-Martor airbag Dacia Sandero : Probleme Tehnice
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero : Probleme Tehnice Probleme tehnice Dacia Sandero.Probleme motor Sandero,probleme cutie viteze Sandero,probleme ambreiaj Sandero,probleme frana Sandero,probleme bord Sandero |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 10-01-08
Motorizare : 1.4
Posturi: 63
|
Salutare,
Sunt proaspatul posesorul al unui Sandero Laureate 1.4 si am avut o problema cu martorul airbag, era mai mereu aprins, in special cand statea cineva pe scaunul pasager. Am fost la service, au pus tester-ul pe masina si au gasit ceva problema la airbag-ul din scaun pasager - scurt circuit airbag lateral pasager circuit cc0 (aproximativ). Au venit cei de la uzina, au demontat scaunul si au gasit cablajul de sub scaun strapuns de un arc de la scaun (probabil la instalare). Mi-au spus ca au schimbat firul strapuns si traseul cablajului pe sub scaun. A mai avut cineva astfel de problema ? In rest masina merge ok nu am alte probleme. |
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-21-08
Motorizare : 1.4 Mpi
Posturi: 435
|
marupri se intampla si la case mai mari, bine ca nu a avut ceva mai grav.
p.s: daca esti roman inseamna ca stii limba ta si ar treb sa stii si sa scrii. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-28-08
Motorizare : by 1390cc
Varsta: 31
Posturi: 985
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#6 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 10-01-08
Motorizare : 1.4
Posturi: 63
|
Consider ca forum-ul ne da ocazia sa expunem/vorbim despre probleme/solutii sau altele de gen, comentarile cu "schimba masina" pe mine nu ma intereseaza, polemica nici atat.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Varsta: 33
Posturi: 947
Rep Power: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
care aveti ceva util de spus, va rog s-o faceti, cei care nu aveti decat comentarii aiurea, mai bine abtineti-va. iar cei care raspund la flame-uri, aveti grija ca va luati si voi warn.
|