-Mineralul meu :) My Ride
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| My Ride Jurnal de bord, poze, laude :) |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : LuMPI
Varsta: 33
Posturi: 820
|
Desi am masina inca din iulie 2008 si am citit prezentarile voastre,abia acum m-am hotarat sa-mi prezint si eu masinuta mea. atasez cateva poze cu "imbunatatirile" aduse.
|
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-23-08
Motorizare : 1.4 mpi 75cp
Varsta: 46
Posturi: 1,081
|
Avantajul nostru este ca in lipsa aerului conditionat motorul este mult mai aerisit si o posibila problema in minus
. Mii de km fara probleme si s-auzim numai de bine. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Poza cu aeratorul am pus-o ca se vede cum am indesat acolo un parfum tip bradulet...cu unul dintre candidati
Pe el nu l-am vrut vizibil,doar parfumul... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-25-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 1,439
|
Mie-mi plac stergatoarele si boxele.
Referitor la tweeter-e am mai vazut o varianta COOL cu pozitionarea lor in dreptul reglajului oglinzilor dar este valabil numai cu oglinzi electrice. Detalii despre tweeter aici. Daca nu Spanu atunci cine... Last edited by Goan : 4th December 2009 at 14:22 Motiv: Automerged Doublepost |
|
|
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Arata f bine la Spanu,din pacate eu nu am reglaj electric.Am ales varianta asta pt. ca nu am vrut sa dau gauri si se si mascheaza astfel.Doar ca am gresit cu pozitionarea lor,trebuia sa le pun in partea de jos a grilei...asta e.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
"Sandel" de 5 stele
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 25
Posturi: 1,369
|
frate..masina e ok..dar fara suparare..mai mergi si cu ea la spalatorie ca se supara pe tine.
p.s. cine isi monteaza subwoofer(ca mine) sau pune mai multi consumatori pe masina trebuie facut ceva pentru ca pe mine ma lasa bateria ieri la testul de baterie mai aveam 330 in ea din 540. si imi scria pe ecran "replace the batery "
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Chiar asteptam daca cineva va face vreo remarca referitoare la mizeria care se vede![]() Nu este saraca in permanenta asa de murdara,dar in ultima vreme (vreo 2 saptamani) nu am mai avut timp sa ma duc...e un haos total la mine zilele astea . Si umblu mult pe drumuri nasoale...a avut cum sa se adune.Si nici macar weekendul asta n-o pot duce la spalatorie,trebuie sa treaca alegerile. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 05-12-09
Motorizare : 1.6 16v & 1.4
Varsta: 21
Posturi: 128
|
felicitari pentru masina si modificarile aduse. banuiesc ca se aude mai clar cu noile boxe, iar ideea de a monta tweeterele (sau cum se scrie
) in locul acela este una ingenioasa, bravo inca o data. ai grija de ea si fara evenimente![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Mersi Geo, chiar se aude altfel,decat cu doar doua boxe.Acum am 4 + tweeterele.La capitolul sunet,ma declar multumit ;)
Tweeterele le-am ascuns acolo, ca nu am vrut sa ciuruiesc nimic pe acolo. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Ca o mica imbunatatire adusa masinii,am montat azi contactoare la usile din spate.Acum mi se aprinde plafoniera si cand se deschide una dintre usile spate.Mai ramane sa fac rost si de o a doua plafoniera,sa o montez in spate.
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Boxele sunt unele luate de la magazin,nu sunt de marca,suna relativ decent.Le voi schimba cu unele mai bune pe parcurs (a se intelege dupa trecerea crizei
). Mai important la montare a fost sa am firele trase.Chederul a fost ideea unui mecanic de la reprezentanta,cand am fost la revizie. Iarna asta nu a fost prea mult praf,deci pana acum acum este exceptional . Carcasa filtrului - pe care se depusese mult praf,e la fel de curat ca si cand am sters-o de praf. |
|
|
|
|
|
#19 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 02-10-10
Motorizare : 1.6 MPI
Varsta: 22
Posturi: 93