
mersi pt urari baieti,pana acum sunt multumit de ea,am facut un drum pana la parcul de langa stadionul lia manoliu,in complex acolo,a fost super,poze o sa mai fac zilele astea,promit
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" Incepator
|
Am facut ceva drumuri zilele astea,am fost prin berceni,la mall,tineretului,dristor...am inceput sa ma acomodez cu ea,si pana acum totul e bine,mai pe seara o sa pun poze (cand le scot de pe tel) ,inca mai arata lumea cu degetu pe strada sandero
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 08-04-08
Motorizare : 1.6 90 cp
Posturi: 33
|
Hmmm foarte bine ii sta in gri! Sunt bucuros ca am comandat si eu tot culoarea asta. Poti pune mai multe poze please? Sunt tare curios sa vad cum arata fiecare coltisor..
Mai am putzin de asteptat pana ajunge si a mea in mainile mele.. ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" Incepator
|
Salut Alex,si mie mi-a placut mult cum ii sta in gri si de asta am ales,am o problema cu cablu de date ,inca nu pot sa mai pun poze,dar o sa rezolv zilele astea,ce varianta ai comandat?
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
"Sandel" Incepator
|
Eu am comandat varianta Prefference, gri platine, 1.6 mpi . Am tinut foarte mult ca viitoarea masina sa aiba servodirectie, geamuri electrice fata si abs. Iar aceasta varianta s-a potrivit cel mai bine cu dorintele mele. Plus ca.. acum fabrica fiind in vacanta am avut noroc ca am gasit si culoarea preferata. Initial vroiam cu un motor de 1.4 pentru ca ma gandeam la consum. Dar cum nu am mai gasit am luat cu 1.6. Sper sa nu-mi para rau. La urma urmei consumul ti-l faci dupa cum o conduci. Cel putin eu asa m-am gandit.
Sa ai mare bafta cu ea si sa o stapanesti sanatos! ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
"Sandel" Incepator
|
Alex,am poze noi pentru tine ,asta daca nu ti-a venit masina intre timp
,apropo stiti cineva din bucuresti de unde pot sa-mi iau o rovinieta? nu prea am gasit la benzinariile de langa mine |
|
|
|
|
|
#14 |
|
"Sandel" Incepator
|
Multumesc! Astazi a venit si a mea :-)
Am sa fac si un topic aici cu a mea, dar mai tarziu, cand ma intorc. Maine plec intr-un "tur al tarii" sa-i fac rodajul Sunt asa happy ca in sfarsit a venit!Apropo de rovienieta.. mie mi-a spus dealer-ul atunci cand am ridicat-o ca in perioada asta de 30 de zile cat am numerele provizorii nu am nevoie de rovienieta, e de ajuns autorizatia aia de circulatie in care este trecut numarul provizoriu al masinii, impreuna cu asigurarea binenteles. Dupa inmatricularea "definitiva" si dupa ce am si Cartea tehnica a masinii mi-a spus ca imi va trebui rovinieta. Asa ca nu mi-a parut rau ca am dat 90 de lei pe numerele provizorii. Rovienta e in jur de 115 ron, din cate am inteles eu. Bafta! |
|
|
|
|
|
#17 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 26
Posturi: 1,490
|
toata lumea se plange ca exista nicte plasticuri negre la geam.e adevarat?a ta are?astept sa vina si a mea si sunt curios.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
"Sandel" Incepator
|
am vazut pe forum ca s-a mai pus problema asta ,cu problema la geam,nu stiu exact cum arata cele cu probleme,ce pot sa-ti spun ca a mea arata ca normal,ca si celelalte masini de pe strada,n-are nici o chestie in plus la geam
|
|
|
|