-Montaj Filtru Polen pe Logan(Ph1,Ph2)Si Sandero. Curatare Corp Clapeta Strict legate de masini
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
Asistenţa Tehnica
![]() Data inscrierii: 01-12-07
Motorizare : 1.6
Posturi: 17
|
NOU!!!
Montaj filtru polen pe Logan PH2 si Sandero. pret - 40 lei cu filtrul clientului - 100 lei cu filtrul meu Montaj filtru polen pe Logan Ph1, orice varianta si orice motorizare. pret - 35 lei cu filtru clientului - 90 lei cu filtrul meu. Debacterizare Aeroterma - pret 80 lei din care 40 lei reprezinta contravaloare spray-ului folosit. Curatare Corp Clapeta si Motoras Pas cu Pas. pret 30 lei + un spray WD40 pe care trebuie sa-l aduca clientul. Curatare Senzor Turatie - pret 15 lei. Schimb Placute frana - pret 40 lei Curatare si Intretinere filtre de aer sport - pret 30 lei Pentru deplasari la adresa clinetului se va percepe un tarif suplimentar, calculat in functie de distanta. Contact: Telefon : 0722.699.544 |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-05-08
Motorizare : 1,4 MPI
Posturi: 820
|
Pentru cei care vin cu filtrul lor, poti sa specifici de care trebuie sa cumpere, te rog?
Adica in afara de cel Zero Pollution pe care banuiesc ca il montezi tu la pretul asta. Cel de Modus mere?Ai mai montat pana acum filtrul pe PH2 sau Sandero? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Asistenţa Tehnica
|
filtrul meu nu e zeropolution.
nu sunt adeptul celor de la zero polution si a celor mann, elementul filtrant e lipit cu silocon de rama si in timp se dezlipste. filtrul de clio3 sau de modus de la reprezentanta e 90 -100 lei. daca vrei cu dinala iti iau dinala sau iti iei singur. am maontat la 10 masini vreo 6 laogane ph2 si vreo 3 sau 4 sandero. anunt valabil Last edited by DomnulK : 30th April 2009 at 13:24 Motiv: Automerged Doublepost |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Asistenţa Tehnica
|
daca nu spuneti nimanui ca e montat, nu pierdeti nimic.
asa arata un filtru de polen dupa 2 luni de la montaj. asta pentru cei mai sceptici dintre voi si care nu vad inca utilitatea acestuia. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 26
Posturi: 1,490
|
ala nu are 2 luni...poate 2 ani, sau poate are 2 luni in conditiile in care masina merge in regim de taxi sau prin jungla.
nu te simti ofensat. si eu mi-as monta filtru, si chiar stiu ca la problema mea de sanatate(alergie la praf) acest filtru e excelent. dar nu cred ca renteaza sa te deplasezi pana in sibiu pentru un filtru. oricum eu incurajez montarea filtrelor.bafta in continuare
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 26
Posturi: 1,490
|
si ma mai mir de ce am la 23 de ani alergie la praf. cand ajung in bucuresti si stau cel putin 2 zile te contactez sa imi montezi si mie. daca ajungi tu in schimb prin sibiu sa iei la tine un filtru si sa ma anunti din timp ca sa am bani. numai bine.
|
|
|
#12 |
|
Asistenţa Tehnica
|
Montaj filtru polen pe Logan PH2 si Sandero.
pret - 40 lei cu filtrul clientului Montaj filtru polen pe Logan Ph1, orice varianta si orice motorizare. pret - 30 lei cu filtru clientului Debacterizare Aeroterma - pret 80 lei din care 40 lei reprezinta contravaloare spray-ului folosit. Curatare Corp Clapeta si Motoras Pas cu Pas. pret 30 lei + un spray WD40 pe care trebuie sa-l aduca clientul. Curatare Senzor Turatie - pret 15 lei. Schimb Placute frana - pret 40 lei Curatare si Intretinere filtre de aer sport - pret 30 lei Pentru deplasari la adresa clinetului se va percepe un tarif suplimentar, calculat in functie de distanta. Contact: Telefon : 0722.699.544 |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Asistenţa Tehnica
|
anunt valabil.
pentru cei reticenti, tin sa va aduc la cunostinta ca filtrul de polen pe sandero se aseaza mult mai bine decat pe logan ph1. cantitatea de aer pe care o scapa pe langa este mult mai mica si tinde spre decolc. Last edited by DomnulK : 25th May 2009 at 12:02 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Asistenţa Tehnica
|
Incepand de azi, montajul filtrului de polen/habitaclu, il fac doar cu filtrul clientului pentru a evita orice discutie si negociere legata de pretul de achizitionare al acestuia.
|
|
|
|
|
|
#15 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 01-30-09
Posturi: 67
|
pai eu nu spun nimanui, dar daca ma duc cu alta problema si vad ei ca s-au facut modificari? din cate am auzit trebuie taiat/decupat ceva pe acolo |
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#16 |
|
Asistenţa Tehnica
|
da,un plastic trebuie decupat.
ar trebui sa se sparga vaporizatorul de ac ca sa vada ei ca s-a intervenit la aeroterma sau sa se strice ventilatorul din ea. |
|
|
|