-maciuca schimbator viteze Intrebari frecvente
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Intrebari frecvente Dacia Sandero : Cum fac sa ....? Cat costa sa ....? Unde gasesc ....? si alte asemenea intrebari |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 09-08-08
Motorizare : laureate
Varsta: 26
Posturi: 8
|
sper s fii postat bine :| . am o problema cu chestia asta.m am tot uitat p forum si n am gasit.vreau s dau jos maciuca sch de viteze si implicit husa aceea.cum s face?in ce directie se roteste?dati mi o idee.chiar nu stiu si nu vreau s rup cv. multumesc anticipat.
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 12-09-07
Motorizare : 1.9dTi
Varsta: 34
Posturi: 110
|
In primul rand nu mai posta mirc... cred ca era mai finut (maciulie) ca nu dai cu parul... si acum rezolvarea:
Se tai cu caterul pe jumatate (vertical/perpendicular) si rotesti in ce parte vrei
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 09-08-08
Motorizare : laureate
Varsta: 26
Posturi: 8
|
miine o duc sa mi sch kitu de ambreiaj o pune pe elevator.nu vreua s tai ala.o sa l leg cu scoci ca s iasa pe sub consola aia.o sa l leg in unghi gen.ca am inteles ca scoate gen puntea sau toata cutia.si aotomat iesi se levieru cutie d viteze.ce zici?e ok asa?ar merge?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-01-10
Motorizare : 1.6
Posturi: 542
|
Domnu' "viscolu"(l) , eu nu inteleg nimic din ce ai scris. Macar cineva, daca a inteles ce a scris, sa-mi traduca si mie ca nu mai stiu romana.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 12-09-07
Motorizare : 1.9dTi
Varsta: 34
Posturi: 110
|
Citeste regulamentul prima oara si pe urma posteaza... din partea mea poti sa demontezi toata masina... spor la treaba
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-31-08
Motorizare : 1,4 MPI Laureat
Varsta: 33
Posturi: 594
|
iertare pt off topic http://www.youtube.com/view_play_lis...&v=B0hqKZZ9I3Q
|
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 03-04-10
Motorizare : 1.6
Posturi: 22
|
slabesti suruburile, masina fiind pe elevator, apoi o ridici si totul ramane pe sol! Schimbi maciulia cu tot cu timonerie, cutie de viteze si motor cu cadru GMP si gata! scuze daca am fost obraznic dar nu ma pot abtine cand vad cum iti bati joc de limba romana. |
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||