-lovitura in sina chederului Dacia Sandero : Probleme Tehnice
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero : Probleme Tehnice Probleme tehnice Dacia Sandero.Probleme motor Sandero,probleme cutie viteze Sandero,probleme ambreiaj Sandero,probleme frana Sandero,probleme bord Sandero |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 07-10-08
Motorizare : 1.4
Posturi: 148
|
Salutare. Am constatat o usoara lovitura in sina aceea longitudinala de pe laterala stanga a plafonului, pe care sta "infipt" chederul tip "v" care este presat de usi. Sina este usor ondulata si s-a desprins vopseaua pe cativa milimetri (a ramas la stratul gri). Acum vad ca v-ul este destul de serios presat de usi, dar ma intreb daca voi avea probleme cu apa? Nu am idee de unde a aparut, ca am fost cu masina prin diverse service-uri (pt revizie, accident, schimbat parbriz, etc, dar abia azi am vazut minunea - nu stiu responsabilul). Credeti ca rugina si apa imi vor da de furca?
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 11-22-08
Motorizare : 1.6
Varsta: 32
Posturi: 56
|
greu de raspuns de unde e problema ... probabil de la accident??!?! dar in timp o sa ai cu siguranta probleme cu rugina ..daca masina e in garantie daca ai casco sa te interesezi care sunt pasii de urmat la service sau daca ai prieteni amici sau pe cineva care sa se priceapa (subliniez priceapa) la tablaraie si vopsitorie eu iti recomand sa o retusezi .pentru cineva care se pricepe in cateva minute cred ca e gata .
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 07-10-08
Motorizare : 1.4
Posturi: 148
|
bine, de la accident nu are cum sa fie (a fost tamponare frontala, un far si bara fata inlocuite...) doar de la mecanicii dacia care au lucrat la masina...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-18-09
Motorizare : reno'
Posturi: 479
|
nu pare grav-cel putin din poza- iar daca lovitura e usoara nu vad de ce sa iti faci griji. totusi, desi zici ca nu iti bati capul cu incretiturile si vopseaua crapata unde ti-au ruginit si tie pe usa aceste crapaturi eu zic ca iei in calcul serios faza cu rugina.
referitor la mecanici alora nu le pasa. eu am patit sa imi indoaie pragul pentru ca au pozitionat masina aiurea pe elevator. am la fel vopseaua crapata si dunga de la prag indoita 1/2 cm (din inaltimea dungii) in stinga fata in zona prizei pentru cric, pe o portiune de 7-8 cm lungime spre interior. am vazut abia acasa. deci se intimpla. |
|
|
|