-muscle sandero :) My Ride
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| My Ride Jurnal de bord, poze, laude :) |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 03-06-10
Motorizare : 1,6
Posturi: 15
|
Buna
Ma laud si eu putin: ''Muscle Sandero-ul'' meu l-am cumparat de nou in 2008. Motor 1600, 90 cp. Am 107000 km, si merge impecabil. Am si cateva modificari: geamurile infoliate fata-spate, elemente interioare infoliate (imitatie carbon), pozitii albe, xenoane, jenti Al, evacuare sport (toata linia, inclusiv catalizatorul), infoliere integrala verde olive-mat. Anul asta incerc resoftarea si jenti de 17'' . Am si o problema, de cand am schimbat evacuarea, sonda lamba nu mai imi citeste normal valorile intre senzori, si imi este aprins martorul ''check motor'' cred ca asa ii zice. Sper ca m-am exprimat corect . Pot rezolva problema prin resoftare??Multumesc |
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 10-05-11
Motorizare : 1.4 MPI
Varsta: 28
Posturi: 41
|
probleme cu sondele poti avea pt ca ai scos catalizatorul original si din modificarea galeriei se poate sa se modificat si presiunea de pe galerie si sa citeasca valori gresite. ai incercat sa stergi eroarea pe un tester sa vezi daca mai apare? cu resoft nu stiu ce rezolvi - poate cineva care sa modifice si valoride din soft cred ca ar fi mai potrivit.
p.s: multi km fara probleme. |
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Incepator
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" Incepator
|
ft bine aplicata folia si ft potrivite culorile.
cat a costat totul? daca deschizi usa se vede ca este folie sau a prelungit pana sub cheder-ul de la usa? |
|
|
|
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Incepator
|
Am sa revin cu poze sa vedeti cum e finisata folia in interior. Last edited by GgCaTa : 7th October 2011 at 15:48 Motiv: Automerged Doublepost |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" Incepator
|
1000 euro
![]() ![]() ![]() pai de banii astia o vopseai decat o sa o infoliezi. iti faceai un alb metalizat ..... pffffaaaaa......... in fine - banii tai tu stii ce facu ei - dar totusi mi se pare enorma suma tinand cont ca nu este o culoare ft deosebita. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : LuMPI
Varsta: 33
Posturi: 865
|
1000 de euro mi se par si mie cam multi.Insa culoarea e beton!Absolut genial!Cu eroarea "check engine" poti intreba la Doc,pe loganclub.Resoftarea te poate ajuta.Insa cu jantele de 17" cred ca exagerezi.Adica o sa arate super,dar o sa pierzi mult din cuplu.Si mai e si problema gaborilor,cu ridicare certificatului...
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 12-09-07
Motorizare : 1.9dTi
Varsta: 34
Posturi: 110
|
Reusita culoarea... bine ai venit... problema cu "check engine" ti-o poate rezolva Alex (DOC) asta e nr. 0751.194.100... inainte sa-ti schimbi jantele puneti o suspensie sport...
PS. Ce dimensiune are traseul de evacuare ?
|
|
|
#11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Incepator
|
. Nu-mi place albul. Si am vrut doar infoliere, nu vopsire. Stiu exact ce am vrut. Numai bine
Last edited by GgCaTa : 7th October 2011 at 20:35 Motiv: Automerged Doublepost |
|
|
|
|
|
#12 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Incepator
|
. Prioritate este eroarea de la bord si ambreajul.... da semne de oboseala. Sa vad cat costa suspensiile... |
|
|
|