-Montat Geamuri Electrice Spate Intrebari frecvente
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Intrebari frecvente Dacia Sandero : Cum fac sa ....? Cat costa sa ....? Unde gasesc ....? si alte asemenea intrebari |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 03-29-10
Motorizare : 1.4
Varsta: 47
Posturi: 89
|
Am Laureate. Pe spate nu am geamuri electrice. Stie cineva daca se monteaza greu, daca exista cablurile trase intre scaune si in usi? Operatiunea o fac in service Dacia, vreau sa stiu la ce ma astept. O multilare a masinii sau o chestie de rutina.
Si o intrebare de control. Se merita geamurile pe spate ca esti nu ai pasageri mereu pe bancheta? |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-21-08
Motorizare : 1.4 Mpi
Posturi: 432
|
Parerea mea.
Daca tot le pui tu (service) , ar merita puse undeva pe usa dar asa nu mai ai acces sa le deschizi tu ca sofer, ele din fabrica vin jos cam aiurea mie unu mi-mi place locatia lor dar e gandita sa aibe acces soferul, in concluzie cu banii pentru geamuri as face altceva pt masina. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 25
Posturi: 1,370
|
in primul rand e o diferenta la fetele de usi. va ramane un gol (aiurea) cand vei da jos manerul de la macara.
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-01-10
Motorizare : 1.6
Posturi: 514
|
Cu optiunea geamuri electrice pe spate , butoanele se monteaza la capatul tunelului central . Pentru sofer este o pozitie destul de dificila ( propia experienta) si butoanele sunt exact cele de pe solenza , au o pridere deficitara si cursa butonului este destul de ciudata ( daca ai muzica la un volum mai ridicat si vrei sa ridici unul din geamurile de pe spate greu iti dai seama ca ai activat butonul dupa ce ajungi sa tragi de el destul de tare , si daca tragi prea incet nu se ridica ) . Asta patest eu la masina mea , nu stiu altii daca impartasesc aceeasi parere.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Organizator de Intalniri
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-09-07
Motorizare : 1.5 dci
Varsta: 35
Posturi: 179
Rep Power: 8 ![]() ![]() ![]() ![]() [Organizator de Intalniri]
|
Eu la masina nu am geamuri electrice pe spate...si nici nu mi-as pune...
1-copilul meu sta intre banchetele fata(evident pe banca spate) si de foarte multe ori ar fi calcat pe acele butoane deschizand geamurile...si 2- am mers cu persoane straine si la peste 100 la ora daca ai calcat pe acele butoane si se deschide geamul din spate intri putin in panica... Bine o sa imi spuneti ca exista buton de blocat geamurile spate...pai daca eu o sa le tin mereu blocate ...de ce sa le mai pun electrice? ![]()
|