-Modificare cod rutier Legislatie
![]() |
|
|||||||
| Înregistrare | Întrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Legislatie Despre legi si discutii pe probleme juridice |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 | |||||||||||||||
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 05-26-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 100
|
lege |
|||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-28-08
Motorizare : by 1390cc
Varsta: 31
Posturi: 985
|
E clar, suntem prea multi in tara asta...asa ca astia vor sa mai scada numarul populatiei...unele masuri sunt aberante: deci daca pe o portiune de drum cu limita de viteza de 50 Km/h circul cu 70 Km/h nu primesc amenda...sau poate pot circula cu 80 Km/h (acei 10 Km toleranta)
Problema e ca nu mai e obligatorie semnalizarea la schimbarea directiei de mers...asta e absolut cretina... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-25-08
Posturi: 1,493
|
Eu cred ca un pic e si gresit inteleasa legea de mai sus.
Nu e ca AI VOIE, e ca primesti un avertisment si apoi la a doua abatere se sanctioneaza cu amenda. Deci ilegal, tot e. Numai ca la romani daca nu-i pisti din prima nu inteleg de vorba buna ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-31-08
Motorizare : 1,4 MPI Laureat
Varsta: 33
Posturi: 594
|
" Imposibilitatea înmânării actului de identitate, a permisului de conducere, a certificatului de înmatriculare sau de înregistrare, a celorlalte documente prevăzute de lege, la cererea poliţistului rutier, când participanţii la trafic nu deţin aceste documente în acel moment din motive obiective;"
Eu am inteles ca numa la acesta se refera avertismentul scris. |
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||||||||
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-25-08
Posturi: 1,493
|
Eh acuma si tu, doar is : si apoi enumerate
![]()
E destul de clar ce zice...dar asta nu inseamna ca eu aprob asa ceva. NU, eu zic ca deocamdata in Romania inca nu se poate face asa ceva. Last edited by Goan : 25th March 2011 at 17:25 Motiv: Automerged Doublepost |
|||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||
|
|
#6 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 05-26-08
Posturi: 100
|
Eu unu vad aceasta modificare daca se aproba , o masura bine venita .
De exemplu:-nu s-a intamplat niciodata sa uitati actele, stiai ca le ai in portofel (pleci pe o distantra mica)nu ai verificat ,a plecat nevasta cu masina si nu le-a mai pus la loc ? -depasirea vitezei cu 20km/h chiar numai cu 50, 90, 100 mergeti ,nu pot sa cred , cand faci o depasire chiar pana in 110 o faceti. -nesemnalizarea schimbarii directiei , eu nu am auzit ca cineva sa primeasca amenda . -lipsa centurei, o pui pentru siguranta ta . |
|
|
|