-Montat faruri de cetata Intrebari frecvente
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Intrebari frecvente Dacia Sandero : Cum fac sa ....? Cat costa sa ....? Unde gasesc ....? si alte asemenea intrebari |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 03-10-09
Motorizare : 1.4 MPI
Posturi: 35
|
salut la toata lumea....imi poate spune cineva cine si-a montat faruri de ceta sau stie cam cat timp dureaza si cam cat ar costa?mi-ar fi de mare ajutor cateva rasp!mentionez ca piesele si toate cele le am eu,le-am primit cadou :P doar manopera m-ar interesa cat ar costa si cam in cat timp!va salut si toate cele bune
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : LuMPI
Varsta: 33
Posturi: 820
|
Ar ajuta daca ai spune ce versiune ai.Preferance are precablajul deja montat.O sa ai nevoie si de o maneta cu inel pentru faruri ceata,asta daca vrei sa functioneze independent de cea din spate.Privind manopera...mai mult de 100 lei nu cred ca as da,din moment ce as putea s-o fac si eu.Noroc!
|
|
|
|